Huutokaupat.com

HOUSTON LKV myy

Akaan seurakunnan seurakuntatalo, Akaa

Katsottu 774 kertaa

1 / 14

Myydään

Akaan seurakunta myy tarjousten perusteella seurakuntatalon sekä viereisen kiinteistön tarjousten perusteella. Seurakuntatalon bruttoala 1755m2 ja tonttien pinta-alat 1877m2 ja 1455m2. Rakennusoikeus suuremmalla tontilla noin 750m2 kolmeen kerrokseen (2250m2) ja pienemmällä tontilla noin 800m2 kahteen kerrokseen (1600m2).

Kaukolämpöliittymä, 3x63A sähköliittymä sekä vesi- ja viemäriliittymä siirtyvät kaupan mukana. Pienemmällä tontilla purkukuntoinen asuinrakennus ja talousrakennus

Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoukset tehdään annettuun ajankohtaan mennessä. Korkein tarjous on se tarjous, jonka myyjä on korkeimpana hyväksynyt. Huutokauppaan voi osallistua myös henkilökohtaisesti paikan päällä jättämällä myyjälle tarjouksen. HOUSTON LKV ja ostaja sitoutuvat kirjaamaan kaikki tarjoukset järjestelmään. Tarjouksen tehnyt hyväksyy nämä myyntiehdot suorittaessaan huudon.

Kohteeseen tutustuminen

Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua kyseiseen kiinteistöön, dokumentteihin ja asiakirjoihin. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita.

Myyjän antamat tiedot

Ostajalla on oikeus tutustua kaikkiin kiinteistöistä löytyviin dokumentteihin ennen tarjouksen tekemistä. Kiinteistöt myydään vastuitta.

Kaupan solmiminen

Kiinteistön kauppa on tehtävä maakaaressa säädetyssä muodossa. Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta ja paikka sovitaan ostajan kanssa erikseen. Kauppahinnan maksaminen tapahtuu kaupantekotilaisuudessa. Kaupanvahvistajan palkkion maksavat myyjä ja ostaja puoliksi.

Muut kustannukset

Ostaja vastaa kulloinkin voimassa olevan verokäytännön mukaisesta varainsiirtoverosta.

Kaupasta vetäytyminen

Ostaja, joka kieltäytyy tekemästä kauppaa, on maakaaren perusteella korvattava toiselle osapuolelle ilmoittelusta, kiinteistöön tutustumisesta sekä muista kaupantekoon liittyvistä tarpeellisista toimista aiheutuneet, kohtuulliset kustannukset. Tarjoukset käsitellään kirkkovaltuuston kokouksessa 22.08.2024 jossa tarjous joko hyväksytään tai hylätään. Päätöksen jälkeen alkaa valitusaika 30+7vuorokautta. Vasta valitusajan jälkeen on mahdollista tehdä kauppa.

Tiedostot

  • 1719567934955_brochure.pdf

Ilmoittaja: HOUSTON LKV

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Huutokauppa päättyy su 11.8.2024 klo 23.59, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4869388

Katsottu 774 kertaa

Kohteen sijainti

Sontulantie 1, 37800 Akaa

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

28.6.2024 klo 13.15

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä