Huutokaupat.com

Lost & Found Finland Oy ilmoittaa, Huutokaupat.com myy

Samsung Galaxy S24 5G -älypuhelin, 8/128GB Onyx Black, Vantaa

Katsottu 137 kertaa

1 / 8Myydään eniten tarjoavalle

Myydään

Uusi avaamattomassa pakkauksessa.


Nauti Samsung Galaxy S24 5G -älypuhelimen hämmästyttävästä suorituskyvystä, sillä se tarjoaa tyylikkään ja modernin muotoilun, jota on tehostettu Armour Aluminium 2.0 -materiaalilla ja kauniilla 6,2 tuuman Dynamic AMOLED 2x -näytöllä, jossa on 120 Hz virkistystaajuus. Ota kauniita kuvia tehokkaalla kolmoiskamerajärjestelmällä, jossa on 50 Mpx pääkamera. Exynos 2400 -prosessorin ja pitkäkestoisen 4000 mAh akun ansiosta voit nauttia sujuvasta suorituskyvystä koko päivän ajan.

Kosketusnäyttö
Katso elokuvia, nauti verkon selailusta ja katsele kuvia kauniilla 120 Hz virkistystaajuuden 6,2" Dynamic AMOLED 2x -näytöllä, jossa on 2340 x 1080 pikselin FHD+-tarkkuus, joka tarjoaa terävän kuvan kirkkauden ja kontrastin sekä kauniin värintoiston ja syvät mustat sävyt. Dynaaminen 1 Hz - 120 Hz virkistystaajuus mukautuu älykkäästi näytön sisällön mukaan, mikä mahdollistaa sujuvan vierityksen ja erinomaisen sulavan pelaamisen samalla kun se parantaa akun kestoa hidastamalla staattisten kuvien virkistystä. Korkean 2600 nitin kirkkauden ansiosta näet näytön sisällön jopa suorassa auringonvalossa. Näyttö on suojattu Gorilla Glass Victus 2 -lasilla, joka antaa lisäkestävyyttä naarmuuntumista ja särkymistä vastaan.

Kolmoiskamerajärjestelmä
Ota upeita kuvia ja ikuista muistoja Galaxy S24 -älypuhelimen tehokkaan kamerajärjestelmän ansiosta. ƒ/1.8-aukolla ja optisella kuvanvakaimella varustetun 50 Mpx pääkameran avulla voit ottaa erittäin yksityiskohtaisia ja teräviä kuvia, joissa on upeita värejä, tai nauhoittaa teräväpiirtovideoita ja nauttia tärinättömästä kuvamateriaalista. OIS-teknologialla varustettu 10 Mpx teleobjektiivi mahdollistaa tasaisen ja häviöttömän 3-kertaisen optisen zoomauksen, kun taas 12 Mpx ultralaajakulmaisella kameralla saat kaikki ystäväsi mahtumaan helposti ryhmäkuvaan yhdellä napin painalluksella. Kaikista selfie-tarpeistasi huolehtii 12 Mpx ƒ/2.2 etukamera, joka tuottaa jakamisen arvoisia kuvia.

Suorituskyky ja tallennustila
Galaxy S24 -älypuhelimen vaikuttava Exynos 2400 -prosessori tarjoaa uskomattoman suorituskyvyn, jonka ansiosta voit pelata, muokata videoita, vaihtaa useiden sovellusten välillä ja tehdä monia tehtäviä ilman viiveitä. Lisäksi prosessori tarjoaa 5G-yhteyden, jonka avulla voit katsoa teräväpiirtoelokuvia tai ladata tiedostoja helposti. Prosessorin lisäksi 8 GB RAM-muistia takaa sujuvan ja vasteellisen suorituskyvyn. Tallenna kaikki tärkeät tiedostot, videot, valokuvat ja sovellukset puhelimen sisäiseen 128 GB tallennustilaan.

Akku
Galaxy S24 -älypuhelimen suuri 4000 mAh akku tarjoaa pitkäkestoisen akun, joka pystyy tarjoamaan viihdettä koko päiväksi normaalikäytössä. Kun akku loppuu kesken, voit helposti ladata puhelimen 25 W langallisella pikalatauksella tai langattomalla latausalustalla. Lisäksi S24 tukee langatonta akun jakamista, jolloin voit ladata langattomia kuulokkeita tai muita laitteita puhelimen akulla.

Muut ominaisuudet:
- USB-C 3.2 Gen 1 -lataus- ja tiedonsiirtoportti
- Wi-Fi 6E (802.11ax)
- Bluetooth 5.3
- NFC-tuki lähimaksuille
- Sormenjälkilukija
- AKG-stereoääni Dolby Atmos -tuella
- IP68 vedenkestävyys


Tuotteitamme koskee kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus, mutta tehdastakuuta emme tuotteille lupaa.

Myyntiehdot

Myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle.

Tämän kohteen myyjä on Huutokaupat.com. Lost & Found Finland Oy antaa Huutokaupat.comin puolesta kohteesta lisätietoja ja vastaa kohteen luovutuksesta. Kohde tulee aina maksaa Huutokaupat.com-sivustolla olevien verkkomaksupainikkeiden kautta tai Huutokaupat.comin laskulla. Jos kohdetta ei makseta Huutokaupat.comille, Huutokaupat.com ei hyväksy mitään vastuuta kaupasta.


Tutustuthan tähän huutokauppaan sovellettaviin Huutokaupat.com-kauppojen huutokauppaehtoihin, sekä myyntiehtoihin ennen tarjouksen tekemistä.


Ja huomaathan, että

  • huutokauppaan osallistuminen ilman ostoaikomusta on kiellettyä
  • sinun tulee tutustua kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista (kohteet myydään muille kuin kuluttaja-asiakkaille sellaisena kuin se on-ehdoin)
  • käytettynä myytävien kohteiden kunto, käyttöikä ja päivitysmahdollisuudet eivät yleensä vastaa uutena myytäviä tavaroita - lisätietoja asiasta löydät täältä
  • kohde on maksettava yhden (1) arkipäivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

Tarkempia tietoja kohteesta ja sen myyntiin liittyvistä asioista voit tarvittaessa kysyä ilmoittajalta. Muissa asioissa voit olla yhteydessä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun. Kuluttajien tekemiin kauppoihin liittyy kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus, jota koskevat ehdot ja rajoitukset ilmenevät myyntiehdoista.

Ilmoittaja: Lost & Found Finland Oy

Ilmoituksia tällä hetkellä 54 kpl

Ilmoittajan saama palaute viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 90 %

Neutraaleja 10 %

Negatiivisia 0 %

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 24 €

Sisältää arvonlisäveron (25.5 %)

Hintaan lisätään käsittely- ja toimituskulut

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Toimitustavat ja kulut

  • Toimitus 20 € (sis. pakkaus- ja lähetyskulut)
  • Nouto 10 €
  • Käsittelykulu 2 €

Toimituskulut koskevat toimitusta Manner-Suomeen.

Huutokauppa päättyy to 26.9.2024 klo 18.05, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4948574

Katsottu 137 kertaa

Kohteen sijainti

Porttikaari 7, 01200 Vantaa

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Ei näyttöä

Tiedustelut

Maksutapa

Verkkopankkimaksu kaikilla suomalaisilla pankeilla tai lasku. Maksuaika 24 tuntia tarjouksen hyväksymisestä. Huomaathan, että laskulla maksaessa maksu kirjautuu viiveellä ja saat maksumuistutuksia kunnes maksu on kirjautunut järjestelmäämme.

Päivitetty viimeksi

20.8.2024 klo 14.31

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä