Huutokaupat.com

Sp-Koti Metsä | Arbour Finland Oy myy

Metsätila 698-409-68-3 KALLELA 41 ha, Rovaniemi

Katsottu 575 kertaa

1 / 9

Myydään

Lapissa, Rovaniemellä on nyt myytävänä mielenkiintoinen kahden palstan metsätila.


Noin 41 ha:n kokoinen KALLELA- tila sijaitsee noin 20 km Rovaniemen keskusta itään. Tilan kaksi palstaa sijaitsevat Kemijärven junaradan molemmin puolin. Molemmille palstoille on tieyhteydet. Pohjoisemmalla, noin 35 ha:n kokoisella, palstalla sijaitsee purkukuntoisena myytävä, pieni rakennus.

Huom. Kuluslahdentiellä, noin 550 m Pattaskivalontieltä on lukittu puomi.

Eteläisemmän, noin 4 ha:n kokoisen, metsäpalstan halkaisee Kaivo-Kulusjoki. Paikoin noin 10 m leveä Kaivo-Kulusjoki laskee Olkkajärveen.


Myyntikohteen arvioitu metsätalousarvo on 31.300 euroa. Kiinteistö myydään rasituksista vapaana. Kiinteistöveron määrä on 89,96 euroa (2024). Itäolkan yksityistien tiemaksu on 56,10 euroa (2024).


Pääosa tilan maista on tuoretta kangasmaata. Metsämaata on noin 30 ha ja kitu- ja joutomaata on noin 9 ha. KALLELA- tilan puustosta noin puolet on ylispuustoista taimikkoa. Kasvatusmetsiä on reilu kolmannes pinta-alasta. T2-taimikoita tilalla on noin 2,3 ha. Kokonaispuuston määrä on myyntikohteella noin 1486 m3, josta tukkipuun osuus on 10%. Puuston keskitilavuus metsätalousmaalla on keskimäärin 38 m3/ha.


KALLELA- tilan puustotiedot perustuvat Suomen metsäkeskuksen avoimeen metsävaratietoon. Metsäarvion tietoja ei ole tarkastettu maastossa.


METSÄARVIO ja METSÄSUUNNITELMA löytyvät myynti-ilmoituksen kohdasta 'Liitetiedostot'.

Myyntiehdot

Tässä kohteessa on hintavaraus. Hintavarauksen täyttyessä myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle. Mikäli hintavaraus ei täyty, myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tässä kohteessa on hintavaraus. Hintavarauksen täyttyessä myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle. Mikäli hintavaraus ei täyty, myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.


Tarjoukset tehdään annettuun ajankohtaan mennessä. Korkein tarjous on se tarjous, jonka myyjä on korkeimpana hyväksynyt. Sp-Koti Metsä | Arbour Finland Oy ja ostaja sitoutuvat kirjaamaan kaikki tarjoukset järjestelmään. Tarjouksen tehnyt hyväksyy nämä myyntiehdot suorittaessaan huudon. 


Ostaja maksaa varainsiirtoveron 3% kauppahinnasta, mahdolliset lohkomiskulut, lainhuutokustannukset ja puolet kaupanvahvistajan palkkiosta tai vaihtoehtoisesti sähköisessä kaupassa asiointi- ja lainhuutohakemusmaksun.


Tarjoajat sitoutuvat siihen, että heidän yhteystietonsa voidaan luovuttaa Huutokaupat.comin toimesta ilmoittajalle myyntipäätöksen ja siitä tiedottamisen mahdollistamiseksi.


Myyjän hyväksyttyä ostotarjouksen, tarjouksen tehnyt sitoutuu tekemään huutokaupan päätyttyä kirjallisen ostotarjouksen Sp-Koti Metsän välityksellä. Huutokaupan päätyttyä Sp-Koti Metsän välittäjä on yhteydessä korkeimman huudon tehneeseen kirjallisen ostotarjouksen laatimiseksi sekä kauppaprosessin loppuun saattamiseksi.


Kohteeseen tutustuminen
Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua kyseiseen kiinteistöön, dokumentteihin ja asiakirjoihin. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita. 

Myyjän antamat tiedot
Sp-Koti Metsä | Arbour Finland Oy vakuuttaa antaneensa ostajalle kaikki tiedot, jotka myyjä tietää ja joiden voidaan olettaa vaikuttavan kauppaan. 

Kaupasta vetäytyminen
Osapuolen, joka kieltäytyy tekemästä kauppaa, on maakaaren perusteella korvattava toiselle osapuolelle ilmoittelusta, kiinteistöön tutustumisesta sekä muista kaupantekoon liittyvistä tarpeellisista toimista aiheutuneet, kohtuulliset kustannukset.

Tiedostot

  • Arvio metsäkiinteistön arvosta ja metsäsuunnitelma, Rovaniemi Kallela 9.9.2024.pdf
  • Kiinteistötietodokumentit Rovaniemi Kallela 5.9.2024.pdf

Ilmoittaja: Sp-Koti Metsä | Arbour Finland Oy

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Huutokauppa päättyy ke 2.10.2024 klo 20.30, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4993194

Katsottu 575 kertaa

Kohteen sijainti

Kuluslahdentie 359, 96500 Rovaniemi

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

19.9.2024 klo 20.02

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä