Huutokaupat.com

Aihex Oy ilmoittaa, Huutokaupat.com myy

Novart keittiö Urban uusilla kodinkoneilla, altaalla ja hanalla varustettuna (malliryhmä), Rovaniemi

Katsottu 2 408 kertaa

1 / 113

Myydään

Novart keittiö Urban uusilla kodinkoneilla, altaalla ja hanalla varustettuna (malliryhmä). Sininen on rauhallinen ja harmoninen väri ja siniset ovet sopivat hyvin yhteen erilaisten materiaalien sekä värien kanssa. Tässä keittiössä laminaattitaso, mustat kodinkoneet ja vetimet tuovat tyylikästä kontrastia.


Sisälaatikostokomero ja apteekkarinkomero tarjoaa lisää säilytystilaa yläkaapittomaan keittiöön.


”Upeat neljä brändiä Keittiömaailma, A la Carte, Petra ja Novart yhdistyvät yhden ja saman, Novart-brändin alle. Keittiömaailma on nyt Novart! Novartilla on vahvat juuret suomalaisessa käsityöperinteessä. Keittiöiden valmistus alkoi omalla Nastolan tehtaan tontilla jo vuonna 1945. Nykyisin Novartin tehtaalta lähtee sata keittiötä päivässä suomalaisiin koteihin. Paikallinen tuotanto vähentää logistiikkaa ja keskittyy kestävään tuotantoon. Yhdessä Nobia-konsernin kanssa Novart on asettanut selkeät ja tiukat ilmastotavoitteet; Novart on osana Nobiaa allekirjoittaneet Science Based Targets Initiativen sitoumuksen, jossa vähentämällä tuotannon ja omien kuljetusten hiilidioksidipäästöjä Novart vaikuttaa omalla toiminnalla lämpötilan nousun rajoittamiseen 1,5 asteeseen. Tavoite on korkeampi kuin YK:n suositukset. Suomen suurimpana keittiökalustevalmistajana Novart tuntee vastuun esimerkiksi tuotannon, hankinnan, logistiikan, valikoiman ja kierrätyksen suhteen. Novart pyrkii jatkuvasti parantamaan ja kehittämään kaikkia tuotannon osia ja logistiikkaketjua. Myönnetyt sertifikaatit kertovat vastuullisuudesta ja laadusta. Vähäpäästöisyydestä kertova M1-merkki kattaa lähes koko Novartin valikoiman. Tärkein raaka-aine puu tulee lähes sataprosenttisesti sertifioiduista metsistä. Novartin tuotteille että palvelulle on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-tunnus”



Kokonaisuuden ovh 12965 €



MITAT

Leveys 4050 mm



KODINKONEET, ALLAS JA HANA (kodinkoneilla 2 v takuu)

Gram induktiokeittotaso IN6044TN

Gram erillisuuni Fine BIH56350B

Point astianpesukone aterintasolla PD6044RIN

Elica liesituuletin OM Touch Screen BL/F/80

Stala allas laskutasolla L40S

Bathlife hana ulosvedettävällä juoksuputkella HAV50/FDECO



KALUSTEET JA MUUT (kokonaisuus pääpiirteittäin)

Avohylly

Liesituuletin

Työtaso laminaatti puusyy 3230 mm

Astianpesukone 600 mm

Allas-/jätekaappi 500 mm

Astiankuivauslaatikosto 600 mm

Laatikosto 400 mm

Uunikaappi 600 mm

Laatikosto 500 mm

Sisälaatikostokomero 400 mm (mainostarra poistettu ovesta, maalipinnassa vaalentuma)

Apteekkarinkomero 400 mm (mainostarra poistettu ovesta, maalipinnassa vaalentuma)

Säilytysseinä (koukut, hyllyt)

Sivulevyt

Sokkelit

Sokkelijalat



Toimitus: Purku-, pakkaus- ja toimituskulut koko Suomeen 639 € (sis.alv24%)

Nouto: Ostaja purkaa, pakkaa ja kuljettaa itse 0 €



Gram induktiokeittotaso IN6044TN

Induktiokeittotaso, suorat reunat. TouchControl. Automaattinen kattilantunnistus. Booster kaikilla keittoalueilla. 

  • Induktiokeittotaso, suorat reunat. TouchControl. Automaattinen kattilantunnistus. Booster kaikilla keittoalueilla. 

  • TouchControl tekee keittoalueiden ohjaamisesta helppoa. Voit yhdellä hipaisulla valita haluamasi toiminnon. 

  • Keittoalueiden ajastintoiminnolla voit asettaa jokaiselle alueelle erikseen valmistusajan, jonka jälkeen keittoalue kytkeytyy pois automaattisesti eikä ruoka pala pohjaan. Ajastinta voi käyttää myös minuuttikellona.

  • Lämmitysautomatiikka lämmittää keittoalueen ylimmälle tasolle ja valitsee automaattisesti asetetun lämpötilan. Tämä helpottaa ruoanlaittoa, kun sinun ei tarvitse säätää lämpötilaa valmistuksen aikana.

  • Induktio takaa salamannopean kuumenemisen ja lämpötilan tarkan säädön. Induktiotoiminto lämmittää vain keittoastian ja siinä olevan ruoan. Keittoaluetta ympäröivä lasipinta on helpompi pitää puhtaana, myös ruoan kiehuessa yli.

  • Autofocus-toiminnon ansiosta sinun ei tarvitse miettiä keittoastioiden kokoa. Keittoalueet mukautuvat automaattisesti valitsemasi keittoastian tai pannun kokoon.

  • Tehostustoiminnon avulla voit nostaa keittoalueen tehoa ja siten lyhentää lämmitysaikaa. 

  • Lämpimänäpitotoiminto sopii erinomaisesti ruoan pitämiseen tarjoiluvalmiina. Lämpimänäpitotoimintoa voi käyttää kaikilla keittotasoilla.

  • Keittoalueet voidaan lukita elektronisella lapsilukolla, jolloin pienet sormet eivät voi käynnistää keittoalueita tai muuttaa päällä olevan keittoalueen asetuksia.

  • GRAM-induktioliesissä turvallisuus on erittäin tärkeää. Liesitaso sammuu automaattisesti keittoastian kiehuessa yli tai tyhjäksi tai kuumetessa liikaa. Liesitaso sammuu myös itsestään, jos unohdat sen päälle keittoastian poistamisen jälkeen tai jos se jää päälle poikkeuksellisen pitkäksi aikaa. 

  • Induktiokeittotason keittoalueet eivät lämpene ennen kuin asetat keittoastian keittoalueelle, vaikka laite olisi päällä. Siksi ruoanvalmistus on induktiolla turvallisempaa kuin perinteisellä keittotasolla.



Gram erillisuuni Fine BIH56350B

  • Monitoimiuuni, jossa on 11+1 toimintoa - mm. aito kiertoilma, sulatus ja pizzatoiminto 

  • Jos olet unohtanut ottaa pakasteet pois pakastimesta, kannattaa käyttää uunin sulatustoimintoa. Tämä toiminto on hellävaraisempi kuin sulatus esim. mikroaaltouunissa. 

  • Aito kiertoilma takaa täydellisen lämmönjakautumisen, joten voit valmistaa useita ruokia samalla kertaa. Voit myös paistaa leivonnaisia monessa tasossa ja saada silti hyvän lopputuloksen.

  • Syvän uunipannun ansiosta voit valmistaa juuri sinun perheellesi sopivan kakun tai aterian.

  • TouchTimer-näyttötoiminnon avulla voit käynnistää ja sammuttaa uunin haluttuna aikana. Näytöltä voit helposti pitää silmällä jäljellä olevaa aikaa. Voit käyttää ajastinta myös keittiökellona.

  • Kaikissa uuneissa on luonnollisesti lapsilukko, jonka ansiosta luukkua ei voi avata huomaamatta, mistä on hyötyä erityisesti, jos uuni on asennettu tason alle. Lapsilukon voi poistaa käytöstä, jos sille ei ole tarvetta.

  • Uunin puhdistus on pikkujuttu. Uunin luukku on sisäpuolelta kokonaan lasia. Se takaa tyylikkään ulkonäön ja helpon puhtaanapidon. Uuninluukun lasi voidaan lisäksi irrottaa.



Point astianpesukone PD6044RIN

Integroitava astianpesukone reilulla kapasiteetilla, aterintasolla ja monipuolisilla pesuohjelmilla

  • Täyttömäärä: 15 astiastoa

  • Äänitaso: 44 dB(A)

  • Integroitava, ovi-oveen-asennuksella

  • Kolmas pesutaso aterimille

  • Säädettävä yläkori ja monitoimiset lasitelineet. Käytännölliset ratkaisut ovat tärkeässä roolissa, kun mietitään astianpesukoneen käytettävyyttä. Astianpesukoneen yläkorin korkeutta voidaan säätää myös täynnä, joten voit mukauttaa sen helposti sopivaksi pestäville astioille. Monitoimiset kuppitelineet mahdollistavat esimerkiksi keittiövälineiden, veisten tai pienten kuppien vaivattoman pesun sekä toki tuen viinilasien pesuun.

  • 9 pesuohjelmaa esim. 30 min pikaohjelma ja automaattiohjelma. Yhdeksän monipuolista pesuohjelmaa takaavat optimaalisen pesun kaikissa tilanteissa. Käytettävissäsi on myös ajastintoiminto, jolla voit ajastaa pesun alkamaan myöhemmin ja käyttää astianpesukonetta joustavammin. 14 ja 30 minuutin pikapesut ovat erinomaisia ohjelmia vain vähän likaantuneille astioille. Päivittäiseen käyttöön löytyy useita vaihtoehtoja kuten energiatehokas Eko-ohjelma ja nopea, mutta tehokas 50 minuutin Express-päivittäispesuohjelma. Käytettävissäsi on myös kaksi erilaista automaattiohjelmaa.

    Erittäin likaisille tiskeille voit käyttää esimerkiksi 70 °C hygieniaohjelmaa, 50 - 70 °C automaattiohjelmaa tai erityistä höyrypesuohjelmaa, joka yhdistää tehokkaan ohjelman höyryyn, joka pehmittää pinttynyttäkin likaa tehokkaasti.

    Dual Pro Wash 60 °C on erityisohjelma, joka mahdollistaa herkempien lasiastioiden, kuten lasien hellävaraisen pesun yläkorissa, sekä samanaikaisesti erittäin likaisten ruoanlaittoastioiden tehokkaan pesun alakorissa.

  • Ajastin 1-19 h

  • Monipuoliset lisätoiminnot: extranopea, extrakuivaus ja extrahiljainen. Valittavanasi on kolme lisätoimintoa, joilla voit mukauttaa pesua tarpeidesi mukaan. Extranopea-toiminnolla, voit nopeuttaa pesuohjelmia. Toiminto nostaa veden painetta ja veden lämpötilaa, jotta erinomainen pesutulos saavutetaan nopeammin.

    Extrahiljainen-valinnalla taas astiat pestään tavallista pienemmällä vedenpaineella, jolloin pesuääni on hiljaisempi. Extrahiljainen-toiminto on erityisen käytännöllinen ilta-aikaan tai jos haluat viihdyttää vieraita. Extrakuivaus-toiminnolla astiat kuivuvat tehokkaammin. Kun extrakuivaus on valittu astianpesukone käyttää kuumempaa vettä viimeisessä huuhtelussa ja pidentää kuivausaikaa.


Myyntiehdot

Tässä kohteessa on hintavaraus. Hintavarauksen täyttyessä myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle. Mikäli hintavaraus ei täyty, myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Tämän kohteen myyjä on Huutokaupat.com. Aihex Oy antaa Huutokaupat.comin puolesta kohteesta lisätietoja ja vastaa kohteen luovutuksesta. Kohde tulee aina maksaa Huutokaupat.com-sivustolla olevien verkkomaksupainikkeiden kautta tai Huutokaupat.comin laskulla. Jos kohdetta ei makseta Huutokaupat.comille, Huutokaupat.com ei hyväksy mitään vastuuta kaupasta.


Tutustuthan tähän huutokauppaan sovellettaviin Huutokaupat.com-kauppojen huutokauppaehtoihin, sekä myyntiehtoihin ennen tarjouksen tekemistä.


Ja huomaathan, että

  • huutokauppaan osallistuminen ilman ostoaikomusta on kiellettyä
  • sinun tulee tutustua kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista (kohteet myydään muille kuin kuluttaja-asiakkaille sellaisena kuin se on-ehdoin)
  • käytettynä myytävien kohteiden kunto, käyttöikä ja päivitysmahdollisuudet eivät yleensä vastaa uutena myytäviä tavaroita - lisätietoja asiasta löydät täältä
  • kohde on maksettava yhden (1) arkipäivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

Tarkempia tietoja kohteesta ja sen myyntiin liittyvistä asioista voit tarvittaessa kysyä ilmoittajalta. Muissa asioissa voit olla yhteydessä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun. Kuluttajien tekemiin kauppoihin liittyy kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus, jota koskevat ehdot ja rajoitukset ilmenevät myyntiehdoista.

Ilmoittaja: Aihex Oy

Ilmoituksia tällä hetkellä 2 kpl

Ilmoittajan saama palaute

2 palautetta viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 100 %

Neutraaleja 0 %

Negatiivisia 0 %

Huutokauppa päättyi 21.7.2024 klo 19.10

Myyty

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Sisältää arvonlisäveron (24 %)

Toimitustavat ja kulut

  • Toimitus 639 € (sis. pakkaus- ja lähetyskulut)
  • Nouto 0 €
  • Käsittelykulu 2 €

Toimituskulut koskevat toimitusta Manner-Suomeen.

Huutokauppa päättyy su 21.7.2024 klo 19.10, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4881550

Katsottu 2 408 kertaa

Kohteen sijainti

Huom! Ei Novartin myymälä, 96100 Rovaniemi

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan

Maksutapa

Verkkopankkimaksu kaikilla suomalaisilla pankeilla tai lasku. Maksuaika 24 tuntia tarjouksen hyväksymisestä. Huomaathan, että laskulla maksaessa maksu kirjautuu viiveellä ja saat maksumuistutuksia kunnes maksu on kirjautunut järjestelmäämme.

Päivitetty viimeksi

9.7.2024 klo 10.17

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä