Huutokaupat.com

Lapin metsäkiinteistöt OY LKV myy

Erämaatila luontoharrastajalle, Kittilä

Katsottu 3 603 kertaa

1 / 37

Myydään


Myynnissä todellinen erämaakohde, joka on kuitenkin kohtuu hyvin saavutettavissa. Hieman korkeammalla autolla pääsee kiinteistölle asti kuivana aikana. Kiinteistöllä on erämiehelle kaikki aktiviteetit saatavilla; kalastus, metsästys, marjastus ja luonnon rauhasta nauttiminen.


Kohde sijaitsee Kittilässä Maunujokivarressa, joessa on mukava suvanto juuri kiinteistön kohdalla. Kiinteistön ja naapurikiinteistöiden metsät ovat pääosin hakkaamatta. Avoimen metsävaratiedon mukainen kokonaispuusto on 363 m3, puusto on sekametsää jossa metsälinnut ja muu riista viihtyvät. Mm. Majava on käynyt tekemässä töitään rannassa. Jokivarren kiinteistöillä on ollut sopimus, että omistajilla on mahdollisuus metsästää myös toistensa kiinteistöillä. Asiasta sovitaan vuosittain. Kiinteistön kiinteistörekisteriotteen mukainen pinta-ala on 8,295 ha.


Kiinteistöllä on kotasauna, grillikatos, wc, joskus suunnitellun kämpän pohja. Rakennuksissa näkyy ajan kuluminen, mutta ovat käyttökunnossa. Vene ja kiinteistöltä löytyvä irtaimisto kuuluvat kauppaan. Kämpän rakennuslupa ei ole voimassa ja lupaan tarvitaan poikkemapäätös Kittilän kunnasta. Myyjä ei ota kantaa luvan saamiseen tai hylkäämiseen.

Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Kohde myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se ilmoituksessa ja kaupantekohetkellä on. Ostajalla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Kohteelle ei myönnetä takuuta. Kohteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Ilmoituksen kuvaukset ovat ainoastaan myyjän arvioita myytävästä kohteesta. Huutokauppaan osallistuvan on itse tutustuttava kohteeseen ennen sitovan tarjouksen tekemistä. Tarjouksen jättämällä huutaja hyväksyy kohteen kunnon sellaisenaan.

Huutokauppaan voi osallistua myös henkilökohtaisesti paikan päällä jättämällä myyjälle kirjallinen sitova tarjous. Kaikki tarjoukset rekisteröidään julkisiksi kohteen ilmoitukseen.


Lapin metsäkiinteistöt OY LKV vastaa kauppakirjan teosta ja tarvittavista Maanmittauslaitoksen dokumenteista. Ostaja vastaa varainsiirtoverosta, lainhuutomaksusta ja kaupanvahvistajan palkkiosta.


Mikäli korkeimman sitovan tarjouksen tehnyt tekee aiheettoman tarjouksen, on hänen maksettava 14 vrk:n kuluessa 1500 euroa Lapin Metsäkiinteistöt Oy:lle käsittelymaksuna. Tarjouksen tehnyt hyväksyy nämä ehdot suorittaessaan huudon huutokaupat.com palvelussa.

Ilmoittaja: Lapin metsäkiinteistöt OY LKV

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Huutokauppa päättyy pe 9.8.2024 klo 18.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4846255

Katsottu 3 603 kertaa

Kohteen sijainti

Maunujoki, 97470 Kittilä

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Kohteeseen on omatoiminen tutustuminen

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

13.6.2024 klo 9.03

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä