Huutokaupat.com

Ulosottolaitos, Itä- ja Keski-Uudenmaan toimipaikat myy

Ulosmitattu matkavene Vantaan Korsossa, Vantaa

Katsottu 15 535 kertaa

1 / 21

Myydään

Myydään nettihuutokaupalla ulosmitattu matkavene ulosottomiehen toimittamalla vapaalla virallismyynnillä ajalla 27.8-15.9.2024.


Tarkemmat tiedot kohteesta laaditussa myyntiesitteessä.



Myyntiehdot

Ulosottolaitos ei vastaa palveluntarjoajan järjestelmän toimivuudesta. Korkein tarjous on se tarjous, jonka palveluntarjoajan järjestelmä on korkeimpana hyväksynyt. Ulosottomies päättää korkeimman tarjouksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä erikseen.


Nettihuutokaupassa jätetyt tarjoukset ovat sitovia. Mikäli tehty tarjous hyväksytään, on tarjouksen tekijä velvollinen maksamaan tarjoamansa kauppahinnan sovitun maksuajan kuluessa. Tarjotun kauppahinnan maksamatta jättäminen voi johtaa ulosottokaaren 5 luvun 25 §:n mukaiseen ostajan korvausvelvollisuuteen. 


Ulosottoviranomainen pidättää oikeuden lopettaa myynti tai jatkaa myyntiaikaa.



Muut tiedot: Omaisuus on ulosmitattu ja se myydään ulosottomiehen toimittamalla vapaalla myynnillä noudattaen soveltuvin osin ulosottokaaressa säädettyjä yleisiä huutokauppaehtoja. 


Ostajaehdokkaita kehotetaan tutustumaan hyvin myytävänä olevaan kohteeseen, myyntiesitteeseen sekä liitteenä oleviin asiakirjoihin.


HUOM!

Ostajan tulee huolehtia veneen kuljettamisesta pois sijaintikiinteistöltä. Ostaja vastaa hänelle siirrosta mahdollisesti aiheutuvista kustannuksista. Sijaitsee Vantaan Korsossa. Tarkempi osoite ilmoitetaan esittelyyn tuleville ja ostajalle.

Ostajaehdokkaita suositellaan varaamaan esittelyaika, jotta on mahdollista arvioida veneen siirtämiseksi tarvittava kalusto ja toimenpiteet.



Muutoksenhaku: Ulosottovalitus myynnistä ja myyntiin liittyvästä tai myyntiä edeltävästä toimesta on tehtävä kolmen viikon määräajassa myynnistä lukien. Valitusosoitus liitetään huutokauppapöytäkirjaan.


Tiedostot

  • Myyntiesite.pdf
  • Ilmoitus moottorivenerekisteriin.pdf
  • Yleiset huutokauppaehdot.pdf
  • Allmänna auktionsvillkor i utsökningen.pdf

Huutokauppa päättyi 15.9.2024 klo 18.07

Päättynyt, tarjous hyväksytty

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Huutokauppa päättyy su 15.9.2024 klo 18.07, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4958976

Katsottu 15 535 kertaa

Kohteen sijainti

01450 Vantaa

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan. Ulosottoylitarkastaja Petra Weckman Puhelin 029 56 59570, petra.weckman@oikeus.fi (ajalla 2.9-8.9.2024 lassi.lajaste@oikeus.fi)

Tiedustelut

Ulosottoylitarkastaja Petra Weckman

+358 29 5659570

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

27.8.2024 klo 11.41

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä