Huutokaupat.com

Osuuskuntien Talo Oy myy

Omakotitalo, 4h 127 m², 1963, Kuopio

Katsottu 1 889 kertaa

1 / 42

Myydään

Talotyyppi
Omakotitalo
Huoneita
4h
Asuinpinta-ala
127 m²
Rakennusvuosi
1963

Myydään toimeksiantajan lukuun Juankosken keskustan tuntumassa sijaitseva ok-talo .

Kiinteistö sijaitsee kahdella erillisellä puutarhamaisella kauniilla tontilla.

Kiinteistötunnukset ovat Mäntyrinne 174-404-3-116 pinta-ala 0,2074 ha ja Mäntyrinne 1 174-404-3-142 pinta-ala 0,0932 ha. Yht. 3006 m2

Kiinteistön kunto on välttävä. Kiinteistöllä on havaittu vesivuoto saunan ja pesuhuoneen lattialämmityksessä talvella 2023. Vuotokohta on paikallistettu pesuhuoneen lattian alle. Vuoto on suljettu lattialämmityksen sulkuventtiilillä vuodon tultua esille, mutta vuotoa ei ole korjattu. Ostajan tulee ottaa huomioon se, että saunan ja pesuhuoneen lattialämmitystä ei voi ottaa käyttöön ennen kuin se on korjattu. Jos ostaja ei ota pesuhuoneen ja saunan lattialämmityksen käyttöön, saunaa ja pesuhuonetta voi silti käyttää. Vesikeskuslämmitysjärjestelmä ja käyttövesijärjestelmä on välttävässä käyttökunnossa. Putkijärjestelmät ja öljykattila on asennettu 1975. Öljypoltin on varsin uusi.

Kiinteistö kuuluu osuuskunnan vesiverkostoon, mutta likavesijärjestelmä on johdettu omaan likavesikaivoon, joka on tyhjennettävä tarvittavin väliajoin.

Kokonaisala ok- talolla on 127m2, alaan sisältyy kellaritilat n.30 m2. Kiinteistöllä sijaitse autotalli/ varasto, pinta- ala on n. 60 m2. ja lämpökopilla ja aidalla varustettu koiratarha- alue. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Kiinteistövero vuonna 2023 ollut 170,79 euroa. Matkaa terveyskeskukseen n. 1km ja kauppapalveluihin n. 2 km. Tahkon laskettelukeskukseen n.30 km. Kiinteistö myydään rasitteista vapaana ja velattomana.


Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Kohde myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se ilmoituksessa ja kaupantekohetkellä on. Kiinteistöllä oleva varsin laaja irtaimisto jää siltä osin ostajalle mikä kiinteistöllä on kaupantekohetkellä. Ostajalla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Osuuskuntien Talo Oy pidättää oikeuden hylätä korkeimman tarjouksen. Jos korkein tarjous tulee hyväksytyksi myyjän toimesta on kaupan ehtona vielä se, että myös edunvalvontaviranomainen tulee kauppahinnan hyväksymään. Jos kauppa jää tekemättä korkeimman tarjouksen tekijän toimesta, on myyjällä oikeus saada korvauksena 500 euroa.

Kohteelle ei myönnetä takuuta. Kohteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Ilmoituksen kuvaukset ovat ainoastaan myyjän arvioita myytävästä kohteesta. Huutokauppaan osallistuvan on itse tutustuttava kohteeseen ennen sitovan tarjouksen tekemistä. Tarjouksen jättämällä huutaja hyväksyy kohteen kunnon sellaisenaan.

Huutokauppaan voi osallistua myös henkilökohtaisesti paikan päällä jättämällä myyjälle kirjallinen sitova tarjous. Kaikki tarjoukset rekisteröidään julkisiksi kohteen ilmoitukseen.

Ilmoittaja: Osuuskuntien Talo Oy

Ilmoituksia tällä hetkellä 3 kpl

Ilmoittajan saama palaute viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 100 %

Neutraaleja 0 %

Negatiivisia 0 %

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Huutokauppa päättyy to 11.7.2024 klo 19.05, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4842386

Katsottu 1 889 kertaa

Kohteen sijainti

Porolammentie 94,73500 Juankoski, 73500 Kuopio

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

19.6.2024 klo 13.53

Jaa kohde kaverillesi

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä