Huutokaupat.com

OUTrading Oy ilmoittaa, Huutokaupat.com myy

VIIMEINEN MALLIKAPPALE: OASI 205C T3 grillipöytä, Porvoo

Katsottu 440 kertaa

1 / 11Myydään eniten tarjoavalle

Myydään


Tyhjennämme varaston, tämä on viimeinen isompi grillipöytä!!


Nyt tarjolla erittäin laadukas grillipöytä. Tällä grillillä voit grillata ympäri talven. Soveltuu käytettäväksi myös suljetulla terassilla, liekin varmistinjärjestelmän ansiosta.


Huipputyylikäs OASI 205C T3 grillipöytä jossa paljoin säilytystilaa, iso parilagrilli sekä tiskiallas kraanalla.


"Grillaamisen Evoluutio, Ammattitason laatugrillit kuluttajille". ”On helppoa olla loistava kokki, kun on PLA.NET-grill. PLA.NET 5 plus. Kätevä; Voit kypsentää ruoat muutamassa minuutissa ympäri vuoden Maukas; Voit nauttia ruoan todellisesta alkuperäisestä mausta. Terveellinen; Voit valmistaa ruoan terveellisesti joka tilanteessa. Ympäristöystävällinen. Ei tuota ylimääräisiä käryjä tai rasvapaloja suljetun parilan ansiosta.


OASI.IN parilagrilli soveltuu kaikenlaiseen grillaamiseen. Laajan ja hyvin monipuolisten grillausparilojen ansiosta voidaan valmistaa monipuolisesti erilaisia ruokia. Kala, kana, liha, vihannekset, makkarat, pekonit, kananmunat, jne. Jopa lettuja jälkiruuaksi. Ruostumattoman teräsparilan, sekä suljetun palotilan ansiosta on koko grillausala käytettävissä, parila kuumenee 5-7 min. 250°C ollen näin hyvin nopea, ekologinen ja tehokas. Grilli soveltuu niin isommalle kuin pienemmällekin porukalle. Grilliä voidaan käyttää kesät talvet yhtä tehokkaasti: Grilli on valmistettu AISI 304 ruostumattomasta teräksestä, suojakansi AISI 3016 ruostumattomasta teräksestä, grillin puuosat Okume-puusta, joten näin ne soveltuvat hyvin kaikkiin sään vaihteluihin. Liekinvarmistimen ansiosta grilli on turvallinen käyttää ja voidaan käyttää esim. suljetulla terassilla. Pöytäkokonaisuuden suljetussa alaosassa voi säilyttää tavaroita myös ulkona.


Grillivaunu 205C T3, OASI IN 80 MIX L -parilagrilli, sileäparila 26 + sileä 55 cm, (kuvasta poiketen)  työtaso ruostumattomasta AISI 304 L teräksestä, pesuallas ja Kyo-vedensekoitin (alas painuva). Etupaneeli Okume-puusta. Edessä kaksi avautuvaa ovea, lukituksella. Tausta ruostumatonteräs , sekä Okume-puu paneeli, tausta kahdella läpiviennillä, putkille tms. Grillipöydässä 4 kpl pyöriä joista kaksi lukittavaa, sekä yhtenäinen tukeva suojakansi AISI 316 ruostumattomasta teräksestä. Grillissä sähköinen Piezzo-sytytys. Mukana laadukas suojapeite.


Grillin puhdistus on helppoa; Parilan edessä on irrotettava rasvakaukalo mihin irtorasva tms. ruuasta irtoava neste valuu ja josta se on helppo poistaa. Parilat ovat myös irrotettavissa joten nekin on helppo pitää puhtaana. 



Materiaalit:
Pöytätaso: AISI 304 L
Kannen materiaali: AISI 316

Etuovet + tausta ruostumaton teräs + okumepuu


Mitat:

L 205 cm x S 56 cm x K 88cm

Paino: noin 130 kg

Tämän kokonaisuuden ohjehinta noin 12000 €

www.laatugrillit.fi


Tuote on mallituote, joten joitain pieniä naarmuja saattaa olla. Tule tutustumaan tuotteeseen nähtävillä Porvoossa. Sovi tapaaminen gsm: 0650-66217


Myyntiehdot

Myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle.

Tämän kohteen myyjä on Huutokaupat.com. OUTrading Oy antaa Huutokaupat.comin puolesta kohteesta lisätietoja ja vastaa kohteen luovutuksesta. Kohde tulee aina maksaa Huutokaupat.com-sivustolla olevien verkkomaksupainikkeiden kautta tai Huutokaupat.comin laskulla. Jos kohdetta ei makseta Huutokaupat.comille, Huutokaupat.com ei hyväksy mitään vastuuta kaupasta.


Tutustuthan tähän huutokauppaan sovellettaviin Huutokaupat.com-kauppojen huutokauppaehtoihin, sekä myyntiehtoihin ennen tarjouksen tekemistä.


Ja huomaathan, että

  • huutokauppaan osallistuminen ilman ostoaikomusta on kiellettyä
  • sinun tulee tutustua kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista (kohteet myydään muille kuin kuluttaja-asiakkaille sellaisena kuin se on-ehdoin)
  • käytettynä myytävien kohteiden kunto, käyttöikä ja päivitysmahdollisuudet eivät yleensä vastaa uutena myytäviä tavaroita - lisätietoja asiasta löydät täältä
  • kohde on maksettava yhden (1) arkipäivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

Tarkempia tietoja kohteesta ja sen myyntiin liittyvistä asioista voit tarvittaessa kysyä ilmoittajalta. Muissa asioissa voit olla yhteydessä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun. Kuluttajien tekemiin kauppoihin liittyy kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus, jota koskevat ehdot ja rajoitukset ilmenevät myyntiehdoista.

Voit halutessasi pyytää ilmoittajalta toimitustarjouksen tälle kohteelle.

Tiedostot

  • FLYEROASI 205 FIN.pdf
  • OASI Keittiöt_Hinnasto 2024 Laatugrillit sis alv 24%.pdf

Ilmoittaja: OUTrading Oy

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajan saama palaute viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 100 %

Neutraaleja 0 %

Negatiivisia 0 %

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 5 450 €

Sisältää arvonlisäveron (25.5 %)

Hintaan lisätään käsittely- ja toimituskulut

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Toimitustavat ja kulut

  • Nouto 0 €
  • Voit pyytää ilmoittajalta toimitustarjouksen
  • Käsittelykulu 2 €

Huutokauppa päättyy ti 1.10.2024 klo 18.47, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4998414

Katsottu 440 kertaa

Kohteen sijainti

Veckjärventie 3, 06150 Porvoo

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan

Tiedustelut

Maksutapa

Verkkopankkimaksu kaikilla suomalaisilla pankeilla tai lasku. Maksuaika 24 tuntia tarjouksen hyväksymisestä. Huomaathan, että laskulla maksaessa maksu kirjautuu viiveellä ja saat maksumuistutuksia kunnes maksu on kirjautunut järjestelmäämme.

Päivitetty viimeksi

23.9.2024 klo 10.32

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä