Huutokaupat.com

Asuntovalkama Oy LKV (SKVL jäsen) myy

Kaivokatu 12, Heinola, Heinola

Katsottu 2 723 kertaa

1 / 7Myydään eniten tarjoavalle

Myydään

Heinolan keskustassa Kaivokatu 12 vanha Kodinkone Puolakka liiketila. Tontin rakennusoikeus on 1750 kem2. Jotta tontista saadaan kaavan mukainen tontti on siihen lunastettava pieni kaistale Kirkkokadun reunasta kaupungilta. Kiinteistöllä sijaitseville rakennuksille on haettu purkulupa, asia on vielä kesken/vielä ei ole saatu. Rakennukseen on tehty kaikki museoviranomaisen vaatimat kuntotutkimukset ja museoviranomainen tekee vielä rakennusrungon tutkimuksen. Tehdyt tutkimukset löytyvät kohteen liitteistä ja niihin kannattaa tutustua huolella. Kiinteistö on rakennettu alunperin 1900 luvun alussa ja on ollut Heinolan katukuvassa näkyvä rakennus. Tällä hetkellä kiinteistöllä ei ole vesi-eikä viemäriliitymiä, eikä sähköliittymään ja se on irroitettu kaukolämmöstä. Kolme viimeistä talvea kiinteistöllä olevat rakennukset ovat olleet kylmillään.

Taloissa on hirsirunko, mutta runko on huonossa kunnossa ja osittain jo hajonnut kokonaan, talon katot vuotavat. Rakennukset ovat purkukuntoiset, mutta purkulupa on kesken/ ei ole vielä saatu.

Myyntiehdot

Myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoukset tehdään annettuun ajankohtaan mennessä. Korkein tarjous on se tarjous, jonka myyjä on korkeimpana hyväksynyt. Huutokauppaan voi osallistua myös henkilökohtaisesti paikan päällä jättämällä myyjälle tarjouksen. Asuntovalkama Oy LKV (SKVL jäsen) ja ostaja sitoutuvat kirjaamaan kaikki tarjoukset järjestelmään. Tarjouksen tehnyt hyväksyy nämä myyntiehdot suorittaessaan huudon.

Kohteeseen tutustuminen

Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua kyseiseen kiinteistöön, dokumentteihin ja asiakirjoihin. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita.

Myyjän antamat tiedot

Asuntovalkama Oy LKV (SKVL jäsen) vakuuttaa antaneensa ostajalle kaikki tiedot, jotka myyjä tietää ja joiden voidaan olettaa vaikuttavan kauppaan.

Kaupan solmiminen

Kiinteistön kauppa on tehtävä maakaaressa säädetyssä muodossa. Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta ja paikka sovitaan ostajan kanssa erikseen. Kauppahinnan maksaminen tapahtuu kaupantekotilaisuudessa. Kaupanvahvistajan palkkion maksavat myyjä ja ostaja puoliksi.

Muut kustannukset

Ostaja vastaa kulloinkin voimassa olevan verokäytännön mukaisesta varainsiirtoverosta.

Kaupasta vetäytyminen

Osapuolen, joka kieltäytyy tekemästä kauppaa, on maakaaren perusteella korvattava toiselle osapuolelle ilmoittelusta, kiinteistöön tutustumisesta sekä muista kaupantekoon liittyvistä tarpeellisista toimista aiheutuneet, kohtuulliset kustannukset.

Tiedostot

Ilmoittaja: Asuntovalkama Oy LKV (SKVL jäsen)

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Huutokauppa päättyy su 14.7.2024 klo 18.55, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4849048

Katsottu 2 723 kertaa

Kohteen sijainti

Kauppakatu 12, 18100 Heinola

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

24.6.2024 klo 12:00-14:00

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

16.6.2024 klo 12.18

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä