Huutokaupat.com

Spesium Oy myy

Hossan vieressä upea metsäinen järvenrantakiinteistö, harvoin tarjolla!, Suomussalmi

Katsottu 4 966 kertaa

1 / 15

Myydään

Kohteen tiedot


Nyt metsästäjälle tai luonnon rauhallisuudesta nauttivalle tarjolla todellinen helmi!


Myydään Suomussalmen Selkoskylältä upea kokonaisuus, jossa noin 33 hehtaaria metsää ja suota, rintamamiestalo piharakennuksineen sekä pitkä aurinkoinen hiekkaranta Paukuttaja -järven rannalla, jolle mahdollisuus rakentaa oma mökki. Kiinteistön nimi on Virtala ja sen kiinteistötunnus on 777-408-33-5. Piha rakennuksineen on noin hehtaarin suuruinen ns. tontti. Kaiken kaikkiaan kiinteistöllä on kolme palstaa, se on 34,61 hehtaarin suuruinen ja sijaitsee molemmin puolin Selkoskyläntietä osoitteessa Selkokyläntie 143, 89920 Ruhtinansalmi.


Kiinteistö sijaitsee lähellä Hossan kansallispuistoa. Hossan luontokeskukseen on noin vartin ajomatka ja linnuntietä kansallispuistoon on noin 7 km. Metsät ovat pääosin yli 15 vuotta vanhaa taimikkoa, ja suurin osa metsästä on kuivaa kangasmetsää. Kiinteistöllä on myös soita hilla- ja karpalomaina. Kiinteistön läpi menee myös pieni kalaisa joki.


Alueella toimii aktiivinen metsästysseura, jolle kiinteistön alueet hirvenmetsästystä varten on suullisella sopimuksella vuokrattu. Alueella on runsas riistaeläinkanta karhuista metsäkanalintuihin.


Rakennukset


Virtalan päärakennus on vuonna 1963 rakennettu rintamamiestalo. Talo on alkuperäisessä kunnossa, jonka vuoksi sen sisätilat ovat peruskorjauksen tarpeessa. Kuntotarkastusta talossa ei ole tehty.


Rakennuksessa on 1,5 kerrosta, siinä on sähköliittymä, leivinuuni, puuhella ja puulla lämmitettävällä lämmityskattilalla tapahtuva lämpöpatterilämmitys. Sisäwc -varaus rakennuksessa on, mutta sitä ei ole rakennettu. Vesi tulee taloon letkulla vesiautomaattiin omasta kaivosta, joka vaatii kunnostusta. Rakennuksessa kellarikerroksen betoniseinissä on merkkejä kosteudesta. Koska talon ympärillä ei ole salaojitusta, sulamisvesiä saattaa tulla kellariin sisälle. Talon keskikerroksen ja ylimmän kerroksen huoneiden katossa on valumajälkiä. Pinnat ja keittiön varustus on alkuperäinen, mutta siisti.


Pihapiirissä on kolme vanhaa varastorakennusta, aitta ja ulkosauna. Rannassa on vanha pieni latorakennus. Kaikissa rakennuksissa on peltikatto. Saunaan tulee sähköt ja se on paneloitu. Myös yhteen varastorakennuksista on vedetty sähköt.


Rakennuspaikka


Paukuttaja -järven ranta on matalaa ja siinä on hieno hiekkapohja. Suomussalmen kunnalta on saatu ennakkoon suullinen tieto siitä, että rantaan voi rakentaa esimerkiksi mökin. Aurinko paistaa koko päivän rannalle. Järven rannoilla ei ole paljoa rantarakennuksia, jonka vuoksi se on erittäin rauhallinen. Kiinteistöllä on osuus Paukuttajan yhteisiin vesialueisiin, joten omistajalla on oikeus kalastaa järvellä.


Metsä


Kiinteistön metsäpinta-alan osuus on 94 %, joista metsämaata on 26 ha, joutomaata 5 ha ja kitumaata 2 ha. Metsässä puuta on yhteensä 1990 m3, joista mäntyä 53 %, lehtipuuta 32 % ja kuusta 14 %. Puutavarasta 1536 m3 on kuitupuuta ja 247 m3 tukkipuuta. Metsästä 58 % on nuorta kasvatusmetsää, 12 % uudistuskypsää metsikköä ja 8 % varttunutta kasvatusmetsikköä (lähde metsään.fi).


Kohteeseen tutustuminen


Kiinteistöön ja rakennuksiin on mahdollista käydä tutustumassa maanantaina 17.6. klo 17. Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan, Spesium Oy/ Sanna Ranta tai myyjä Olavi Mäkinen.

Myyntiehdot

Tässä kohteessa on hintavaraus. Hintavarauksen täyttyessä myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle. Mikäli hintavaraus ei täyty, myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoukset tehdään annettuun ajankohtaan mennessä. Tarjous tehdään koko kokonaisuudesta, ja kauppahinnan kohdistuminen pihapiirin ns. tonttiin ja metsään sovitaan kaupantekohetkellä. Spesium Oy pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous. Ehdollisia tarjouksia ei hyväksytä. Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.


Tarjoukset tehdään annettuun ajankohtaan mennessä. Korkein tarjous on se tarjous, jonka myyjä on korkeimpana hyväksynyt. Tarjouksen tehnyt hyväksyy nämä myyntiehdot suorittaessaan huudon.


Tarjoajat sitoutuvat siihen, että heidän yhteystietonsa voidaan luovuttaa Huutokaupat.comin toimesta ilmoittajalle myyntipäätöksen ja siitä tiedottamisen mahdollistamiseksi.

Kohteeseen tutustuminen


Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua kyseiseen kiinteistöön, dokumentteihin ja asiakirjoihin. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita.


Myyjän antamat tiedot


Spesium Oy vakuuttaa antaneensa ostajalle kaikki tiedot, jotka myyjä tietää ja joiden voidaan olettaa vaikuttavan kauppaan.


Kaupan solmiminen

Kiinteistön kauppa on tehtävä maakaaressa säädetyssä muodossa. Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta ja paikka sovitaan ostajan kanssa erikseen. Kauppahinnan maksaminen tapahtuu kaupantekotilaisuudessa. Kaupanvahvistajan palkkion maksaa ostaja. Mahdollisuus tehdä kiinteistökauppa myös sähköisesti.

Muut kustannukset

Ostaja vastaa kulloinkin voimassa olevan verokäytännön mukaisesta varainsiirtoverosta.

Kaupasta vetäytyminen

Osapuolen, joka kieltäytyy tekemästä kauppaa, on maakaaren perusteella korvattava toiselle osapuolelle ilmoittelusta, kiinteistöön tutustumisesta sekä muista kaupantekoon liittyvistä tarpeellisista toimista aiheutuneet, kohtuulliset kustannukset.

Tiedostot

  • kiinteistorekisteriote_77740800330005_FI.pdf
  • lainhuutotodistus_77740800330005_FI.pdf
  • rasitustodistus_77740800330005_FI.pdf
  • karttaote_77740800330005_KARTTAOTE_FI.pdf

Ilmoittaja: Spesium Oy

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 80 000 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Huutokauppa päättyy la 6.7.2024 klo 20.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4827834

Katsottu 4 966 kertaa

Kohteen sijainti

Selkoskyläntie 143, 89920 Suomussalmi

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

17.6.2024 klo 17. Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan. Yhteyshenkilö Sanna Ranta 04578306611 tai myyjä Olavi Mäkinen 0400965705

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

1.6.2024 klo 12.24

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä