Huutokaupat.com

SAKA Finland Oy ilmoittaa, Huutokaupat.com myy

Mercedes-Benz S, 2003, Pori

3.7 l, Bensiini, 180 kW, Automaatti, 278000 km ** Imuovet / Webasto / Dynamic-istuimet / Bose / Kattoikkuna **

Katsottu 1 258 kertaa

1 / 23Myydään eniten tarjoavalle

Myydään

Malli
Mercedes-Benz S
Rekisteritunnus
GLG-199
Vuosimalli
2003
Käyttöönottokuukausi
12/2002
Päästömuunneltu
Ei
Mittarilukema
278 000 km
Moottori
3.7l Bensiini, 180 kW
Vetotapa
Takaveto
Vaihteisto
Automaatti

Tästä eniten huutavalle tarjolla oman aikansa autoilun jäävuoren huippu. Kyseessä väkivahvaa Saksalaista laaturautaa 3.7 litraisella sydämellä. Hyvät naiset ja herrat, tässä vuoden 2003 S 350 Lang AMG-Styling. Vedot ovat hienosti tallessa ja hetkellisesti ratin takana on mahdollista unohtaa ajavansa 20 vuotta vanhalla autolla. Takamatkustajille presidentilliset tilat lämmitettyine sähkösäätöisine istuimineen, sekä etupenkillä dynaamiset istuimet pitävät huolen että kuljettajakin nauttii kyydistä. Presidentillisiä puheluita varten löytyy keskikonsolista NOKIA -merkkinen kännykkä, joka luonnollisesti toimii edelleen. Näin ollen presidentilliset puhelutkin hoituvat tuon tuosta.


Varusteita autossa on valtavasti:


Imu-ovet

Ilmastoidut ja hierovat dynamic istuimet

Webasto

Kattoikkuna

Sähkösäätöiset penkit muisteilla

Sähkösäätöiset takapenkit

BOSE- äänentoisto

Nokialainen integroitu luuri

Säädettävä ilma-alusta

Vakkari

Navi

Puheohjaus


Lisäksi paljon muuta luksusta, kuten meikkipeilejä ja tuhkakuppeja pitkin autoa. Varusteet toimivat pääosin kaikki, mutta jokaista nappulaa ja toimintoa ei ole pystytty testaamaan. Äärettömän hieno auto kokonaisuudessaan, eli ei muuta kuin ajoa!



Huomioithan, että huutokauppaan osallistuminen ilman ostoaikomusta on kiellettyä. On sinun vastuullasi tutustua kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista. Mikäli kohteesta herää mitä tahansa kysyttävää, olethan ystävällisesti yhteydessä meihin tai Huutokaupat.comin asiakaspalveluun, kiitos!

Tekniset tiedot
Teho: 180 kW
CO2-päästöt: 266 g/km
Omamassa 1840 kg

Lisätiedot
Katsastus voimassa: 9/2024

Auton kunto

Tieliikennekelpoisuus
Ajoneuvo on tieliikennekelpoinen
Huoltokirja
Ei ole
Rekisterissä
Kyllä

Havaitut viat

Lyhyellä koeajolla teimme seuraavat havainnot: Kulkee hienosti. Takapenkillä toisella puolella imuovi ei toimi ja takakontti aukeaa vain sisäpuolen nappulasta. Autoa voi tulla koeajamaan Porin SAKAlle arkipäivänä 10-18. Ei vikavaloja tai muita vikoja tiedossa. Teknistä kuntotarkastusta ei kuitenkaan ole jokaisen varusteen kohdalla suoritettu.

-

-

Autoon ei ole tehty toimestamme teknistä kuntotarkastusta eikä kaikkien varusteiden toimivuutta ole testattu. Autossa saattaa olla piileviä vikoja, joita emme ole koeajon ja autoon tutustumisen yhteydessä havainneet. Autoa on mahdollista tulla koeajamaan ja katsomaan tarkemmin paikan päällä. Jotta asiointi olisi mahdollisimman sujuvaa, sovithan tulostasi etukäteen. Kiitos!

Myyntiehdot

Myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle.

Tämän kohteen myyjä on Huutokaupat.com. SAKA Finland Oy antaa Huutokaupat.comin puolesta kohteesta lisätietoja ja vastaa kohteen luovutuksesta. Kohde tulee aina maksaa Huutokaupat.com-sivustolla olevien verkkomaksupainikkeiden kautta tai Huutokaupat.comin laskulla. Jos kohdetta ei makseta Huutokaupat.comille, Huutokaupat.com ei hyväksy mitään vastuuta kaupasta.


Tutustuthan tähän huutokauppaan sovellettaviin Huutokaupat.com-kauppojen huutokauppaehtoihin, sekä myyntiehtoihin ennen tarjouksen tekemistä.


Ja huomaathan, että

  • huutokauppaan osallistuminen ilman ostoaikomusta on kiellettyä
  • sinun tulee tutustua kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista (kohteet myydään muille kuin kuluttaja-asiakkaille sellaisena kuin se on-ehdoin)
  • käytettynä myytävien kohteiden kunto, käyttöikä ja päivitysmahdollisuudet eivät yleensä vastaa uutena myytäviä tavaroita - lisätietoja asiasta löydät täältä
  • kohde on maksettava yhden (1) arkipäivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

Tarkempia tietoja kohteesta ja sen myyntiin liittyvistä asioista voit tarvittaessa kysyä ilmoittajalta. Muissa asioissa voit olla yhteydessä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun. Kuluttajien tekemiin kauppoihin liittyy kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus, jota koskevat ehdot ja rajoitukset ilmenevät myyntiehdoista.

Ilmoittaja: SAKA Finland Oy

Ilmoituksia tällä hetkellä 38 kpl

Ilmoittajan saama palaute viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 64 %

Neutraaleja 29 %

Negatiivisia 7 %

Huutokauppa päättyi 28.6.2024 klo 20.48

Myyty

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Toimitustavat ja kulut

  • Toimitus ei mahdollinen
  • Nouto 179 €
  • Käsittelykulu 45 €

Huutokauppa päättyy pe 28.6.2024 klo 20.48, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4865312

Katsottu 1 258 kertaa

Kohteen sijainti

Helmentie 6-8, 28360 Pori

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

MA-PE 10-18 LA 10-15

Maksutapa

Verkkopankkimaksu kaikilla suomalaisilla pankeilla tai lasku. Maksuaika 24 tuntia tarjouksen hyväksymisestä. Huomaathan, että laskulla maksaessa maksu kirjautuu viiveellä ja saat maksumuistutuksia kunnes maksu on kirjautunut järjestelmäämme.

Päivitetty viimeksi

25.6.2024 klo 18.14

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä