Huutokaupat.com

Peab Oy myy

Pysäköintioikeus P-Saukonlaiturin pysäköintitalossa, Jätkäsaari, Helsinki

Katsottu 1 190 kertaa

1 / 10

Myydään

Myydään Asunto Oy Helsingin GoldenEyen pysäköintioikeus, P-Saukonlaituriin, Jätkäsaaren pysäköintilaitokseen. Pysäköintilaitos on avoinna paikan varanneille. P-Saukonlaiturista löytyy pysäköintitilaa kuudesta kerroksesta, jonka ylin kerros on kattoterassi. P-Saukonlaituriin pääsee sisään erikseen saatavalla tunnistekortilla. Pysäköintilaitokseen ajetaan sisään Bahamankadun luiskalta. Jalan kulkien halliin pääsee sisään kahdesta eri ovesta.


Myytävä pysäköintioikeus on nimeämätön eli pysäköintioikeuden omistaja voi pysäköidä auton vapaasti vapaana olevalle paikalle.

Sähköautojen latauspaikoille saa pysäköidä latausoikeuden haltija.


Yhdellä pysäköintioikeudella voi olla pysäköitynä yksi auto kerrallaan, mutta oikeutta voi käyttää yksi tai useampi ajoneuvo.

Autopaikan käyttökustannukset ovat arviolta 56,50 euroa/kk/pysäköintioikeus.

Taloyhtiön pysäköintioikeudella pysäköijän on mahdollista ladata sähköautoa omakustanteisesti omassa hallissaan enintään 22kW AC latureissa. Sähköautolatauksen kuukausimaksun lisäksi maksetaan omakustanteinen sähkö, hinta tällä hetkellä 10 centtiä per kWh, sisältää arvonlisäveron ja lisäksi 20€/kuukausi (Virta laskuttaa).


Pysäköintilaitos on pääosin katettu lukuun ottamatta laitoksen ylintä tasoa, joka on kokonaan avoin ilman katosta. Kaikki autopaikat on varustettu lämmityspistokkeilla.


Perustiedot


Sijainti: Bahamankatu 5, 00220 Jätkäsaari Helsinki 

Tyyppi: Autopaikka 

Rakennusvuosi: 2020

Hoitovastike: 56,50 € / kk


Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoukset tehdään annettuun ajankohtaan mennessä. Korkein tarjous on se tarjous, jonka myyjä on korkeimpana hyväksynyt. Huutokauppaan voi osallistua myös henkilökohtaisesti paikan päällä jättämällä myyjälle tarjouksen. Peab Oy ja ostaja sitoutuvat kirjaamaan kaikki tarjoukset järjestelmään. Tarjouksen tehnyt hyväksyy nämä myyntiehdot suorittaessaan huudon.

Kohteeseen tutustuminen

Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua kyseiseen kiinteistöön, dokumentteihin ja asiakirjoihin. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita.

Myyjän antamat tiedot

Peab Oy vakuuttaa antaneensa ostajalle kaikki tiedot, jotka myyjä tietää ja joiden voidaan olettaa vaikuttavan kauppaan.

Kaupan solmiminen


Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta ja paikka sovitaan ostajan kanssa erikseen. Kauppahinnan maksaminen tapahtuu kaupantekotilaisuudessa

Kaupasta vetäytyminen


Osapuolen, joka kieltäytyy tekemästä kauppaa, on korvattava toiselle osapuolelle ilmoittelusta, kohteeseen tutustumisesta sekä muista kaupantekoon liittyvistä tarpeellisista toimista aiheutuneet, kohtuulliset kustannukset.

.

Tiedostot

Ilmoittaja: Peab Oy

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Huutokauppa päättyy ke 18.9.2024 klo 12.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4962871

Katsottu 1 190 kertaa

Kohteen sijainti

Bahamankatu 5, 00220 Helsinki

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

30.8.2024 klo 13.16

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä