Huutokaupat.com

Kankaanpään Laki ja Kiinteistö Oy (SKVL jäsen) myy

Uusi kesämökki järven rannalla!, Jämijärvi

Katsottu 22 415 kertaa

1 / 47

Myydään

Harvinaista herkkua tarjolla!


Myydään vuonna 2024 valmistunut kesämökki Ainajärven rannalla.

Kiinteistö sijaitsee osoitteessa Ainajärventie 64, 38800 Jämijärvi.


Kiinteistötunnus: 181-403-1-126. Tontin pinta-ala 2050m2.

Ranta-asemakaava, jonka mukaan kokonaisrakennusoikeus 100m2. Tontti sijaitsee järven itärannalla, rannan avautuessa lounaaseen. Aurinko paistaa tontille hienosti aamusta, pitkälle iltaan. Ranta loivasti syvenevä. Hyvät liikenneyhteydet, tontilta lyhyt matka (noin 640m) asfaltoidulle Ikaalistentielle.


Vuonna 2024 valmistunut kesämökki, kerrosalaltaan 25m2. Rannassa erillinen saunarakennus, jonka kerrosala 9m2.

Mökkirakennuksessa tupakeittiö, makuuhuone, kylpyhuone ja parvi. Sähkölämmitys (ilmalämpöpumppu, varaus pattereille), lisäksi hyvin lämmittävä Porin Matti. Kylpyhuoneessa lattialämmitys. Leppäkosken Sähkö Oy:n sähköliittymä, Mielahden vesiosuuskunnan vesiliittymä. Mökkirakennuksen viemäröinti toteutettu umpisäiliöllä, saunarakennuksessa saunakaivo. Kesämökkirakennuksen rakentaminen aloitettu aikoinaan 2000-luvun alkupuolella, jonka jälkeen sitä ei ole käyttöönottotarkastettu tai lopputarkastettu. Rakennuksen julkisivu ja vesikatto olleet tuolloin valmiita. Vuoden 2023-2024 aikana rakenteet on purettu ja rakennettu uudelleen, uusien mm. eristeet, ikkunat, vesikatto, kaikki sisätilojen pinnoitteet ja kalusteet sekä koko LVIS-tekniikka. Samassa yhteydessä rakennusta on laajennettu sekä muutettu huonejärjestystä. Tontti rakennettu vuosien 2023-2023 aikana. Tontista rakennettu helppohoitoinen.


Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Kankaanpään Laki ja Kiinteistö Oy (SKVL jäsen) pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään www.huutokaupat.com internetsivustolla järjestettävässä nettihuutokaupassa.

Huutoaika päättyy sunnuntaina 28.7.2024, klo 18.00


Korkeimman huudon tehnyt sitoutuu tekemään huutokaupan päätyttyä kirjallisen ostotarjouksen välitysliikkeen välityksellä. Välitysliike ottaa yhteyttä korkeimman huudon tehneeseen huutokaupan päättymisen jälkeen, jolloin sovitaan kohteen esittelystä, kohteen asiakirjoihin tutustumisesta sekä kirjallisen ostotarjouksen tekemisestä. Nettihuutokauppaan tehtävät huudot ovat sitovia. Mikäli huutaja vetäytyy hyväksytystä huudosta, tulee hänen korvata myyjälle epäonnistuneen huutokaupan järjestämisestä aiheutuneina kustannuksina 4000 EUR.

Myyjä ei ole sitoutunut myymään kohdetta korkeimman huudon tehneelle. Myyjä ei myöskään ole sitoutunut myymään kohdetta mahdollisen kirjallisen ostotarjouksen tekijälle. Välitysliike ei vastaa palveluntarjoajan järjestelmän toimivuudesta. Korkein huuto on se huuto, jonka palveluntarjoajan järjestelmä on korkeimpana hyväksynyt. Huudon jättäjä hyväksyy nämä myyntiehdot suorittaessaan huudon huutokaupat.com-palvelussa. 


Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta ja paikka sovitaan ostajan kanssa erikseen. Kauppahinnan maksaminen tapahtuu tilisiirtona myyjän ilmoittamalle tilille kauppakirjan allekirjoitustilaisuudessa. Ostaja vastaa kiinteistökaupasta menevästä varainsiirtoverosta, joka on 3% kauppahinnasta. Ostaja hakee lainhuudon saannolle puolen vuoden kuluessa kauppakirjan allekirjoittamisesta ja maksaa lainhuudatuskulut.


Huutajan tulee tutustua kohteeseen ennen tarjouksen tekemistä. Huutaja ei voi myöhemmin vedota sellaisiin seikkoihin, jotka olisivat tulleet kohteeseen paikan päällä tutustumalla ilmi.


Huudot tehdään huutokaupat.com-palvelussa annettuun ajankohtaan mennessä. Huutokauppaan voi osallistua myös henkilökohtaisesti paikan päällä jättämällä kiinteistönvälittäjälle kirjallinen sitova tarjous. Kaikki tarjoukset rekisteröidään julkisiksi kohteen ilmoitukseen. Kankaanpään ja Laki ja Kiinteistö Oy ja ostaja sitoutuvat kirjaamaan kaikki tarjoukset järjestelmään. Kohde voidaan myydä vain järjestelmään kirjatun korkeimman tarjouksen tehneelle. Kankaanpään Laki ja Kiinteistö tai myyjä ei vastaa palveluntarjoajan järjestelmän toimivuudesta. Korkein tarjous on se tarjous, jonka palveluntarjoajan järjestelmä on korkeimpana hyväksynyt.


Tiedostot

  • Kiinteistörekisteriote_18140300010126.pdf
  • Kaavamääräykset.pdf
  • Kiinteistö kartalla_18140300010126.pdf
  • kaavakartta.pdf
  • A-02 POHJA-1.pdf
  • A-04 JULKISIVUT-2.pdf
  • A-03 LEIKKAUS-1.pdf
  • A-01 ASEMA-1.pdf
  • A-05 POHJA--2.pdf

Ilmoittaja: Kankaanpään Laki ja Kiinteistö Oy (SKVL jäsen)

Ilmoituksia tällä hetkellä 3 kpl

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Huutokauppa päättyi 28.7.2024 klo 18.08

Myyty

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Huutokauppa päättyy su 28.7.2024 klo 18.08, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4871120

Katsottu 22 415 kertaa

Kohteen sijainti

Ainajärventie 64, 38800 Jämijärvi

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

21.7.2024 klo 19.43

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä