Huutokaupat.com

Huutokaupat.com kuluttajahuutokaupat myy

Mercedes-Benz SL 55 AMG, 2003, Oulu

5.4 l, Bensiini, 350 kW, Automaatti, 240238 km

Katsottu 3 374 kertaa

1 / 29

Huutokaupat.com-kuluttajahuutokaupat

Huutokaupat.com tarjoaa kaikille myymilleen yksityishenkilöiden ajoneuvoille 14 päivän palautusoikeuden, joka helpottaa autokauppoja niin ostajan kuin ajoneuvon myyntiin laittaneen kannalta. Lue lisää.

Haluaisitko myydä oman ajoneuvosi meillä helposti, nopeasti ja turvallisesti? Lue lisää ja katso ilmainen hinta-arvio ajoneuvollesi.

Myydään

Malli
Mercedes-Benz SL 55 AMG
Rekisteritunnus
SOP-967
Vuosimalli
2003
Käyttöönottokuukausi
1/2003
Päästömuunneltu
Ei
Mittarilukema
240 238 km
Moottori
5.4l Bensiini, 350 kW
Vetotapa
Takaveto
Vaihteisto
Automaatti

Ajan puutteen vuoksi laitetaan myyntiin.

Olen ostanut auton Dubaista yksityiseltä henkilöltä vuonna 2020, auton historia tsekattiin Dubaissa, ei ole kolarihistoriaa ja uutena on tilattu sinne. Dubaissa hyvin kolari historiat on ylhäällä ja saatavilla.


Autossa on kaikki SL65:sen kori osat ja putkisto on myös muokattu joten saundit on kyllä sen mukaiset myös. Päivä ajovalot on rakenneltu myös autoon ja omasta mielestä ainakin sopii tosi hyvin tähän. Lasikatto on kiva lisä jos katto alhaalla pitää ajaa😎. Auto ei ole koskaan ollut ulkona talvella, aina lämpimässä tallissa on talvehtinut.

Ensimmäisessä kuvassa vahattu ja laitettu kesä ajelu kuntoon ja viimeiset kuvat otettu ihan juuri tästä pihalta. Värikin on aika hieno ja erikoinen metalli sininen.


Kävin katsastamassa auton ihan juuri ja ainut huomautus oli, että käsijarrua pitäisi kiristää. Muutama päivä sen jälkeen kun ajelin kaupunkiin auton niin ABC alustan linjastosta hajosi putki, liitos tai paine venttiili(ei ole tutkittu tarkemmin vielä). Alustan hydrauli öljyt tulee ulos tuosta kuskin puolen lokasuojan takaa jossa on tosiaan putket ja se venttiili(viimeinen kuva) . En ole purkanut kun auto pysyy kumminkin tuossa ala asennossa ja voi vielä siirtää ajamalla kunhan lisää ABC öljyä vain. Ei ole ajettu sen jälkeen joten pumppu ei ole käynyt kuivana ettei tule enempää remonttia. Jos on jotakin muuta autossa niin en ota vastuuta auton vioista, harraste auto kumminkin joka vaatii aikaa ja omaa perehtymistä! Itse olen ihan tyytyväinen ollut tämän kyyteihin.

Itsellä ei tosiaan ole tälle kesää aikaa alkaa tätä katsomaan, ensi talveen menee joten jos löytyisi osaavaa ja alan harrastajaa jota kiinnostaisi tämmöinen pieni projekti. Ei lähde kumminkaan pilkkahintaan kun ei ole pakko myynnissä, mutta pihalla tosiaan tällä hetkellä joutuu seisomaan tyhjän panttina kun aika on kortilla tänä kesänä.


Autoon on sitten tehty aika kattavasti kaikkea!

-sisusta uusittu perusteellisesti

-alcantara sisusta vaidettu

-ratti uudemman mallin AMG (tehty tähän autoon)

-näyttö vaihdettu

-uudet 20"vanteet ja renkaat (ajettu alle1000km)

Viime kesän ajeluun laitettiin:

Uudet moottori öljyt+suodatin

Ilman suodattimet

ABC öljyt + suodatin

Kaikki iskarit vaihdettiin

Eteen ihan kaikki puslat ym.

Taakse osa puslistal

Vetoakselin suojakumet

Peräöljyt

Vaihteistoöljyt+suodatin

Kompressorin öljy

Polttoaine suodatin

Polttoaine pumppu

Kaikki tulpat uudet


Varmaan jotakin saattoi unohtua, mutta laitettu on ja laitettavaa myös siis on.


Myydään siis korjattavaksi/laitettavaksi ja voi ajaa kärrylle, mutta en suosittele pidempään ajoa ettei tuo pumppu mene sököksi. Kuskin puolen pikku takaikkuna joskus jää myös jumiin, mutta jos sen käyttää auki ja laittaa takaisin niin taas pelaa normaalisti. Kaikki auton viat on siis ostajan vastuulla mitä on joten kannattaa perehtyä auto malliin, on aika makee auto kun toimii ja alusta on tosi hyvä ajaa myös toimiessaan.

Ratti on siis tosiaan rakennettu tähän joten ESP/vakkari ei toimi ja jos haluaa ne toimintaan niin ehkä varmaan pitää ostaa vakio ratti ja vaihtaa siihen, mutta eipä ole häirinnyt ainakaan itseä ja onhan se vakio ruori sen verta ankean näköinen.

Auto ollut nähtävissä Oulussa liikenteessä, mutta eipä viime kesänäkään tainnut tulla kuin vajaa 500km ajelua tässä lähi alueella😎.


Sopimuksen mukaan voi käydä katsomassakin tarkemmin!.


Ajoneuvo noudettava 7vrk kuluessa huutokaupan päättymisestä ellei toisin sovita -Huutokaupat.com.

Auton kunto

Tieliikennekelpoisuus
Ajoneuvo on tieliikennekelpoinen
Huoltokirja
Ei ole
Rekisterissä
Kyllä

Havaitut viat

Käsijarru pitää kiristää, muut löytyy myös tekstistä ja alusta ei ole toiminnassa tällä hetkellä.


Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Tämän kohteen myyjä on Huutokaupat.com ja kohde myydään yksityishenkilön toimeksiannosta. Toimeksiantaja antaa kohteesta lisätietoja ja vastaa kohteen luovutuksesta. Kohde tulee aina maksaa Huutokaupat.com-sivustolla olevien verkkomaksupainikkeiden kautta tai Huutokaupat.comin laskulla. Jos kohdetta ei makseta Huutokaupat.comille, Huutokaupat.com ei hyväksy mitään vastuuta kaupasta.


Tutustuthan tähän huutokauppaan sovellettaviin Huutokaupat.com-kauppojen huutokauppaehtoihin, sekä myyntiehtoihin ennen tarjouksen tekemistä.


Ja huomaathan, että

  • huutokauppaan osallistuminen ilman ostoaikomusta on kiellettyä
  • sinun tulee tutustua kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista (kohteet myydään muille kuin kuluttaja-asiakkaille sellaisena kuin se on-ehdoin)
  • käytettynä myytävien kohteiden kunto, käyttöikä ja päivitysmahdollisuudet eivät yleensä vastaa uutena myytäviä tavaroita - lisätietoja asiasta löydät täältä
  • kohde on maksettava yhden (1) arkipäivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

Tarkempia tietoja kohteesta ja sen myyntiin liittyvistä asioista voit tarvittaessa kysyä toimeksiantajalta. Muissa asioissa voit olla yhteydessä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun joka päivä 24/7. Kuluttajien tekemiin kauppoihin liittyy kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus, jota koskevat ehdot ja rajoitukset ilmenevät myyntiehdoista.

Ilmoittaja: Huutokaupat.com kuluttajahuutokaupat

Ilmoituksia tällä hetkellä 236 kpl

Ilmoittajan saama palaute viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 83 %

Neutraaleja 16 %

Negatiivisia 1 %

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Hintaan lisätään käsittely- ja toimituskulut

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Toimitustavat ja kulut

  • Toimitus ei mahdollinen
  • Nouto 0 €
  • Käsittelykulu 149 €

Huutokauppa päättyy ke 3.7.2024 klo 18.40, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4865822

Katsottu 3 374 kertaa

Kohteen sijainti

90810 Oulu

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan

Tiedustelut

Maksutapa

Verkkopankkimaksu kaikilla suomalaisilla pankeilla tai lasku. Maksuaika 24 tuntia tarjouksen hyväksymisestä. Huomaathan, että laskulla maksaessa maksu kirjautuu viiveellä ja saat maksumuistutuksia kunnes maksu on kirjautunut järjestelmäämme.

Päivitetty viimeksi

26.6.2024 klo 10.25

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä