Huutokaupat.com

Huutokaupat.com myy

Arvonta- ja testihuutokohde, Helsinki

Katsottu 1 084 kertaa

1 / 2

Myydään

Tämä on Huutokaupat.comin arvontahuutokohde, jossa voit testata huutamista täysin ilman riskiä maksajaksi joutumisesta. Tässä ei siis oikeasti myydä mitään, vaan kyseessä on arvonta.


Arvomme kuukausittain erilaisia Huutokaupat.com-tuotepalkintoja kaikkien tätä kohdetta aina edellisen kuukauden aikana huutaneiden kesken.


Huomioi, että jokaiselta kävijältä lasketaan kuukausittain yksi huuto mukaan arvontaan, joten ei kannata tehdä isoa määrää huutoja voittotodennäköisyyksien parantamiseksi. Vähintään se yksi huuto kannattaa kuitenkin joka kuukausi tehdä.


Hyviä huutokauppoja ja onnea arvontaan!


Arvonnan säännöt


1. Kilpailun järjestäjä


Mezzoforte Oy (Huutokaupat.com)

Y-tunnus: 2004568-7

Osoite: Porkkalankatu 5, 00180 Helsinki


2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä


Arvonta suoritetaan helmikuusta 2023 alkaen joka kuun ensimmäisellä viikolla niin kauan kun kohteen huutokauppa on käynnissä.


3. Arvontaan osallistuminen ja voittajan valitseminen


Arvontaan voi osallistua huutamalla tätä huutokauppakohdetta aina kunkin arvontakuukauden aikana. Jokaiselta käyttäjältä lasketaan vain yksi huuto mukaan arvontaan, joten voittomahdollisuuksien kasvattamiseksi useampia huutoja ei kannata tehdä. Kaikki kuukauden aikana yli kymmenen huutoa tehneet käyttäjät jätetäänkin pois arvonnasta, jotta kukaan ei häiriköi arvontakohdetta huutelemalla kohdetta jatkuvasti.


Arvontaan osallistumiseen tarvitsee maksuttoman Huutokaupat.comin käyttäjätunnuksen, jolla kohdetta pystyy huutamaan. Arvonnan voittaja arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken. Arvontaan osallistumisesta tai palkinnon voittamisesta ei koidu osallistujille kuluja. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli arvonnan voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, on Mezzoforte Oy:llä oikeus valita tilalle toinen voittaja.


Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt, pois lukien Mezzoforte Oy:n työntekijät sekä näiden perheenjäsenet. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä ostamista.


4. Palkinto


Arvonnan palkintona on Huutokaupat.com-tuotepaketti, jonka arvo on noin 10–20 €. 


5. Voittajien nimien julkaiseminen


Kilpailuun osallistujat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan nimen ja asuinpaikkakunnan ilman erillistä suostumusta, ilmoitusta tai korvausta kilpailun järjestäjän valitsemissa medioissa.


6. Järjestäjän ja kilpailuun osallistujan vastuut


Mezzoforte Oy vastaa palkintoon liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Kilpailuun osallistujat vapauttavat Mezzoforte Oy:n vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamiseen. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittua palkinnon arvoa tai määrää.


Mezzoforte Oy ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.


7. Muut ehdot


Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Mezzoforte Oy:n niiden nojalla tekemiä päätöksiä.



Ja alla olevista myyntiehdoista ei muuten tarvitse tämän kohteen kohdalla välittää, ne vain tulevat automaattisesti jokaiseen ilmoitukseen.

Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Tämän kohteen myyjä on Huutokaupat.com. Huutokaupat.com antaa kohteesta lisätietoja ja vastaa kohteen luovutuksesta. Kohde tulee aina maksaa Huutokaupat.com-sivustolla olevien verkkomaksupainikkeiden kautta tai Huutokaupat.comin laskulla.


Tutustuthan tähän huutokauppaan sovellettaviin Huutokaupat.com-kauppojen huutokauppaehtoihin, sekä myyntiehtoihin ennen tarjouksen tekemistä.


Ja huomaathan, että

  • huutokauppaan osallistuminen ilman ostoaikomusta on kiellettyä
  • sinun tulee tutustua kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista (kohteet myydään muille kuin kuluttaja-asiakkaille sellaisena kuin se on-ehdoin)
  • käytettynä myytävien kohteiden kunto, käyttöikä ja päivitysmahdollisuudet eivät yleensä vastaa uutena myytäviä tavaroita - lisätietoja asiasta löydät täältä
  • kohde on maksettava yhden (1) arkipäivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

Voit tarvittaessa olla yhteydessä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun joka päivä 24/7. Kuluttajien tekemiin kauppoihin liittyy kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus, jota koskevat ehdot ja rajoitukset ilmenevät myyntiehdoista.

Ilmoittaja: Huutokaupat.com

Ilmoituksia tällä hetkellä 23 kpl

Ilmoittajan saama palaute viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 67 %

Neutraaleja 24 %

Negatiivisia 9 %

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Hintaan lisätään käsittely- ja toimituskulut

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Toimitustavat ja kulut

  • Toimitus 0 € (sis. pakkaus- ja lähetyskulut)
  • Nouto ei mahdollinen
  • Käsittelykulu 2 €

Toimituskulut koskevat toimitusta Manner-Suomeen.

Huutokauppa päättyy su 25.5.2025 klo 12.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4833933

Katsottu 1 084 kertaa

Kohteen sijainti

Porkkalankatu 5, 00180 Helsinki

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

-

Tiedustelut

Maksutapa

Verkkopankkimaksu kaikilla suomalaisilla pankeilla tai lasku. Maksuaika 24 tuntia tarjouksen hyväksymisestä. Huomaathan, että laskulla maksaessa maksu kirjautuu viiveellä ja saat maksumuistutuksia kunnes maksu on kirjautunut järjestelmäämme.

Päivitetty viimeksi

5.6.2024 klo 14.08

Jaa kohde kaverillesi

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä