Huutokaupat.com

T:mi Heli Hedman myy

Holiday Club Kuusamo Ruka viikko 2 loppiainen lomaosake, Kuusamo

Katsottu 1 229 kertaa

1 / 35

Myydään

Myydään Holiday Clubin Kuusamon Rukan viikko-osake loppiaisviikolle 2.


Holiday Clubin vuokrahinta tälle huoneistolle ja viikolle on 1709€ / viikko joten mahdollisuus hyvään vuokratuottoon mikäli et itse pääse lomailemaan!


Kiinteistö Oy Kuusamon Pulkkajärvi 3 , huoneisto 3 B 7 (Osake N.o B7.02).


Upea ja tunnelmallinen kelohonkamökki (70m2 + parvi) jossa 3 makuuhuonetta, keittiö, olohuone, parvi, kylpyhuone, sauna, 2 wc:tä ja terassi. Mökki sijaitsee hyvällä paikalla lähellä järveä (tiedostoissa aluekartta josta näet mökin sijainnin).


8 - 10: n vuodepaikan ansiosta tässä huoneistossa lomailee mukavasti isompi perhe, perhe isovanhempien kanssa, kaksi perhettä tai kaveriporukka!


Hyvin varustellusta huoneistosta löytyy kaikki tarpeellinen; liinavaatteet ja pyyhkeet (8:lle), koneellistettu keittiö, astiasto kahdeksalle, pesukone ja kuivauskaappi, takka ja takkapuut, taulu-tv, langaton internetyhteys ja lämpöpistoke autolle.


Pulkkajärven mökit sijaitsevat omassa rauhassa, puolivälissä ja lyhyen ajomatkan päässä Rukan rinteistä ja Kuusamon Tropiikin palveluista. Rinteisiin pääsee kätevästi ski-bussilla.


Laskettelua, hiihtoa, Ice kartingia, avantoa, jääkiipeilyä, poroja, moottorikelkkoja, huskeja, lumikenkäilyä, revontulia, rekiajelua tähtien alla ja tietenkin lunta.


Raikas ilma, puhdas lumi, kirpeä pakkanen ja henkeäsalpaavan kauniit maisemat houkuttelevat ulkoilemaan ja Kuusamo-Ruka onkin todellinen talvinen paratiisi! Rukan hiihtokeskus on palkittu neljänä vuotena peräkkäin Suomen parhaaksi.


Yli 200 hiihtopäivää vuodessa, 34 rinnettä, 21 hissiä, pisin lasku 1300 m – siinä faktoja, laskun vauhti ja huuma sinun täytyy kokea itse.


Hiihtäjät hullaantuvat Rukan ja Kuusamon yhteensä yli 170-kilometrisistä hiihtoladuista.


Reippailun vastapainoksi voit nauttia avantouinnista Kuusamon Tropiikin uuden rantasaunan yhteydessä, kylpylän poreista, hemmotteluhoidoista ja muista hyvinvointipalveluista.

Harrastusmahdollisuuksia on mm. kuntosali, escape room, keilahalli ja Angry Birds Activity Park.


Lomalla on mukava päästä nautiskelemaan kiireetön lounas tai päivällinen valmiiseen pöytään. Lähiruokaa suosivia ilahduttaa tieto, että useimmissa ravintoloissa herkut valmistetaan paikallisista raaka-aineista kuten porosta, kalasta ja sienistä.


Rukan ja Kuusamon ruokapaikkojen tarjonta on runsas ja monipuolinen. Vaihtoehtoja löytyy Michelin tähden fine diningista tunnelmalliseen kotaravintolaan tai rentoon pikaruokaan.


Yöelämää ja after skitä kaipaavalle tarjolla runsaasti baareja ja yökerhoja, joissa meno on vauhdikasta ja esiintyjät tasokkaita.


Kuusamon Tropiikin kylpylä on ajaton klassikko, joka sopii niin aikuisille kuin lapsille. Vehreän allasosaston runsaat trooppiset kasvit ja luonnonkivet sekä hierova vesiputous vievät lomailijan suoraan tropiikin tunnelmaan. Perheen pienimmät viihtyvät lastenaltaassa, isommille kylpylässä on 45 m pitkä vesiliukumäki sekä vastavirtajoki.


Kuusamon keskustassa on lukuisia erikoisliikkeitä sekä päivittäistavarakauppoja.

Lisäksi löytyy kattava valikoima Outlet- ja tehtaanmyymälöitä, joissa kannattaa piipahtaa edullisille ostoksille ainakin kerran loman aikana.


Oma lomaviikko on ennenkaikkea huoletonta lomailua. Lomaviikon omistajana hankit osakkuuden loma-asunnosta. Holiday Club huolehtii kunnossapidosta ja siivouksesta liinavaatteisiin joten sinä voit keskittyä lomailuun ja viihtymiseen.

Jos et itse pääse lomailemaan tämä viikko on helposti vuokrattavissa tai voit luovuttaa viikon tuttavalle, ilmoitus vain respaan kuka noutaa avaimet.


Vastike v. 2025:


490€ / vuosi. Osakkeeseen ei kohdistu remonttilainaa / rahoitusvastiketta.


Vastike kattaa loppusiivoukset, liinavaatteet, pyyhkeet, kulutustavarat, huoneiston ja pihan ylläpidon ja hankinnat, takkapuut, lämmityksen, sähkön, veden, vakuutukset, kiinteistöveron, jätehuollon, huoltopalvelut- ja päivystyksen, vastaanotto- ja avainpalvelun, isännöinnin, hallinnon jne.


Ostaja saa käyttöönsä osakkeen ensi vuodesta alkaen . Ensi vuonna viikko 2 on pe 3.1.2025 - pe 10.1.2025. Huoneiston saa käyttöön klo 16 ja pois luovutus klo 11.


Lemmikit sallittu (lemmikkimaksu 35€ / vk). Avainpalvelu: Holiday Club Kuusamon Tropiikki (Kylpyläntie 5, 93600 Kuusamo).


HUOM! Oletko myymässä loma- tai Villas osaketta? Tarjoa minulle puh/txt/whatsapp 040-4166764. Nopeat ja helpot kaupat, hoidan kaikki paperit. Maksu heti tilille.

Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Kaikki myynnissä olevat osakkeet on omiani ellei toisin mainita.


Kauppakirjat ja osakekirjan lähetys kirjattuna kirjeenä sisältyy hintaan. Osakekirjan toimitus postivakuutettuna lähetyksenä 20€ lisähintaan.


Osakkeeseen ei kohdistu vastikerästejä.


Maksu 2vrk kuluessa kohteen sulkeutumisesta.


Ostaja vastaa Holiday Clubin rekisteröintimaksusta (39€ yksityiset / 59€ yritykset). T:mi Heli Hedman toimittaa kaikki rekisteröintiin tarvittavat dokumentit Holiday Clubille.


Ostaja tekee viipymättä varainsiirtoveroilmoituksen ja maksaa varainsiirtoveron (1,5% kauppahinnasta) ja toimittaa myyjälle varainsiirtoverotodistuksen. T:mi Heli Hedman lähettää ostajalle yksityiskohtaiset ohjeet varainsiirtoveroilmoituksen tekemiseen omaverossa.


Kuvat ovat suuntaa antavia ja kuvia saattaa olla myös lähialueista- ja ympäristöstä. Ilmoitetut tiedot ja hinnat ovat tämänhetkisiä ja ne saattavat muuttua vuosittaisten yhtiökokousten päätösten mukaisesti.


Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua huoneiston ja yhtiön tietoihin. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita. Osake myydään ilmoituksessa olevilla tiedoilla.


Mikäli korkeimman tarjouksen tekijä jättää kohteen lunastamatta hän on

velvollinen maksamaan vahingonkorvauksena myyjälle 10% kauppahinnasta (vähintään 250€).


Osake ei ole RCI pistejärjestelmässä ja vaikka olisikin jäsenyys / pisteet ei koskaan siirry kaupan yhteydessä. Ostaja voi halutessaan lisämaksusta liittää osakkeen pistejärjestelmään. Lisätiedot RCI:n asiakaspalvelusta.

Tiedostot

  • Areamap aluekartta Ruka Pulkkajarvi_0317 (5).pdf
  • yhtiojarjestys-koy-kuusamon-pulkkajarvi-3 (3).pdf

Ilmoittaja: T:mi Heli Hedman

Ilmoituksia tällä hetkellä 3 kpl

Ilmoittajan saama palaute viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 100 %

Neutraaleja 0 %

Negatiivisia 0 %

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 450 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Huutokauppa päättyy su 22.9.2024 klo 21.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4976701

Katsottu 1 229 kertaa

Kohteen sijainti

Pulkkajärventie 15, 93830 Kuusamo

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Katso kohdekuvaus ja kuvat.

3D- tai videoesittely

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

14.9.2024 klo 20.28

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä