Huutokaupat.com

Tuusulan kunta myy

Yritystontti 2000 m2, rakentamaton, Tuusula, Ristikiven työpaikka-alue, Tuusula

Katsottu 1 227 kertaa

1 / 9

Myydään

Tuusulan kunta myy huutokaupalla rakentamattoman yritystontin Ristikiven työpaikka-alueelta. Tontin koko on 2000 m2 ja sillä on rakennusoikeutta 700 k-m2. Tontin käyttötarkoitus TY (teollisuusrakennusten korttelialue, jolla ympäristö asettaa toiminnan laadulle erityisiä vaatimuksia). Tontin osoite on Laattakiventie 12.


Kunta perii tontin ostajalta kauppahinnan lisäksi tontille teetetyistä maaperän parannuksista aiheutuneista kustannuksista 7.565,87 (sis. alv 24 %, 1.9. lähtien summaa tarkistetaan 25,5 % arvonlisäverolla) euroa.


Tontti sijaitsee Päijännetunnelin suoja-alueella.

Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoajat sitoutuvat siihen, että heidän yhteystietonsa voidaan luovuttaa Huutokaupat.comin toimesta ilmoittajalle myyntipäätöksen ja siitä tiedottamisen mahdollistamiseksi.

Tontin pohjahinta on 56000 €  (80 euroa / k-m²). Tuusulan kunta pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä jätetyt tarjoukset. Tuusulan kunta ei vastaa palveluntarjoajan järjestelmän toimivuudesta. Korkein tarjous on se tarjous, jonka palveluntarjoajan järjestelmä on korkeimpana hyväksynyt. Tuusulan kunta pidättää oikeuden lopettaa myynti tai jatkaa myyntiaikaa. Tarjouskilpailun päätyttyä kunta tekee viranhaltijapäätöksen tontin myynnistä korkeimman tarjouksen jättäneelle.


Kunta perii tontin ostajalta kauppahinnan lisäksi tontille teetetyistä maaperän parannuksista aiheutuneista kustannuksista 7.565,87 € (sis. alv 24 %, 1.9. lähtien summaa tarkistetaan 25,5 % arvonlisäverolla).


Ostaja sitoutuu rakentamaan kohteelle asemakaavan, voimassa olevan lainsäädännön, rakennusjärjestyksen, rakentamismääräyskokoelman, rakennusluvan ja hyväksyttyjen piirustusten sekä mahdollisten rakentamisohjeiden mukaisen uudisrakennuksen, joka on vähintään 70 % kaavanmukaisesta rakennusoikeudesta, kolmen (3) vuoden kuluessa kaupantekohetkestä siihen valmiusasteeseen, että rakennusvalvontaviranomainen voi siinä suorittaa ostajan pyynnöstä maankäyttö- ja rakennuslain mukaisen loppukatselmuksen, jolla rakennus on hyväksytty käyttöönotettavaksi.


Ostaja sitoutuu olemaan myymättä tai muutoin luovuttamatta edelleen kaupan kohdetta rakentamattomana.


Ostaja vastaa varainsiirtoveron (3 % kauppasummasta) suorittamisesta.


Kohde myydään siinä kunnossa kuin se ilmoituksessa ja kaupantekohetkellä on. Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua myytävään kohteeseen ja asiakirjoihin ennen sitovan tarjouksen tekemistä. Ostaja ei voi jälkikäteen vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa tai asiakirjoista voitu havaita.


Tuusulan kunta laatii kauppakirjan ja asettaa kaupan ja luovutuksen ehdot. Kauppakirjaan ja sen ehtoihin voi tutustua ennen tarjouksen jättämistä tämän ilmoituksen liitteistä.


Osapuolen, joka kieltäytyy tekemästä kauppaa, on maakaaren (8 § Korvaus kaupasta vetäytymisestä) perusteella korvattava toiselle osapuolelle ilmoittelusta, kiinteistöön tutustumisesta sekä muista kaupantekoon liittyvistä tarpeellisista toimista aiheutuneet, kohtuulliset kustannukset.


Osallistumalla tähän tarjouskilpailuun ostaja vakuuttaa tutustuneensa kohteesta esitettyihin tietoihin ja hyväksyy puoleltaan allekirjoitettavan kauppakirjan ja sen ehdot. Ostajan jättämä tarjous on ostajan sitoumus kohteen ostamiseksi ja ostaja vakuuttaa, että ostoa varten tarvittava rahoitus on järjestetty.

Tiedostot

  • Kiinteistorekisteriote.pdf
  • Rasitustodistus.pdf
  • Asemakaavamääräykset.pdf
  • Asemakaavakartta.pdf
  • Kauppakirja.pdf

Ilmoittaja: Tuusulan kunta

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 56 000 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Huutokauppa päättyy ma 30.9.2024 klo 21.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4941881

Katsottu 1 227 kertaa

Kohteen sijainti

Laattakiventie 12, 04300 Tuusula

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Tuusulan kunta/tontti-insinööri Henrik Virta, puh. 040 314 3545

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

22.8.2024 klo 12.52

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä