Huutokaupat.com

Lost & Found Finland Oy ilmoittaa, Huutokaupat.com myy

Pimeneviin iltoihin: 2kpl Purelux Bull 9 -lisävalot, Vantaa

Katsottu 266 kertaa

1 / 3Myydään eniten tarjoavalle

Myydään

Uudet avaamattomissa pakkauksissa.


  • PowerBoost®-teknologia

  • Pitkälle kantava yhdistelmäkeila

  • Tieliikenteeseen hyväksytty varoitusvalo

  • Miellyttävä 5000K värilämpötila

  • Tyylikäs kaksivärinen X-parkkivalo

  • Kehyksetön Lexan polykarbonaattilinssi


Purelux Bull 9 on täysin omassa luokassaan painiva pyöreä lisävalo, jossa yhdistyvät huippuunsa viritetty suorituskyky, yksi markkinoiden parhaimmista yhdistelmävalokeiloista sekä tieliikenteeseen R65-standardin mukaisesti hyväksytty oranssi varoitusvalo. Tämä uuden sukupolven lisävalo on suunniteltu erityisesti raskaaseen kalustoon, työkoneisiin, pakettiautoihin ja käytännössä kaikkiin sellaisiin ajoneuvoihin, joilla ajetaan sekä maanteillä että työmailla, mutta poikkeuksellisen hyvän valokeilansa ansiosta se soveltuu erinomaisesti myös pelkästään tieliikenteessä ajaville. Jotta valaisin palvelisi parhaalla tavalla mahdollisimman monessa käyttötarkoituksessa, on se varustettu myös kahdella eri tehotilalla: rajoitettu tila mahdollistaa käytön hyväksytysti tieliikenteessä, kun taas PowerBoost®-tila valjastaa käyttöön valaisimen koko potentiaalin aina tilanteen sitä vaatiessa - rajoituksista piittaamatta.


Kun PowerBoost® kytketään päälle, valoa räjähtää jopa 14233 lumenin mitatulla valoteholla yli puoleen kilometriin (@ 1 lux), jolloin ajoneuvoa ympäröivä loputon pimeys saadaan antautumaan myös täysin valaisemattomilla ja haastavilla maastoreiteillä. Bull 9 ei ole pelkästään kauniita korulauseita, vaan kaikki sen ominaisuudet on optimoitu kahta asiaa silmällä pitäen: valossa täytyy olla Pohjolan teille soveltuva laadukas valokeila, joka takaa näkyvyyden niin kauas eteen kuin leveästi tien reunoille, sekä poikkeukselliset toimintavalmiudet Off-Road- ja työmaakäyttöön olosuhteista, ajoreitistä tai muistakaan ulkoisista tekijöistä riippumatta.

Huom! Purelux PowerBoost®- ja tieliikennetilan eron huomaa käytössä selkeästi - PowerBoost®-tila on huomattavasti tehokkaampi ja sitä ei tule käyttää normaalissa tieliikenteessä ajettaessa, ainoastaan maastossa.


Bull 9:n valokeila muodostuu keskellä olevasta kauas kantavasta, leveästä ja intensiivisestä pääkeilasta, joka ohjaa valoa kauas eteenpäin koko tien leveydeltä valaisten samalla tietä reunustavat penkat poikkeuksellisen tasaisesti. Pystysuunnassa keila on pehmeästi rajattu, eli valoa ei turhaan suuntaudu kohti taivaita, mutta keila on kuitenkin tarpeeksi korkea kumpuilevassakin maastossa ajamiseen. Ainutlaatuisen Bullin keilasta tekee se, että se ei monien muiden lisävalojen tapaan muodosta minkäänlaisia kuljettajan näkyvyyttä häiritseviä lieveilmiöitä, kuten kirkasta valopalloa keulan eteen tai hajavaloheijastumia keilan reunoille. Ellipsin mallinen valokeila sopii niin rekisterikilven yläpuolisiin asennuksiin kuin kattoasennuksiinkin, joten kyseessä on erittäin monipuolinen valaisin.

Tuotteitamme koskee kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus, mutta tehdastakuuta emme tuotteille lupaa.

Myyntiehdot

Myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle.

Tämän kohteen myyjä on Huutokaupat.com. Lost & Found Finland Oy antaa Huutokaupat.comin puolesta kohteesta lisätietoja ja vastaa kohteen luovutuksesta. Kohde tulee aina maksaa Huutokaupat.com-sivustolla olevien verkkomaksupainikkeiden kautta tai Huutokaupat.comin laskulla. Jos kohdetta ei makseta Huutokaupat.comille, Huutokaupat.com ei hyväksy mitään vastuuta kaupasta.


Tutustuthan tähän huutokauppaan sovellettaviin Huutokaupat.com-kauppojen huutokauppaehtoihin, sekä myyntiehtoihin ennen tarjouksen tekemistä.


Ja huomaathan, että

  • huutokauppaan osallistuminen ilman ostoaikomusta on kiellettyä
  • sinun tulee tutustua kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista (kohteet myydään muille kuin kuluttaja-asiakkaille sellaisena kuin se on-ehdoin)
  • käytettynä myytävien kohteiden kunto, käyttöikä ja päivitysmahdollisuudet eivät yleensä vastaa uutena myytäviä tavaroita - lisätietoja asiasta löydät täältä
  • kohde on maksettava yhden (1) arkipäivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

Tarkempia tietoja kohteesta ja sen myyntiin liittyvistä asioista voit tarvittaessa kysyä ilmoittajalta. Muissa asioissa voit olla yhteydessä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun. Kuluttajien tekemiin kauppoihin liittyy kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus, jota koskevat ehdot ja rajoitukset ilmenevät myyntiehdoista.

Ilmoittaja: Lost & Found Finland Oy

Ilmoituksia tällä hetkellä 75 kpl

Ilmoittajan saama palaute viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 91 %

Neutraaleja 9 %

Negatiivisia 0 %

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 24 €

Sisältää arvonlisäveron (25.5 %)

Hintaan lisätään käsittely- ja toimituskulut

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Toimitustavat ja kulut

  • Toimitus 29 € (sis. pakkaus- ja lähetyskulut)
  • Nouto 10 €
  • Käsittelykulu 2 €

Toimituskulut koskevat toimitusta Manner-Suomeen.

Huutokauppa päättyy su 6.10.2024 klo 19.50, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4994369

Katsottu 266 kertaa

Kohteen sijainti

Porttikaari 7, 01200 Vantaa

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Ei näyttöä

Tiedustelut

Maksutapa

Verkkopankkimaksu kaikilla suomalaisilla pankeilla tai lasku. Maksuaika 24 tuntia tarjouksen hyväksymisestä. Huomaathan, että laskulla maksaessa maksu kirjautuu viiveellä ja saat maksumuistutuksia kunnes maksu on kirjautunut järjestelmäämme.

Päivitetty viimeksi

19.9.2024 klo 14.29

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä