Huutokaupat.com

RE/MAX Exellence myy

Hotelli, majoituspalvelut, kylpylä, hoivakoti tai vanhainkoti asumiseen., Raasepori

Katsottu 749 kertaa

1 / 20

Myydään

Erinomaiset tilat soveltuvat mm. hoivapalvelu ja vanhainkoti toimintaan, majoitus- ja kylpylätoimintaan ja erilaisten kulttuuritapahtumien sekä koulutusten järjestämiseen. Hotellirakennuksessa on 64kpl kahden hengen huoneita omilla pesuhuoneilla, jotka ovat valmiiksi kalustettuja majoitustoimintaa varten. Hotellihuoneiden lisäksi rakennuksessa on parikymmentä luokkahuonetta, jotka ovat mahdollisia kalustaa asumista varten. Päärakennuksessa on mm. spa-osasto jossa 18m pitkä uima-allas, useita saunoja, baari ja sen yhteydessä oleva tanssisali, ruokala ja teollisuus keittiö, liikuntasali/auditorio ja useita isoja tiloja ja luokkasaleja jotka ovat tarvittaessa muutettavissa vuokralaisten käyttöön soveltuviksi tiloiksi. Kaupan kohteena on määräosan vuokratontti, edullisella vuokralla tai ostajalla on myös mahdollisuus lunastaa tontin määräosa. 


Ranta-alue on hoidettua puistomaista aluetta. Tien pohjoispuoli on metsävaltainen ja sinne sijoittuvat alueen huoltorakennukset, autopaikoitus, valaistu ulkoilureitti sekä lentopallo- ja tenniskentät. Alue on liitetty kunnallistekniikkaan ja kiinteistöllä on oma lämpökeskus. Raseborg opistolla on kokoustiloja, ravintola, saunoja ja majoitustilaa noin 400 hengelle.


Esitellään erikseen sovittaessa 5.7 klo 12-18 välisenä aikana.

Lisätiedot: mika.koskipalo@remax.fi

Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoukset tehdään annettuun ajankohtaan mennessä. Korkein tarjous on se tarjous, jonka myyjä on korkeimpana hyväksynyt. Huutokauppaan voi osallistua myös henkilökohtaisesti paikan päällä jättämällä myyjälle tarjouksen. RE/MAX Exellence ja ostaja sitoutuvat kirjaamaan kaikki tarjoukset järjestelmään. Tarjouksen tehnyt hyväksyy nämä myyntiehdot suorittaessaan huudon.

Kohteeseen tutustuminen

Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua kyseiseen kiinteistöön, dokumentteihin ja asiakirjoihin. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita.

Myyjän antamat tiedot

RE/MAX Exellence vakuuttaa antaneensa ostajalle kaikki tiedot, jotka myyjä tietää ja joiden voidaan olettaa vaikuttavan kauppaan. Pyydä tarkemmat tiedot spostilla mika.koskipalo@remax.fi

Kaupan solmiminen

Kiinteistön kauppa on tehtävä maakaaressa säädetyssä muodossa. Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta ja paikka sovitaan ostajan kanssa erikseen. Kauppahinnan maksaminen tapahtuu kaupantekotilaisuudessa viimeistään 30.9.2024. Kaupanvahvistajan palkkion maksavat myyjä ja ostaja puoliksi.

Muut kustannukset

Ostaja vastaa varainsiirtoverosta, joka on 3 % velattomasta kauppahinnasta (ellei täytä vakituisen ensiasunnon ostajan edellytyksiä).

Kaupasta vetäytyminen

Osapuolen, joka kieltäytyy tekemästä kauppaa, on maakaaren perusteella korvattava toiselle osapuolelle ilmoittelusta, kiinteistöön tutustumisesta sekä muista kaupantekoon liittyvistä tarpeellisista toimista aiheutuneet, kohtuulliset kustannukset.

Tiedostot

Ilmoittaja: RE/MAX Exellence

Ilmoituksia tällä hetkellä 3 kpl

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 780 000 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Huutokauppa päättyy pe 12.7.2024 klo 20.30, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4872233

Katsottu 749 kertaa

Kohteen sijainti

Lähdelammentie 155, 10300 Raasepori

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

5.7 klo 12-18. Soita ja sovi oma aika!

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

1.7.2024 klo 19.26

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä