Huutokaupat.com

Pirkanmaan hyvinvointialue myy

Mäntän sairaala PURKUKUNTOINEN, Mänttä-Vilppula

Katsottu 1 306 kertaa

1 / 106Myydään eniten tarjoavalle

Myydään

Pirkanmaan hyvinvointialue myy käytöstä poistetun Mäntän sairaalan alueen rakennuksineen purkukuntoisena rakennusten teknisten ominaisuuksien vuoksi. Rakennukset ovat olleet kylmillään vuoden 2021 lopusta lähtien.


Kaupan kohteena on Mäntän Kortepoukaman alueella sijaitseva Mäntän sairaala-niminen tila, jonka kiinteistötunnus on 508-405-2-642. Myytävän maa-alueen pinta-ala on 4,287 ha. Kiinteistö myydään kokonaisuutena. Kaikki kiinteistöllä sijaitsevat rakennukset nykyisessä kunnossaan irtaimistoineen sisältyvät kauppaan. Kiinteistön osaa tai yksittäisiä rakennuksia koskevia tarjouksia ei hyväksytä. Tarjouksen jättämällä ostaja hyväksyy kohteen kunnon sellaisenaan. Tarjouksen jättäjä sitoutuu ostamaan kaupan kohteen aineistossa olevan kauppakirjaluonnoksen ehdoin.


Kiinteistöllä sijaitsevat rakennukset pinta-aloineen ja rakennusvuosineen on listattu aineistosta löytävästä dokumentista. Kaikki rakennukset ovat kylmillään, eikä niiden lämmitys-, vesi- ja viemäriverkostot ole käytössä.


HUOM! Takuumaksu 10 000 € (kymmenentuhatta) tulee maksaa Pirkanmaan hyvinvointialueen ilmoittamalle tilille 3 vrk:den kuluessa huutokaupan päättymisestä. Mikäli kauppa peruuntuu muusta kuin Pirkanmaan hyvinvointialueen ilmoittamasta syystä, takuumaksua ei palauteta. Takuumaksu huomioidaan kauppahinnassa. Takuumaksulle ei makseta korkoa.


KOHTEEN ESITTELYT:

26.7. klo 13-15

23.8. klo 13-15


Tiedustelut arkisin (klo 9:00-15:00)

Petri Laurikka 044-970 5566


Ehdollisia tarjouksia ei hyväksytä.


Pirkanmaan hyvinvointialue ja ostaja sitoutuvat kirjaamaan kaikki tarjoukset järjestelmään. Kohde voidaan myydä vain järjestelmään kirjatun korkeimman tarjouksen tehneelle.


Huutokaupassa tehdyt tarjoukset ovat sitovia. Mikäli tehty tarjous hyväksytään, on tarjouksen tekijä velvollinen maksamaan takuumaksun ja tarjoamansa kauppahinnan sovitun maksuajan kuluessa. Tarjotun kauppahinnan ja/tai takuumaksun maksamatta jättäminen voi johtaa korvausvelvollisuuteen. Mikäli korkeimman sitovan tarjouksen tehnyt tekee aiheettoman tarjouksen, on hänen maksettava 3 vrk:n kuluessa 20% (huutohinnasta) tai kuitenkin vähintään 10 000 euroa myyjälle sanktiomaksua.


Lopullinen tarjottu korkein kauppahinta edellyttää Pirkanmaan hyvinvointialueen hallintosäännön mukaista hyväksyntää ja erillistä myyntipäätöstä.

Myyntiehdot

Tässä kohteessa on hintavaraus. Hintavarauksen täyttyessä myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle. Mikäli hintavaraus ei täyty, myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoajat sitoutuvat siihen, että heidän yhteystietonsa voidaan luovuttaa Huutokaupat.comin toimesta ilmoittajalle myyntipäätöksen ja siitä tiedottamisen mahdollistamiseksi.

Tarjoukset tehdään annettuun ajankohtaan mennessä. Korkein tarjous on se tarjous, jonka myyjä on korkeimpana hyväksynyt. Huutokauppaan voi osallistua myös henkilökohtaisesti paikan päällä jättämällä myyjälle tarjouksen. Pirkanmaan hyvinvointialue ja ostaja sitoutuvat kirjaamaan kaikki tarjoukset järjestelmään. Tarjouksen tehnyt hyväksyy nämä myyntiehdot suorittaessaan huudon.

Kohteeseen tutustuminen

Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua kyseiseen kiinteistöön, dokumentteihin ja asiakirjoihin. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita.

Myyjän antamat tiedot

Pirkanmaan hyvinvointialue vakuuttaa antaneensa ostajalle kaikki tiedot, jotka myyjä tietää ja joiden voidaan olettaa vaikuttavan kauppaan.

Kaupan solmiminen

Kiinteistön kauppa on tehtävä maakaaressa säädetyssä muodossa. Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta ja paikka sovitaan ostajan kanssa erikseen. Kauppahinnan maksaminen tapahtuu kaupantekotilaisuudessa. Kaupanvahvistajan palkkion maksavat myyjä ja ostaja puoliksi.

Muut kustannukset

Ostaja vastaa kulloinkin voimassa olevan verokäytännön mukaisesta varainsiirtoverosta.

Kaupasta vetäytyminen

Osapuolen, joka kieltäytyy tekemästä kauppaa, on maakaaren perusteella korvattava toiselle osapuolelle ilmoittelusta, kiinteistöön tutustumisesta sekä muista kaupantekoon liittyvistä tarpeellisista toimista aiheutuneet, kohtuulliset kustannukset.

Tiedostot

  • kiinteistorekisteriote.pdf
  • lainhuutotodistus.pdf
  • rasitustodistus.pdf
  • Tietoja Mäntän sairaalasta.pdf
  • Telekaapeleiden sijoitussopimuksen sisältö.pdf
  • Kauppakirjaluonnos.pdf

Ilmoittaja: Pirkanmaan hyvinvointialue

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajan saama palaute viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 100 %

Neutraaleja 0 %

Negatiivisia 0 %

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Huutokauppa päättyy to 29.8.2024 klo 16.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4869453

Katsottu 1 306 kertaa

Kohteen sijainti

Sairaalantie 168, 35820 Mänttä-Vilppula

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan, kts. erillinen aikataulu

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

28.6.2024 klo 13.42

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä