Huutokaupat.com

Tuusulan kunta myy

Mökki, Nummenraitti 15, Rusutjärvi, Tuusula

Katsottu 3 479 kertaa

1 / 23

Myydään

Tuusulan kunta myy noin 1 050 m2:n tilaa, jolla on arviolta vuonna 1970 valmistunut n. 35 m2:n vapaa-ajan asunto. Rakennuksen pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Rakennuslupapapereita tai muitakaan rakennukseen liittyviä asiakirjoja ei ole löytynyt ja varmuutta rakennusajankohdasta ei ole.


Rakennus on huonokuntoinen ja se on ollut tyhjillään useita vuosia ilman peruslämpöä. Katto vuotaa osittain ja muutoinkin ostajan tulee varautua merkittäviin ja perustavanlaatuisiin korjaus- ja saneeraustöihin. Kohteessa saattaa olla hometta ja se on mahdollisesti asumiskelvoton. Kuntotarkastusta ei ole tehty eikä kohteen aikaisemmasta remonttihistoriasta ole tietoa.


Kiinteistö on osayleiskaavassa huomioitu rakennettuna tilana ja mitoituksen mukainen rakennuspaikkamahdollisuus löytyy tilalta. Tilan rakentamismahdollisuudet tutkitaan kuitenkin suunnittelutarveratkaisuin ja ennakkoon ei voida antaa päätöstä/lausuntoa rakentamisen mahdollisuuksista.


12.6.2024 päivätyn kiinteistörekisteriotteen mukaan kiinteistöä rasittaa Fingrid Oyj:n voiman- ja tiedonsiirtolinja, joka kulkee lähellä tilaa. Rakentamista kiinteistöllä rajoittaa kyseinen vierestä menevä voimalinja. Rakennusjärjestyksen mukaan rakentaminen johtoalueelle on kiellettyä. Rakentamista suunniteltaessa tulee huomioida liitteissä oleva Fingrid Oyj:n alustava lausunto, jonka mukaan voimajohdon läheisyyteen voidaan rakentaa ottamalla huomioon lausunnossa esitetyt ehdot. 


Lisäksi alue on osayleiskaavan mukaisesti erittäin tärkeää pohjavesialuetta, joka asettaa omat rajoitteensa rakentamiselle.        

Kiinteistöllä sijaitseva tavanomainen vapaa-ajan asumisen irtaimisto luovutetaan kiinteistökaupan yhteydessä.


Kohde myydään avoimella tarjouskilpailulla Huutokaupat.com -verkkosivustolla. Tarjouskilpailu alkaa 13.6.2024 klo 06.00 ja päättyy 31.7.2024 klo 19.00 tai kolme minuuttia viimeisen hyväksytyn tarjouksen jälkeen.


Kiinteistön myynnistä saatavat tulot ohjataan asumisneuvonnan tueksi hankittaviin ”asumispakkauksiin” sekä kulttuuriseteleihin syrjäytymisvaarassa oleville nuorille aikuisille


Myyjällä ei ole tässä ilmoituksessa olevan tiedon lisäksi muuta tietoa esimerkiksi kohteen remonttihistoriasta. Myyjä suositteleekin ostajaehdokkaita saapumaan näyttöön ja tutustumaan kohteeseen paikan päällä. Näytölle tultaessa pysäköinti mahdollisuuksien mukaan tien reunaan tilan läheisyydessä.


Lisätietoja:

Antti Tölli

Kiinteistökehityspäällikkö, Tuusulan kunta

antti.tolli@tuusula.fi

puh. 040 314 3531


Myyntiehdot

Tässä kohteessa on hintavaraus. Hintavarauksen täyttyessä myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle. Mikäli hintavaraus ei täyty, myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoajat sitoutuvat siihen, että heidän yhteystietonsa voidaan luovuttaa Huutokaupat.comin toimesta ilmoittajalle myyntipäätöksen ja siitä tiedottamisen mahdollistamiseksi.

Kohteella on hintavaraus.


Tarjouskilpailu järjestetään Huutokaupat.com -verkkosivustolla. Tarjouskilpailu alkaa 13.6.2024 klo 06.00 ja päättyy 31.7.2024 klo 19.00 tai kolme minuuttia viimeisen hyväksytyn tarjouksen jälkeen. Tarjoukset tulee jättää Huutokaupat.com -verkkosivustolla järjestettävän tarjouskilpailun kautta. Muita tarjouksia ei oteta huomioon.


Tuusulan kunta pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä jätetyt tarjoukset. Tuusulan kunta ei vastaa palveluntarjoajan järjestelmän toimivuudesta. Korkein tarjous on se tarjous, jonka palveluntarjoajan järjestelmä on korkeimpana hyväksynyt. Tuusulan kunta pidättää oikeuden lopettaa myynti tai jatkaa myyntiaikaa.


Kohde myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se ilmoituksessa ja kaupantekohetkellä on. Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus itse tutustua myytävään kohteeseen ja asiakirjoihin ennen sitovan tarjouksen tekemistä. Ostaja ei voi jälkikäteen vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa tai asiakirjoista voitu havaita.


Kauppahinta maksetaan kokonaisuudessaan kertamaksuna Tuusulan kunnan lähettämää laskua vastaan. Kauppasumma tulee maksaa 30 päivän kuluessa siitä, kun kauppakirja on allekirjoitettu. Kauppakirja allekirjoitetaan kiinteistön luovutusta koskevan viranhaltijapäätöksen/valtuuston päätöksen lainvoimaistuttua, eli aikaisintaan reilun 3 viikon päästä siitä, kun ostotarjous on hyväksytty. Aika ei ole kuntaa sitova.


Aikataulu tiivistetysti:

·        Huutokauppa päättyy 31.7.2024

·        Kauppakirjan allekirjoitus arviolta syyskuussa. Aika ei ole kuntaa sitova.


Tuusulan kunta laatii kauppakirjan ja asettaa kaupan ja luovutuksen ehdot. Kauppakirjaan ja sen ehtoihin voi tutustua ennen tarjouksen jättämisestä tämän ilmoituksen liitteistä.


Ostaja vastaa varainsiirtoverosta, joka on 3 % velattomasta kauppahinnasta.


Osapuolen, joka kieltäytyy tekemästä kauppaa, on maakaaren perusteella (8 § Korvaus kaupasta vetäytymisestä)korvattava toiselle osapuolelle ilmoittelusta, kiinteistöön tutustumisesta sekä muista kaupantekoon liittyvistä tarpeellisista toimista aiheutuneet, kohtuulliset kustannukset.


Osallistumalla tähän tarjouskilpailuun ostaja vakuuttaa tutustuneensa kohteesta esitettyihin tietoihin ja hyväksyy puoleltaan allekirjoitettavan kauppakirjan ja sen ehdot. Ostajan jättämä tarjous on ostajan sitoumus kohteen ostamiseksi ja ostaja vakuuttaa, että ostoa varten tarvittava rahoitus on järjestetty.

Tiedostot

Ilmoittaja: Tuusulan kunta

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Huutokauppa päättyy ke 31.7.2024 klo 19.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4845679

Katsottu 3 479 kertaa

Kohteen sijainti

Nummenraitti 15, 04370 Tuusula

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Maanantai 17.6.2024 klo 16.30-17.00 Antti Tölli, antti.tolli@tuusula.fi, puh. 040 314 3531

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

12.6.2024 klo 16.13

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä