Huutokaupat.com

Lappajärven kunta myy

Unelmiesi järvinäkymä odottaa – Lappajärven kunta myy upean järvenrantatontin Karvalassa!, Lappajärvi

Katsottu 1 763 kertaa

1 / 7

Myydään

Etsitkö paikkaa, jossa voit toteuttaa unelmiesi kodin tai mökin? Tässä se on – Lappajärven kunnan tarjoama upea järvenrantatontti odottaa uutta omistajaa Karvalan idyllisessä kylässä.


Lappajärven kunta myy lohkottavan määrä-alan, noin 9150 m², Pihlajamäki 403-404-2-35 nimisestä kiinteistöstä. Määrä-alalle on osoitettu rakennuspaikka ja rakennusoikeus. Kiinteistö sijaitsee osoitteessa Karvalantie 141, postinumero 62630, Lappajärvi. Se sijaitsee Karvalantien varrella.


Tontti sijaitsee rauhallisella ja luonnonkauniilla paikalla, ja sen pinta-ala on noin 9150 m². Täältä avautuu upea näkymä Lappajärvelle, joka tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön rentoutumiseen ja nautiskeluun.


Tämä on tilaisuutesi rakentaa oma kotisi tai kesämökki juuri haluamallasi tavalla. Olipa unelmasi moderni huvila, perinteinen mökki tai vaikkapa ekologinen asuinratkaisu, tämä tontti tarjoaa loistavan pohjan unelmiesi toteuttamiselle.


Haluamme näyttää sinulle, millainen tämä paikka on lähietäisyydeltä. Yksi kuvista on otettu viereiseltä rannalta, jotta voit todella hahmottaa, millainen upea järvinäkymä tältä tontilta avautuu.


Tule tutustumaan tähän harvinaiseen tilaisuuteen ja varmista paikkasi Lappajärven rannalla. Ota yhteyttä ja kysy lisää – tämä mahdollisuus voi olla juuri se, mitä olet odottanut!


Rakennuspaikalla on kokonaisrakennusoikeutta 180 k-m², mikäli se käytetään loma-asunnon rakennuspaikkana TAI

Rakennuspaikalla on kokonaisrakennusoikeutta vähintään 250 k-m² tai 10 % rakennuspaikan pinta-alasta, mikäli se käytetään pysyvään asumisen rakennuspaikkana. 

 

Rannassa on yksi rakennuspaikka rantavyöhykkeellä. Rakennuspaikan vähimmäiskoko tulee olla 2000 m². Mikäli rakennuspaikan koko on yli 4000 m² saa asuinkäyttöön tarkoitetulle rakennuspaikalle rakentaa kaksi asuinrakennusta tai kaksi loma-asuinrakennusta ja käyttötarkoitukseen liittyviä talousrakennuksia.

 

Rantavyöhykkeen raja on merkitty sinisellä katkoviivalla. Rantarakentamisen tulee tapahtua rantavyöhykkeen ruskealla AT-alueella.

 

Alueella rannassa on myös kaavassa vihreä pystyviivaa, joka tarkoittaa, että se on alueen osa, jolla on ympäristöarvoja. Alueella on kielletty maaperän kaivaminen, louhiminen, tasoittaminen, täyttäminen, puiden kaataminen sekä muut alueen luonnontilaa vaarantavat toimenpiteet ilman kunnan myöntämää maisematyölupaa. Merkintä ei vaaranna rakentamista, koska rakennusoikeus on kaavaan merkitty, mutta merkintä tulee kuitenkin huomioida kaikissa toimissa alueella.


Kiinteistö on mahdollista liittää kunnalliseen vesi- ja viemäriverkostoon.


Tiedustelut


Juha-Matti Näykki, tekninen johtaja, Lappajärven kunta, juha-matti.naykki@lappajarvi.fi, puh. 044 369 9505.

Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoajat sitoutuvat siihen, että heidän yhteystietonsa voidaan luovuttaa Huutokaupat.comin toimesta ilmoittajalle myyntipäätöksen ja siitä tiedottamisen mahdollistamiseksi.

Tarjoukset tehdään annettuun ajankohtaan mennessä. Korkein tarjous on se tarjous, jonka myyjä on korkeimpana hyväksynyt.


Lappajärven kunta pidättää oikeuden hylätä korkein tarjous. Lopullisen päätöksen kaupasta ja myynnistä tekee Lappajärven kunnan toimivaltainen päätöksentekoelin.

Kohteeseen tutustuminen

Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua kyseiseen kiinteistöön, dokumentteihin ja asiakirjoihin. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita.

Myyjän antamat tiedot

Lappajärven kunta vakuuttaa antaneensa ostajalle kaikki tiedot, jotka myyjä tietää ja joiden voidaan olettaa vaikuttavan kauppaan.

Kaupan solmiminen

Kiinteistön kauppa on tehtävä maakaaressa säädetyssä muodossa. Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta ja paikka sovitaan ostajan kanssa erikseen. Kauppahinnan maksaminen tapahtuu kaupantekotilaisuudessa. Kaupanvahvistajan palkkion maksaa ostaja. Lohkomiskulut tulee ostajan maksettavaksi.

Muut kustannukset

Ostaja vastaa kulloinkin voimassa olevan verokäytännön mukaisesta varainsiirtoverosta.

Kaupasta vetäytyminen

Osapuolen, joka kieltäytyy tekemästä kauppaa, on maakaaren perusteella korvattava toiselle osapuolelle ilmoittelusta, kiinteistöön tutustumisesta sekä muista kaupantekoon liittyvistä tarpeellisista toimista aiheutuneet, kohtuulliset kustannukset.

Ilmoittaja: Lappajärven kunta

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Huutokauppa päättyy su 4.8.2024 klo 20.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4870668

Katsottu 1 763 kertaa

Kohteen sijainti

Karvalantie 141, 62630 Lappajärvi

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

29.6.2024 klo 19.38

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä