Huutokaupat.com

Säätökari Oy ilmoittaa, Huutokaupat.com myy

Volkswagen Transporter, 2017, Järvenpää

ZLL-905, 2.0 l, Diesel, 110 kW, Automaatti, 295948 km

Katsottu 2 313 kertaa

1 / 15Myydään eniten tarjoavalle

Myydään

Malli
Volkswagen Transporter
Rekisteritunnus
ZLL-905
Vuosimalli
2017
Käyttöönottokuukausi
8/2017
Päästömuunneltu
Ei
Mittarilukema
295 948 km
Moottori
2.0l Diesel, 110 kW
Vetotapa
Etuveto
Vaihteisto
Automaatti

Myydään viranomaiskäytössä ollut ajoneuvo. Ajoneuvon varustus saattaa poiketa normaalista samankaltaisesta siviiliautosta merkittävästi. Suosittelemme tutustumaan kohteeseen näyttöaikana.


Ajoneuvoa on mahdollisesti huollettu huolto-ohjelman mukaisesti, mutta on hyvin mahdollista, että huoltokirja ei ole tallessa tai se on tyhjä tai se on sähköisenä. Huolto-ohjelman mukaisista huolloista ei ilmoittajalla ole tarkempaa tietoa. 


Ajoneuvossa on korissa kulumia, ruostetta, kolhuja, painaumia ja reikiä sekä sisätiloissa kulumia ja jotain rikki, jotka ovat tulleet käytössä tai kiinnitetyistä ja sittemmin irrotetuista lisälaitteista. Olemme pyrkineet kuvaamaan em. jäljet, mutta on mahdollista, että kaikki ei kuvissa näy. Osasta ajoneuvosta otetuista kuvista on tekoälyllä häivytetty tausta kuvien laadun parantamiseksi. 


Ajoneuvoei ole ollut toimestamme teknisessä kuntotarkastuksessa eikä kaikkien varusteiden toimivuutta ole testattu. Ajoneuvossa saattaa olla piileviä vikoja, joita emme havainneet.


Tiedossa olevat viat ovat ilmoitettu havaitut viat osiossa.


Ajoneuvoihin on jälkiasennettu erikoisvarusteita, kuten istuimia ja turvavöitä, jotka on hyväksytty vain viranomais- ja erityiskäyttöön. Varusteet on poistettava omistajan vaihtuessa ennen liikennekäyttöönottoa ja muutoskatsastettava. Lisätietoa poistettavista varusteista saatavilla katsastusasemilta. 


Viretiedon voi väliaikaisesti poistaa katsastustoimipaikalla suoritettavan omistajanvaihdoksen ajaksi. Noutoa ennen pitää ostajan hakea katsastuskonttorilta siirtokilvet.


Kaikki ajoneuvot ovat poistettu liikennekäytöstä, mutta ne otetaan Huutokaupat.comin toimesta liikennekäyttöön ennen, kun huutokaupan voittaja noutaa auton, pois lukien muutoskatsastusta vaativat ajoneuvot, joista saa luovutuskirjan noudettaessa.


Tiedustelut soittamalla 010 235 2511 maanantaista torstaihin klo 16-17 välisenä aikana.


Ajoneuvon näyttö KE 26.6. klo 16-17 osoitteessa Levysepänkatu 30 04440 Järvenpää. Ajoneuvoa ei ole mahdollista koeajaa.


Kohteen maksun jälkeen ajoneuvo luovutetaan huutokaupan voittajalle huutokaupan päättymispäivästä seuraavalla viikolla KE 3.7. klo 08-17.

Tekniset tiedot
Teho: 110 kW
CO2-päästöt: 155 g/km
Omamassa 2600 kg

Lisätiedot
Katsastus voimassa: 8/2024

Auton kunto

Tieliikennekelpoisuus
Ajoneuvo on tieliikennekelpoinen
Huoltokirja
Ei ole
Rekisterissä
Kyllä

Havaitut viat

Ajoneuvo ei ole ollut toimestamme teknisessä kuntotarkastuksessa eikä kaikkien varusteiden toimivuutta ole testattu. Ajoneuvossa on korissa kulumia, ruostetta, kolhuja, painaumia ja reikiä sekä sisätiloissa kulumia ja jotain rikki, jotka ovat tulleet käytössä tai kiinnitetyistä ja sittemmin irrotetuista lisälaitteista. Olemme pyrkineet kuvaamaan em. jäljet, mutta on mahdollista, että kaikki ei kuvissa näy.

Myyntiehdot

Myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle.

Tämän kohteen myyjä on Huutokaupat.com. Säätökari Oy antaa Huutokaupat.comin puolesta kohteesta lisätietoja ja vastaa kohteen luovutuksesta. Kohde tulee aina maksaa Huutokaupat.com-sivustolla olevien verkkomaksupainikkeiden kautta tai Huutokaupat.comin laskulla. Jos kohdetta ei makseta Huutokaupat.comille, Huutokaupat.com ei hyväksy mitään vastuuta kaupasta.


Tutustuthan tähän huutokauppaan sovellettaviin Huutokaupat.com-kauppojen huutokauppaehtoihin, sekä myyntiehtoihin ennen tarjouksen tekemistä.


Ja huomaathan, että

  • huutokauppaan osallistuminen ilman ostoaikomusta on kiellettyä
  • sinun tulee tutustua kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista (kohteet myydään muille kuin kuluttaja-asiakkaille sellaisena kuin se on-ehdoin)
  • käytettynä myytävien kohteiden kunto, käyttöikä ja päivitysmahdollisuudet eivät yleensä vastaa uutena myytäviä tavaroita - lisätietoja asiasta löydät täältä
  • kohde on maksettava yhden (1) arkipäivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

Tarkempia tietoja kohteesta ja sen myyntiin liittyvistä asioista voit tarvittaessa kysyä ilmoittajalta. Muissa asioissa voit olla yhteydessä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun. Kuluttajien tekemiin kauppoihin liittyy kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus, jota koskevat ehdot ja rajoitukset ilmenevät myyntiehdoista.

Ilmoittaja: Säätökari Oy

Ilmoituksia tällä hetkellä 2 kpl

Ilmoittajan saama palaute viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 100 %

Neutraaleja 0 %

Negatiivisia 0 %

Huutokauppa päättyi 28.6.2024 klo 18.01

Päättynyt, tarjous hyväksytty

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Toimitustavat ja kulut

  • Toimitus ei mahdollinen
  • Nouto 186 €
  • Käsittelykulu 45 €

Huutokauppa päättyy pe 28.6.2024 klo 18.01, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4858039

Katsottu 2 313 kertaa

Kohteen sijainti

Levysepänkatu 30, 04440 Järvenpää

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Ajoneuvon näyttö KE 26.6. klo 16-17 osoitteessa Levysepänkatu 30 04440 Järvenpää. Ajoneuvoa ei ole mahdollista koeajaa. Tiedustelut soittamalla 010 235 2511 maanantaista torstaihin klo 16-17 välisenä aikana.

Maksutapa

Verkkopankkimaksu kaikilla suomalaisilla pankeilla tai lasku. Maksuaika 24 tuntia tarjouksen hyväksymisestä. Huomaathan, että laskulla maksaessa maksu kirjautuu viiveellä ja saat maksumuistutuksia kunnes maksu on kirjautunut järjestelmäämme.

Päivitetty viimeksi

20.6.2024 klo 12.23

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä