Huutokaupat.com

RE/MAX Exellence myy

Omakotitalo, 5h 120 m², 2023/24, Espoo

Katsottu 1 662 kertaa

1 / 15

Myydään

Talotyyppi
Omakotitalo
Huoneita
5h
Asuinpinta-ala
120 m²
Rakennusvuosi
2023

Tämä upea 120 m² omakotitaloa ympäröi rauhallinen asuinalue, jossa puistot ja metsät tarjoavat ihanteellisen ympäristön lapsiperheelle tai luonnonläheisyyttä arvostavalle asukkaalle. Lähellä sijaitsevat koulut ja päiväkodit sekä Kauklahden K-Market ja Saunalahden S-Market takaavat helpon arjen.

Tämä valoisa ja avara koti hurmaa moderneilla ratkaisuillaan ja toimivalla pohjaratkaisulla. Avokeittiö ja tilava olohuone yhdistyvät saumattomasti ja tarjoavat puistomaiset näkymät. Laadukkaat kodinkoneet sekä suuri määrä kaappi- ja laskutilaa helpottavat arjen pyörittämistä. Olohuoneesta on käynti kodin terassille, joka houkuttelee viettämään aikaa ulkona. Talon kolme makuuhuonetta tarjoavat mainiot puitteet perheen yhteiselle elämälle.

Talon kylpyhuoneessa on tilaa ja tyyliä: kaksi suihkua, tyylikäs sauna Lumidesignin tervaleppälauteilla ja Harvian Cilindro -kiuas takaavat rentouttavat löylyhetket. Lisäksi kodinhoitohuone tarjoaa runsaasti säilytystilaa ja paikan kodin pesutornille. Kotisi lämmityksestä huolehtii Nilan EC9 poistoilmalämpöpumppu ja vesikiertoinen lattialämmitys ja kesän helteitä helpottaa huonekohtainen viilennys. Kiinteistön pihatiet ja pysäköintialueet on juuri asfaltoitu. Erinomaiset kulkuyhteydet ja bussipysäkit lähellä helpottavat liikkumista. Kauklahden juna-asema on vain muutaman kilometrin päässä.

Kaupan kohteena on määräosa C ja sille tammikuussa valmistunut omakotitalo. Varainsiirtovero on 3% kauppahinnasta. Talot A, B ja D ovat valmistuneet aikaisemmin ja niissä jo asutaankin. Talojen rakentamisesta on vastannut Designtalo, joka kuuluu DEN-konserniin. DEN on vakavarainen ja kokenut sopimuskumppani. Designtalon hankkeissa sovitut aikataulut pitävät ja tiedät muuttopäivän jo hyvissä ajoin. Kiinteä sopimushinta, luotettava aikataulu sekä laadukas lopputulos varmistavat, että kotinne vakuusarvo kehittyy ennalta määritellyllä tavalla, kaupantekohetkellä sovitun mukaisesti.

Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan kohteeseen, joka sopii niin lapsiperheille, pariskunnille kuin yksinasuvillekin! Tässä kodissa viihdyt varmasti.

Esittelyyn tulee sopia hyvissä ajoin oma ajankohta!

Lisätedot: mika.koskipalo@remax.f

Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoukset tehdään annettuun ajankohtaan mennessä. Korkein tarjous on se tarjous, jonka myyjä on korkeimpana hyväksynyt. Huutokauppaan voi osallistua myös henkilökohtaisesti paikan päällä jättämällä myyjälle tarjouksen. RE/MAX Exellence ja ostaja sitoutuvat kirjaamaan kaikki tarjoukset järjestelmään. Tarjouksen tehnyt hyväksyy nämä myyntiehdot suorittaessaan huudon.

Kohteeseen tutustuminen

Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua kyseiseen kiinteistöön, dokumentteihin ja asiakirjoihin ja tarvittaessa pyytää tarkennuksia tai lisätietoa myyjältä. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita.

Myyjän antamat tiedot

RE/MAX Exellence vakuuttaa antaneensa ostajalle kaikki tiedot, jotka myyjä tietää ja joiden voidaan olettaa vaikuttavan kauppaan.

Kaupan solmiminen

Kohteen kauppa on tehtävä maakaaressa säädetyssä muodossa lokakuun loppuun 2024 mennessä. Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta ja paikka sovitaan ostajan kanssa erikseen. Kauppahinnan maksaminen tapahtuu kaupantekotilaisuudessa. Kaupanvahvistajan palkkion maksavat myyjä ja ostaja puoliksi.

Muut kustannukset

Ostaja vastaa varainsiirtoverosta, joka on 3 % velattomasta kauppahinnasta.

Kaupasta vetäytyminen

Osapuolen, joka kieltäytyy tekemästä kauppaa, on maakaaren perusteella korvattava toiselle osapuolelle ilmoittelusta, kiinteistöön tutustumisesta sekä muista kaupantekoon liittyvistä tarpeellisista toimista aiheutuneet, kohtuulliset kustannukset.

Tiedostot

  • Hallinanjako sopimus Inglaksenrinne 14 - 160823.pdf
  • 49-43-101-19_KO_1685075245014.pdf
  • 49-43-101-19_ATKT_1685075250271.pdf
  • Esite - Inglaksenrinne 14 C - 13.09.2024.pdf

Ilmoittaja: RE/MAX Exellence

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 300 000 €

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Huutokauppa päättyy ma 30.9.2024 klo 18.55, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4986057

Katsottu 1 662 kertaa

Kohteen sijainti

Inglaksenrinne 14 C, 02789 Espoo

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan 25-30.10

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

13.9.2024 klo 20.08

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä