Huutokaupat.com

RP Asunnot Oy myy

Kittilä, Hirvasniemi, TILA 5320 m2, Kittilä

Katsottu 5 506 kertaa

1 / 25

Myydään

Lähellä Leviä ja Sirkan kylää VALMIIKSI LOHKOTTU TILA 5320 m2. Tila nro 261-409-4-128 ISOHIRVAS. Ounasjoen rantaan 150 metriä, jossa on käyttöoikeus venevalkamaan 10 x 10 m, jokikuvat ovat siitä. Kova tie perille, johon myös käyttöoikeus. Tie on loppupäästä ollut vähällä hoidolla, mutta silti kova ja kantava. Itse tontti on alavaa maata ja kasvaa pienehköä koivua. Kaavassa alue on nat2 aluetta, lisätietoja saa Kittilän kunnan rakennustarkastuksesta. 2 ensimmäistä kuvaa ovat ko tilasta ja jokikuvat venevalkamaoikeuden kohdalta. Lisänä lähestymiskuvat, kuvat oikeuksista / rasitteista ja kartoista. Saapuminen: Etelästäpäin (sirkasta) levintietä (79) tultaessa käännytään oikealle Inariin Ounasjoentielle (956), jota ajetaan noin 5 km, sitten oikealle Akanrovantietä noin 500 m, käännytään oikealle Akantie, jota jatketaan noin 1,5 km ja siitä oikealle hirvasniementietä 800m ja vielä kerran oikealle Seipiniementie noin 400 metriä ja kohde on oikealla, siinä on nauhat merkkeinä. KOHTEESEEN VOI JA PITÄÄ ENNEN SITOVAN TARJOUKSEN TEKEMISTÄ TUTUSTUA OMATOIMISESTI. Lisätietoja saa kysyä Petri Pääkkönen p 0400-662453. Huutohinnan lisäksi ostajan maksettavaksi tulee varainsiirtovero 4% kauppahinnasta, lainhuutomaksusta sekä kaupanvahvistajan veloituksesta. HUOM, karttalinkki ei näytä aivan tarkkaa paikkaa.

Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Kohde myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se ilmoituksessa ja kaupantekohetkellä on. Ostajalla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Kohteelle ei myönnetä takuuta. Kohteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Ilmoituksen kuvaukset ovat ainoastaan myyjän arvioita myytävästä kohteesta. Huutokauppaan osallistuvan on itse tutustuttava kohteeseen ennen sitovan tarjouksen tekemistä. Tarjouksen jättämällä huutaja hyväksyy kohteen kunnon sellaisenaan.

Huutokauppaan voi osallistua myös henkilökohtaisesti paikan päällä jättämällä myyjälle kirjallinen sitova tarjous. Kaikki tarjoukset rekisteröidään julkisiksi kohteen ilmoitukseen.

RP Asunnot Oy ja ostaja sitoutuvat kirjaamaan kaikki tarjoukset järjestelmään. Kohde voidaan myydä vain järjestelmään kirjatun korkeimman tarjouksen tehneelle.

Ostajalla on velvollisuus tutustua kohteeseen ennen sitovan tarjouksen jättämistä. 

Ilmoittaja: RP Asunnot Oy

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Huutokauppa päättyi 15.9.2024 klo 18.02

Päättynyt, tarjous hylätty

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Huutokauppa päättyy su 15.9.2024 klo 18.02, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4943355

Katsottu 5 506 kertaa

Kohteen sijainti

Hirvasniementie, 99130 Kittilä

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

OMATOIMISESTI

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

17.8.2024 klo 10.21

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä