Huutokaupat.com

Metsähallitus Liiketoiminta myy

Määräala rakennuksineen, Kuorevesi, Jämsä

Katsottu 3 313 kertaa

1 / 49

Myydään

Talotyyppi
Puutalo
Huoneita
5h
Asuinpinta-ala
137 m²
Rakennusvuosi
1896

Myydään Riihimäki niminen tila. Määräalaan sisältyy vuonna 1896 rakennetut huonokuntoiset rakennukset. Hirsirunkoinen päärakennus (n.137m2), hirsirunkoinen talousrakennus (n.108m2) jossa sauna, aitta ja konesuoja sekä lautarakenteinen liiteri/huussi rakennus. Pihapiirissä vesikaivo sekä jätevesikaivot, vettä ja kaivoja ei ole tutkittu, joten niiden kunnosta ei ole tietoa. Päärakennus peruskorjattu 50-luvulla ja silloin on rakennettu sisä wc ja vesikiertoinen patterilämmitys puukattilalla. Kiinteistön ympärillä on Metsähallituksen metsätalousmaata sekä Siemen Forelian siemenviljelmä. Pihapiiri lohkaistaan n. 4000 m2 määräalana näihin rajoittuen.
Etäisyydet: Kuoreveden keskustaan n.7km, Jämsä n.22 km, Jyväskylä n.80 km ja Tampere n.80 km.


Kauppahintaan sisältyy 3x25 A sähköliittymä.

Myytävään määräalaan ei kuulu osuuksia yhteisiin alueisiin ja/tai erityisiin etuuksiin, kuten kalastus - tai metsästyslupia.


Kohde sijaitsee haja-asutusalueella, joten mahdollinen lisärakentaminen vaatii poikkeamisluvan.
Lisätietoja poikkeamisluvasta ja muista mahdollisista rakentamiseen liittyvistä mahdollisuuksista voi kysyä lisätietoja Jämsän kaupungin rakennusvalvonnasta.


Määräalan rajaus on esitetty liitteenä olevassa kartassa. Määräalasta muodostettavan kiinteistön tarkka pinta - ala ja rajaukset vahvistetaan lohkomistoimituksessa.


Huomioitava, että sähköistys ja jätevesijärjestelmät eivät välttämättä täytä nykypäivän vaatimuksia ja ostaja huomioi tämän tarjousta tehdessä. Huomioitava myös, ettei määräalalla olevien rakennusten pinta-aloja ole tarkkuusmitattu, joten ilmoitetut pinta-alat ovat vain suuntaa antavia. Rakennukset myydään siinä kunnossa ja laajuudessaan kuin ne myyntihetkellä ovat. Rakennuksille ei ole tehty kuntotarkastuksia ja ne myydään siinä kunnossa, kuin myyntihetkellä ovat.


Haitta-ainekartoitusta ei ole teetätetty. Ostajan tulee huomioida tarjousta tehdessä, ettei edellä oleva kuitenkaan poista mahdollisuutta, ettei rakenteista voisi löytyä haitta-aineita.


Rakennuksia ei ole suojeltu. Metsähallitus on pyytänyt myynnistä luovutuslain mukaisen lausunnon Museovirastolta. Lausunnossaan Museovirasto toteaa, ettei kohteella ole luovutuslakiin perustuvaa estettä luovuttaa sitä pois valtio-omistuksesta.

Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjouksen tekijän tulee tehdä itsenäinen arvio kaupan kohteen arvosta ennen huutokauppaan osallistumista tutustumalla paikan päällä kohteeseen, rakennusten kuntoon, käyttökelpoisuuteen sekä mahdollisiin rakennusten korjaustarpeisiin.


Kohteeseen tutustuminen

Tutustuminen omatoimisesti, avainjärjestelyt sovittava myyjän kanssa.

Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua kyseiseen kiinteistöön, dokumentteihin ja asiakirjoihin. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita. 

Myyjän antamat tiedot

Metsähallitus Liiketoiminta vakuuttaa antaneensa ostajalle kaikki tiedot, jotka myyjä tietää ja joiden voidaan olettaa vaikuttavan kauppaan.

Kaupan solmiminen
Metsähallitus Liiketoiminta laatii kauppakirjan, sekä hankkii kiinteistöön liittyvät todistukset. Kauppahinnan maksaminen tapahtuu tilisiirtona myyjän ilmoittamalle tilille ennen kaupan allekirjoittamista. 


Muut kustannukset

Määräalan ostajalle tulee kauppahinnan lisäksi maksettavaksi varainsiirtovero 3% kauppahinnasta, lainhuudon käsittelymaksu 161 €, kaupanvahvistajan palkkio 128 € sekä lohkomiskulut 1320 € (MML:n hinnasto, pinta-ala enintään 1 ha). Kiinteistövero vuonna 2024 on 144,25 €


Kaupasta vetäytyminen

Osapuolen, joka kieltäytyy tekemästä kauppaa, on maakaaren perusteella korvattava toiselle osapuolelle ilmoittelusta, kiinteistöön tutustumisesta sekä muista kaupantekoon liittyvistä tarpeellisista toimista aiheutuneet, kohtuulliset kustannukset.
Tarjoajat sitoutuvat siihen, että heidän yhteystietonsa voidaan luovuttaa Huutokaupat.comin toimesta ilmoittajalle.

Tiedostot

  • Riihimäki määräalaluonnos.pdf

Ilmoittaja: Metsähallitus Liiketoiminta

Ilmoituksia tällä hetkellä 7 kpl

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Huutokauppa päättyy su 13.10.2024 klo 18.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4981795

Katsottu 3 313 kertaa

Kohteen sijainti

Riihimäentie 290, 36500 Jämsä

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Omatoimisesti sovitusti

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

12.9.2024 klo 7.14

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä