Huutokaupat.com

Metsähallitus Liiketoiminta myy

Rantatontti vakituiseen tai vapaa-ajan asumiseen, tontti 2, Heinävesi

Katsottu 685 kertaa

1 / 15

Myydään

Veneilijän kuin kalastajankin unelmatontti kirkkaan ja kallioisen Kermajärven eteläosassa Heinäveden palvelujen äärellä.

Kumpareelta tontin keskeltä aukeaa rauhallinen maisema Mäntylahteen, tontin ranta suuntautuu luoteeseen-koilliseen.

Yli hehtaarin kokoiselta tontilta löytyy varmasti mieluinen rakennuspaikka (kiinteistö sisältää niin ARA kuin M aluettakin.)

Heinäveden reitille ja Kerman kanavalle on tontilta matkaa alle puoli kilometriä.


Soveltuu niin vapaa-ajan kuin vakituisen asumisen rakentamiseen!

Rakennuspaikalle saa rakentaa yhden asuinrakennuksen tai loma-asunnon, rantasaunan sekä tarpeellisia talousrakennuksia. Asuinrakennuspaikan rakennusten suurin sallittu yhteenlaskettu kerrosala on 10 % rakennuspaikan pinta-alasta, kuitenkin enintään 350m2 ja lomarakennusten enintään 250m2.


Tontilla ei ole tehty maaperätutkimuksia. Tontti on valmiiksi lohkottu, kiinteistötunnus: 90-404-30-84.


Tontin voi myös vuokrata. Vuokra-aika on 40 vuotta. Elinkustannusindeksiin sidottu vuosivuokra on 6 % tontin huudetusta myyntihinnasta. Vuokravakuus on asetettava ennen sopimuksen allekirjoittamista ja sen määrä on 1,5 x vuosivuokra. Vuokrasopimuksessa on vapaa koko vuokraoikeuden siirto-oikeus, ja tontin voi halutessaan ostaa kesken vuokrakauden. Luottotiedot tarkistetaan ennen vuokrasopimuksen tekemistä.


Ajo-ohje Heinäveden kylältä: kulje tietä 476 Heinävedentie itään n. 6,8km ohi Kermankosken. Käänny sitten vasemmalle Mäntylahdentielle ja jatka tätä tietä n. 1,2km ja olet tonteilla. Mäntylahdentie kulkee tonttien takaosan läpi. Tontti nro. 1 tulee ensin.


Lisätietoja saat liitteistä, myyjältä (marja.lankinen(at)metsa.fi) ja kohteen myynti-ilmoituksesta: www.laatumaa.fi: Heinävesi, Tanssikallio, Kermajärvi, Mäntylahti Tontti 2

Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoukset tehdään annettuun ajankohtaan mennessä. Korkein tarjous on se tarjous, jonka myyjä on korkeimpana hyväksynyt, myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä korkein tarjous. Metsähallitus Liiketoiminta ja ostaja sitoutuvat kirjaamaan kaikki tarjoukset järjestelmään. Tarjouksen tehnyt hyväksyy nämä myyntiehdot suorittaessaan huudon.

Kohteeseen tutustuminen

Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua itsenäisesti kyseiseen kiinteistöön, dokumentteihin ja asiakirjoihin. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita.

Myyjän antamat tiedot

Metsähallitus Liiketoiminta vakuuttaa antaneensa ostajalle kaikki tiedot, jotka myyjä tietää ja joiden voidaan olettaa vaikuttavan kauppaan.

Kaupan solmiminen

Kiinteistön kauppa on tehtävä maakaaressa säädetyssä muodossa 31.10.2024 mennessä. Metsähallitus Liiketoiminta tekee kauppakirjan ja hankkii kiinteistöön liittyvät todistukset. Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta ja paikka sovitaan ostajan kanssa erikseen, sähköistä kauppaa käytetään ensisijaisena kaupantekomuotona. Kauppahinnan maksaminen tapahtuu tilisiirtona myyjän osoittamalle tilille ennen kaupantekotilaisuutta. Kaupanvahvistajan palkkiosta/sähköisen kaupan asiointimaksusta ja lainhuudatuskustannuksista vastaa ostaja.

Muut kustannukset

Ostaja vastaa kulloinkin voimassa olevan verokäytännön mukaisesta varainsiirtoverosta.

Kaupasta vetäytyminen

Osapuolen, joka kieltäytyy tekemästä kauppaa tarjouksen hyväksymisen jälkeen, on maakaaren perusteella korvattava toiselle osapuolelle ilmoittelusta, kiinteistöön tutustumisesta sekä muista kaupantekoon liittyvistä tarpeellisista toimista aiheutuneet, kohtuulliset kustannukset.

Tiedostot

  • Heinävesi_Kerma_lohkomiskartta.pdf
  • Heinävesi_ReitinYKkartta.pdf
  • Heinävesi_ReitinYKmuutos_määräykset.pdf
  • kiinteistorekisterioteTanssikallio.pdf

Ilmoittaja: Metsähallitus Liiketoiminta

Ilmoituksia tällä hetkellä 7 kpl

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Huutokauppa päättyy ti 1.10.2024 klo 18.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4991313

Katsottu 685 kertaa

Kohteen sijainti

Mäntylahdentie, 79910 Heinävesi

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Tutustuminen omatoimisesti omien aikataulujen mukaan.

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

17.9.2024 klo 16.48

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä