Huutokaupat.com

Asianajotoimisto Skogster Oy myy

Rengon Taimitarha Oy:n konkurssipesä myy taimitarhan, Hämeenlinna

Katsottu 1 399 kertaa

1 / 6

Myydään

Konkurssipesä myy Hämeenlinnassa sijaitsevan taimitarhan, joka koostuu kahdesta erillisestä kiinteistöstä kt. 109-577-8-43 ja 109-577-8-47 yhteispinta-alaltaan 2,8820 hehtaaria osoitteessa Lukkopellontie 34, 14300 Renko. Myytävillä kiinteistöillä on harjoitettu taimitarhaliiketoimintaa vuodesta 1985 sisältäen taimien kasvatusta ja niiden vähittäiskauppaa. Kohde sijaitsee Valtatie 10:n (Lahti-Turku) lähes välittömässä läheisyydessä. Matkaa Hämeenlinnan kantakaupunkiin on 25 kilometriä. Kiinteistöt sijaitsevat alueella, jolla ei ole kaavaa.


Kiinteistöt ovat pääsääntöisesti tasamaata. Alue on maanviljelysaluetta ja niiden ympärillä on peltoa sekä muutamia asuinkiinteistöjä. Kiinteistöllä sijaitsee kaksi peltistä kaarihallia ja yksi muovihalli, joiden yhteispinta-ala on noin 2500 m2. Lisäksi kiinteistöllä on vaatimaton toimistorakennus. Peltikaarihallit on eristetty sisäpuolelta uretaanilla varastorakennuksiksi. Osassa varastorakennuksia on betonipohja ja osassa maapohja. Rakennukset ovat valmistuneet vuosina 1985-1992. Rakennukset ovat välttäväkuntoisia. Osaan rakennuksista on sähkö ja vesi. Lisäksi kiinteistöllä on taimien kastelujärjestelmä.


Esittelystä voi sopia erikseen konkurssipesän pesänhoitajan kanssa.

Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoukset tehdään annettuun ajankohtaan mennessä. Korkein tarjous on se tarjous, jonka myyjä on korkeimpana hyväksynyt. Huutokauppaan voi osallistua myös henkilökohtaisesti paikan päällä jättämällä myyjälle tarjouksen. Asianajotoimisto Skogster Oy ja ostaja sitoutuvat kirjaamaan kaikki tarjoukset järjestelmään. Tarjouksen tehnyt hyväksyy nämä myyntiehdot suorittaessaan huudon.

Kohteeseen tutustuminen
Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua kyseiseen kiinteistöön, dokumentteihin ja asiakirjoihin. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita.

Myyjän antamat tiedot
Rengon Taimitarha Oy:n konkurssipesä vakuuttaa antaneensa ostajalle kaikki tiedot, jotka myyjä tietää ja joiden voidaan olettaa vaikuttavan kauppaan.

Kaupan solmiminen
Kiinteistön kauppa on tehtävä maakaaressa säädetyssä muodossa. Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta ja -paikka sovitaan ostajan kanssa erikseen. Kauppahinnan maksaminen tapahtuu kaupantekotilaisuudessa tai erikseen sovitulla tavalla.

Muut kustannukset
Ostaja vastaa kulloinkin voimassa olevan verokäytännön mukaisesta varainsiirtoverosta.

Kaupasta vetäytyminen
Osapuolen, joka kieltäytyy tekemästä kauppaa, on maakaaren perusteella korvattava toiselle osapuolelle ilmoittelusta, kiinteistöön tutustumisesta sekä muista kaupantekoon liittyvistä tarpeellisista toimista aiheutuneet kohtuulliset kustannukset.


Tiedustelut

pesänhoitaja Timo Portaanpää
Asianajotoimisto Skogster Oy
puh. (vaihde) 03 626 210
timo.portaanpaa@asianajoskogster.fi

Tiedostot

Ilmoittaja: Asianajotoimisto Skogster Oy

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Huutokauppa päättyy pe 11.10.2024 klo 19.55, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4948855

Katsottu 1 399 kertaa

Kohteen sijainti

Lukkopellontie 34, 14300 Hämeenlinna

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

21.8.2024 klo 9.30

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä