Huutokaupat.com

kauppahuone adrekni myy

LIIKETILA TURUN KESKUSTASTA, Turku

Katsottu 591 kertaa

1 / 4

Myydään

Liiketila myynnissä huippusijainnilla Yliopistonkatu 13 – Torin vieressä, näkyvä paikka Toriparkin sisäänkäynnin kohdalla

Tässä on ainutlaatuinen mahdollisuus hankkia liiketila loistopaikalta aivan kaupungin ytimestä, vain kivenheiton päässä torilta! Tämä liiketila sijaitsee näkyvällä paikalla Yliopistonkadulla, ja sen etuna on, että Toriparkin sisäänkäynti on aivan tilan edustalla. Kaikki Toriparkkiin kulkevat ohittavat tämän liikkeen, mikä takaa jatkuvan näkyvyyden ja asiakasvirran.

Monipuolinen tila monenlaiseen käyttöön Tilan koko on 67 m², ja lisäksi alakerrassa on 70 m² omaa käyttötilaa, joka on taloyhtiön omistuksessa. Tämä tekee tilasta erityisen muunneltavan erilaisiin tarpeisiin. Voit hyödyntää sen joko kaupallisena liiketilana, palvelupisteenä tai vaikkapa ravintolana. Erityisen houkuttelevaa ravintolatoiminnan kannalta on se, että liikkeen yläpuolella ei ole asuinhuoneistoja. Tämä helpottaa huomattavasti esimerkiksi huuvan asentamista ja lupaprosessia.

Valmis tila – remontit tehty Liiketila on erinomaisessa kunnossa, sillä kaikki isot remontit on jo tehty. Tässä jo toteutuneet remontit, jotka takaavat tilan huolettoman käytön:

  • Putkiremontti (lainavastike 37 000 €)

  • Sähköjärjestelmien uudistus

  • Julkisivuremontti (lainavastike 4 290 €)

  • Ikkunat uusittu

  • Takapihan asfaltointi

  • Viemäriremontti (lainavastike 733 €)

Nämä remontit antavat sinulle mielenrauhan, sillä suuret kuluerät ovat jo hoidettu.

Hyvä taloudellinen tilanne Vastike liiketilasta on noin 476 € kuukaudessa, ja lainavastikkeet ovat noin 468 € kuukaudessa. Tämä tekee tilasta taloudellisesti houkuttelevan ja helposti ylläpidettävän. Lisäksi vuokra-arvio on 1500-2000 €/kk, ja vuokralaisia on jo valmiiksi kiinnostunut tilasta, mikä tekee tästä myös hyvän sijoituskohteen.

Sijainti ratkaisee Tämän liiketilan ehdoton valtti on sen sijainti. Torin läheisyys ja näkyvä paikka Toriparkin sisäänkäynnin kohdalla takaavat sen, että asiakkaita tulee virtaamaan niin paikallisista kuin ulkopaikkakuntalaisista. Kaupungin keskusta kehittyy jatkuvasti, ja liikkeelläsi on mahdollisuus olla mukana alueen aktiivisessa elämänvirrassa.

Lisäksi on hyvä huomata, että Yliopistonkadulla (tämän 2:n korttelin kohdalla) ei tällä hetkellä ole ainuttakaan ravintolaa, joten ravintola- tai kahvilatoiminta voi tuoda alueelle kaivattua lisäpalvelua ja vetovoimaa.


Ota yhteyttä ja tule tutustumaan! Tämä liiketila tarjoaa loistavan tilaisuuden niin uusille yrittäjille kuin sijoittajille. Näkyvä sijainti, hyvät remontit ja mahdollisuus monenlaiseen liiketoimintaan tekevät tästä tilasta houkuttelevan kohteen.

Tule ja näe itse – liiketoimintasi menestyksen avaimet voivat olla tässä!

Kohteen tiedot:

- Osoite: Yliopistonkatu 13

- Koko: 67 m² alakerta + n. 70 m² oma käyttötila taloyhtiön omistuksessa

- Erinomainen kunto: Kaikki remontit tehty (putkiremontti, sähkö, julkisivu, ikkunat, viemäri, takapihan asfaltti)

- Vastike: 476,44 € / kk

- Lainavastike: n. 468 € / kk
- Yhtiölainaa jäljellä: 42 000 €

Tilaa voi hyödyntää monenlaiseen liiketoimintaan, ja se on erityisen hyvä valinta ravintolaksi. Kadulla ei ole muita ravintoloita, ja yläpuolella ei ole asuinhuoneistoja, joten huuvan asentaminen ja lupien saaminen on helpompaa.
Huutamasi hintaan ei sisälly yhtiölaina.


Pyydäthän osakkeen lisätiedot tarvittaessa, kuten isännöitsijäntodistus ja muut myyntiin tarvittavat liitteet.

Vahvuudet:

- Sijainti torin kupeessa, näkyvä paikka Toriparkin sisäänkäynnin vieressä

- Korkea ja valoisa tila

- Vuokrapotentiaali 1500-2000 €/kk (vuokralaisia jo kiinnostunut)

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan!


Yhteydenotot numerosta


0447141414


Myyntiehdot

Tässä kohteessa on hintavaraus. Hintavarauksen täyttyessä myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle. Mikäli hintavaraus ei täyty, myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoukset tehdään annettuun ajankohtaan mennessä. Korkein tarjous on se tarjous, jonka myyjä on korkeimpana hyväksynyt. Huutokauppaan voi osallistua myös henkilökohtaisesti paikan päällä jättämällä myyjälle tarjouksen. kauppahuone adrekni ja ostaja sitoutuvat kirjaamaan kaikki tarjoukset järjestelmään. Tarjouksen tehnyt hyväksyy nämä myyntiehdot suorittaessaan huudon.

Kohteeseen tutustuminen

Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua kyseiseen kiinteistöön, dokumentteihin ja asiakirjoihin. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita.

Myyjän antamat tiedot

kauppahuone adrekni vakuuttaa antaneensa ostajalle kaikki tiedot, jotka myyjä tietää ja joiden voidaan olettaa vaikuttavan kauppaan.

Kaupan solmiminen

Kiinteistön kauppa on tehtävä maakaaressa säädetyssä muodossa. Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta ja paikka sovitaan ostajan kanssa erikseen. Kauppahinnan maksaminen tapahtuu kaupantekotilaisuudessa. Kaupanvahvistajan palkkion maksavat myyjä ja ostaja puoliksi.

Muut kustannukset

Ostaja vastaa kulloinkin voimassa olevan verokäytännön mukaisesta varainsiirtoverosta.

Kaupasta vetäytyminen

Osapuolen, joka kieltäytyy tekemästä kauppaa, on maakaaren perusteella korvattava toiselle osapuolelle ilmoittelusta, kiinteistöön tutustumisesta sekä muista kaupantekoon liittyvistä tarpeellisista toimista aiheutuneet, kohtuulliset kustannukset.

Ilmoittaja: kauppahuone adrekni

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 313 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Huutokauppa päättyy ke 25.9.2024 klo 19.55, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4982895

Katsottu 591 kertaa

Kohteen sijainti

Yliopistonkatu 13, 20100 Turku

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

12.9.2024 klo 12.37

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä