Huutokaupat.com

Kiinteistö Oy Ähtärin Vuokratalot myy

Lumppulinna, Inhan tehtaat, Ähtäri

Katsottu 6 248 kertaa

1 / 6

Myydään

Ähtärin vuokratalot Oy myy vuokratontilla: Lumppulinna 989-402-3-266 olevat Ähtärin vuokratalojen omistamat rakennukset: päärakennuksen nk. Lumppulinnan sekä varastorakennuksen. Päärakennus on valmistunut 1921 ja sitä on peruskorjattu 1984. Yleisilmeeltään huonokuntoisessa päärakennuksessa on neljä asuntoa, joista kahden keskimmäisen asunnon kunto on kuitenkin edelleen kohtuullinen, mutta päätyasunnot ovat taas erittäin huonokuntoisia. Rakennukset sijaitsevat Inhan ruukkiyhdyskunnan alueella. Lumppulinna on alkujaan ollut yksi ruukin työväen asuinrakennuksista. Lisää tietoa aiheesta löytyy mm. Museoviraston sivuilta hakusanalla: Inhan ruukkiyhdyskunta.


Päärakennuksessa ei tällä hetkellä ole asukkaita ja sen lämmitys on kytketty pois kesäkuussa 2024 viimeisten vuokralaisten lähdettyä toukokuussa 2024.


Etelä-Pohjanmaan voimassa olevassa maakuntakaavassa rakennus sijoittuu kulttuuriympäristön tai maiseman vaalimisen kannalta tärkeälle alueelle, jota koskee seuraava suunnittelumääräys: Kulttuuriympäristön ja maiseman arvot on otettava huomioon siten, että varmistetaan näihin liittyvien arvojen säilyminen yksityiskohtaisemmassa suunnittelussa. Valtakunnallisesti arvokkaisiin kohteisiin vaikuttavissa hankkeissa on pyydettävä museoviranomaiselta ja ympäristökeskukselta lausunto.


Ähtärin vuokratalot Oy on maksanut vuonna 2024 maapohjan omistajalle vuotuista vuokraa 403 euroa.

Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoajat sitoutuvat siihen, että heidän yhteystietonsa voidaan luovuttaa Huutokaupat.comin toimesta ilmoittajalle myyntipäätöksen ja siitä tiedottamisen mahdollistamiseksi.

Tarjoukset tehdään annettuun ajankohtaan mennessä. Korkein tarjous on se tarjous, jonka myyjä on korkeimpana hyväksynyt. Huutokauppaan voi osallistua myös henkilökohtaisesti paikan päällä jättämällä myyjälle tarjouksen. Kiinteistö Oy Ähtärin Vuokratalot ja ostaja sitoutuvat kirjaamaan kaikki tarjoukset järjestelmään. Tarjouksen tehnyt hyväksyy nämä myyntiehdot suorittaessaan huudon.

Kohteeseen tutustuminen

Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua kyseiseen kiinteistöön, dokumentteihin ja asiakirjoihin. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita.

Myyjän antamat tiedot

Kiinteistö Oy Ähtärin Vuokratalot vakuuttaa antaneensa ostajalle kaikki tiedot, jotka myyjä tietää ja joiden voidaan olettaa vaikuttavan kauppaan.

Kaupan solmiminen

Kiinteistön kauppa on tehtävä maakaaressa säädetyssä muodossa. Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta ja paikka sovitaan ostajan kanssa erikseen. Kauppahinnan maksaminen tapahtuu, joko kaupantekotilaisuudessa tai muulla osapuolten ennen kauppakirjan allekirjoittamista sopimalla tavalla. Kaupanvahvistajan palkkion maksaa ostaja.

Muut kustannukset

Ostaja vastaa kulloinkin voimassa olevan verokäytännön mukaisesta varainsiirtoverosta.

Kaupasta vetäytyminen

Osapuolen, joka kieltäytyy tekemästä kauppaa, on maakaaren perusteella korvattava toiselle osapuolelle ilmoittelusta, kiinteistöön tutustumisesta sekä muista kaupantekoon liittyvistä tarpeellisista toimista aiheutuneet, kohtuulliset kustannukset.

Tiedostot

  • Lumppulinna_asemap.pdf
  • Lumppulinna_julkis.pdf
  • Lumppulinna_pohja 2krs.pdf
  • Lumppulinna_pohja 1krs.pdf
  • Lumppulinna_leikk.pdf
  • Lumppulinna_ulkovalinevarasto_pohja_julkis_leikk.pdf

Ilmoittaja: Kiinteistö Oy Ähtärin Vuokratalot

Ilmoituksia tällä hetkellä 3 kpl

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Huutokauppa päättyy su 15.9.2024 klo 21.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4945698

Katsottu 6 248 kertaa

Kohteen sijainti

Takomontie 8, 63910 Ähtäri

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Kohteeseen pääsee tutustumaan sopimuksen mukaan. Asiasta sovittava Markus Sulkavan p. 040 648 5878 tai Kerttu Heinämäen p. 0400 510 286 kanssa.

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

21.8.2024 klo 8.35

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä