Huutokaupat.com

EcoStake Oy myy

Pieni puuhapalsta/tontti mukana mm. vesi,- venevalkama- ja saarioikeudet Puulaan, Hirvensalmi

Katsottu 2 267 kertaa

1 / 16Myydään eniten tarjoavalle

Myydään

Myydään edullisella 1500€ lähtöhinnalla korkeimman tarjouksen tehneelle puuhapalsta/tontti Hirvensalmen Hämeenmäeltä.


Kiinteistötunnus: 97-404-2-75 (Lehtorinne)


Tontilla on paljon vanhoja mäntyjä, haapoja ja koivuja. Tontti on ollut vuosikymmeniä koskemattomana, joten kyseessä monimuotoinen ja ekologinen pieni puuhapalsta, jossa mm. lahopuuta, sekä järeää vanhaa puuta.


Kohde myydään kiinnityksistä ja rasituksista vapaana. Kiinteistön mukana tulee uudelle omistajalle allaolevat oikeudet. Kyseiset oikeudet tarjoavat useita venevalkamaoikeuksia ja vesi- sekä maa-alueoikeuksia mm. Puulan vesistöön ja siellä sijaitseviin saariin ja luotoihin.


1) Yhteinen vesialue 97-404-876-1 Hämeenmäki 1-3 ja 5 osakaskunta

2) Yhteinen maa-alue 97-404-878-2 Venevalkamat

3) Yhteinen maa-alue 97-404-878-3 Saaret ja luodot

4) Yhteinen maa-alue 97-404-878-4 Hopeasaari ja Kuikkasaari

5) Yhteinen vesialue 97-876-14-1 Hirvensalmen osakaskunta (useassa kunnassa)


Jätä oma tarjouksesi puuhapalstasta hyvillä oikeuksilla. Tontilta on helppo hakea polttopuita ja järeimmät männyt tarjoavat myös esim. hirsikehikkoa tai laavua varten komeata hirttä. Tai veistele vaikka pihallesi hirsipöytä ja penkit tontin puista. Puut myös kasvavat vuosittain ja sitovat merkittävän määrän hiiltä itseensä. Tontilla ei ole rakennuksia, mutta sillä sijaitsee vanha leivinuunin perustukset, jotka halutessaan voi purkaa pois. Kyseinen toimenpide ei ole iso taikka pakollinen.


Kaupat on helppo tehdä kiinteistövaihdannan palvelussa kokonaan sähköisesti (kiinteistoasiat.fi). Ostajan halutessaan voidaan kauppa tehdä myös perinteisesti. Kaupankäyntikuluista vastaa ostaja, mutta kauppakirjojen laadinta sisältyy kauppahintaan.

Myyntiehdot

Myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoukset tehdään annettuun ajankohtaan mennessä. EcoStake Oy ja ostaja sitoutuvat kirjaamaan kaikki tarjoukset järjestelmään. Tarjouksen tehnyt hyväksyy nämä myyntiehdot suorittaessaan huudon.

Kohteeseen tutustuminen

Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua kyseiseen kiinteistöön, dokumentteihin ja asiakirjoihin. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita.

Myyjän antamat tiedot

EcoStake Oy vakuuttaa antaneensa ostajalle kaikki tiedot, jotka myyjä tietää ja joiden voidaan olettaa vaikuttavan kauppaan.

Kaupan solmiminen

Kiinteistön kauppa on tehtävä maakaaressa säädetyssä muodossa. Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta ja paikka tai tapa sovitaan ostajan kanssa erikseen, mutta kuitenkin 7vrk kuluessa huudon päättymisestä. Suosimme ensisijaisesti kauppakirjan allekirjoitusta sähköisesti kiinteistönvaihdannan palvelussa (kiinteistoasiat.fi). Huudon päätyttyä lähetämme automaattisesti sähköpostiin laskun ostajalle 7vrk maksuajalla. Laskulla veloitamme kauppasumman kokonaisuudessaan. Edellytyksenä kauppakirjan allekirjoittamiselle on, että kauppasumma on vastaanotettu Myyjän tilille eräpäivänä tai viimeistään siitä seuraavan pankkipäivän loppuun mennessä.


Muut


Ostaja vastaa varainsiirtoverosta, joka on 3 % velattomasta kauppahinnasta. Lainhuuto- ja asiointimaksu vuonna 2024 on 221e, jonka maksaa Ostaja. Ostaja voi halutessaan hankkia myös kaupantekopäivälle ajantasaisen kiinteistörekisteriotteen, lainhuutotodistuksen sekä rasitustodistuksen omin kustannuksin 14e/kpl.


Kaupasta vetäytyminen

Mikäli ostaja ilmoittaa ettei lunasta kohdetta tai kauppasummaa ei ole vastaanotettu Myyjän tilille eräpäivänä tai viimeistään siitä seuraavan pankkipäivän loppuun mennessä, katsotaan se kaupan tekemisestä kieltäytymiseksi. Kohdetta tarjotaan tällöin toiseksi korkeimman tarjouksen tehneelle ostajaehdokkaalle. Kaupan tekemisestä kieltäytyneen osapuolen on korvattava toiselle osapuolelle ilmoittelusta, kiinteistöön tutustumisesta ja muista kaupantekoon liittyvistä tarpeellisista toimista aiheutuneet kohtuulliset kustannukset sopimussakkona, joka on 10% myyntihinnasta. Sopimussakko on perintäkelpoinen, eikä siitä makseta arvonlisäveroa. Sopimussakko lähetetään Ostajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen 7vrk maksuajalla, siitä päivästä kun Ostaja ilmoittaa ettei lunasta kohdetta tai kauppasumman lasku on erääntynyt. Viivästyneestä maksusuorituksesta peritään viivästyskorkoa korkolain mukaisesti 9,5% Ethän siis jätä tarjousta mikäli et pysty lunastamaan kohdetta.

Tiedostot

  • Rasitustodistus_Lehtorinne.pdf
  • Kiinteistörekisteriote_Lehtorinne.pdf

Ilmoittaja: EcoStake Oy

Ilmoituksia tällä hetkellä 2 kpl

Ilmoittajan saama palaute viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 100 %

Neutraaleja 0 %

Negatiivisia 0 %

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 1 500 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Huutokauppa päättyy la 13.7.2024 klo 18.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4853182

Katsottu 2 267 kertaa

Kohteen sijainti

Hämeenmäentie 1026, 52610 Hirvensalmi

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Omatoiminen 24/7

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

27.6.2024 klo 14.23

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä