Huutokaupat.com

PKY Travel myy

Lomaosake Tahkolla vko 22, Kuopio

Katsottu 813 kertaa

1 / 7Myydään eniten tarjoavalle

Myydään

Huutokaupataan vko 22 Tahkolta. Tahko on monipuolinen lomakeskus ympäri vuoden. Hyvät palvelut takaavat onnistuneen lomaviikon. Tahko sijaitsee n. 60km päässä Kuopiosta koiliseen. Huoneisto on tasokas, joka sopii perheiden sekä yritysten käyttöön. Sijaitsee 3.kerroksessa ja on päätyhuoneisto josta upeat esteettömät näkymät Tahkovuorelle. Lemmikkimaksu 45 €/viipymä. 


Huoneistossa on viihtyisä ja suuri olohuone, jonka yhteydessä avokeittiö. Olohuoneissa ja makuuhuoneissa on televisiot. Olohuoneen vuodesohvasta saa lisävuoteet myös kahdelle aikuiselle. Olohuoneesta käynti 19 m2 lasitetulle terassille. Olohuoneesta käynti myös WC-, pesuhuone- ja saunatilaan. Kaksi makuuhuonetta, joissa ranskalaiset parvekkeet sekä omat WC:t ja suihkut. Huoneisto on koneellisesti jäähdytetty.


Huoneistoon sisältyy yksi autopaikka talon alimman kerroksen autohallissa. Autohallista hissiyhteys asuinkerroksiin. Autohallin yhteydessä ovat myös huoneistokohtaiset lukittavat liikuntavälinevarastot.


Erittäin hyvä viikko ulkoilla Tahkon upeissa maisemissa. Tutustu Tahkon tapahtumakalenteriin ja muihin palveluihin Tahkon nettisivuilta.


Seuraava käyttöoikeus 22/2024 (pe 24.5 - pe 31.5.2024).

Tulopäivä perjantaina klo: 16 ja lähtö seuraavana perjantaina klo:12.

Kiinteistö Oy Spa Suites Black, huoneisto A10, kerrostalo 3. kerros, päätyhuoneisto.

3h+k+s 90m2 + lasitettu terassi 19m2, makuutilat kuudelle (4+2).


EI ole RCI -vaihtojärjestössä.


Vastikkeet:

Vastike vuonna 2024 on 404,56 € (hoitovastike 179,68 € ja käyttövastike 224,88 €)


Osakkeeseen ei kohdistu maksamattomia yhtiövastikkeita.


Varustetaso:

Huoneisto on kalustettu sisältäen, vuodevaatteet ja pyyhkeet, kylpytakit, koneellistettu keittiö, pesukone ja kuivauskaappi, silitysvälineet, hiustenkuivaaja, tv ja internetyhteys, terassilla infrapunalämmitys, oma autohallipaikka


Muut tilat:

Vastikkeeseen sisältyy vastaanottopalvelut. Lisäksi lisäpalvelusta on saatavissa kylpylä-, ravintola-, harraste- ja hoitopalveluja. Palvelujen saatavuus vaihtelee sesongin mukaan. 


Olemme voittavaan huutajaan yhteydessä seuraavana päivänä jolloin myös lasku tulee.

Myyntiehdot

Myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Kohde myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se ilmoituksessa ja kaupantekohetkellä on. Ostajalla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta, eikä Ostajalla ole kuluttajansuojalain mukaista peruuttamisoikeutta.

Kohteelle ei myönnetä takuuta. Ilmoituksen kuvaukset ovat ainoastaan myyjän arvioita myytävästä kohteesta. Huutokauppaan osallistuvan on itse tutustuttava kohteeseen ennen sitovan tarjouksen tekemistä. Tarjouksen jättämällä huutaja hyväksyy kohteen kunnon sellaisenaan.

Huutokauppaan voi osallistua myös henkilökohtaisesti paikan päällä jättämällä myyjälle kirjallinen sitova tarjous. Kaikki tarjoukset rekisteröidään julkisiksi kohteen ilmoitukseen.

PKY Travel ja ostaja sitoutuvat kirjaamaan kaikki tarjoukset järjestelmään. Kohde voidaan myydä vain järjestelmään kirjatun korkeimman tarjouksen tehneelle.


Kauppakirjat sisältyy kauppahintaan. Ostaja vastaa osakkeen rekisteröinnistä aiheutuvista kustannuksista, mahdollisesta varainsiirtoverosta (2% kauppasummasta)


Kaupasta vetäytyminen

Mikäli korkeimman tarjouksen tekijä jättää kohteen lunastamatta mistä tahansa syystä, hän sitoutuu maksamaan vahingonkorvausmaksuna myyjälle 10% kauppahinnasta tai vähintään 100 €, mikäli 10% korvaus on alhaisempi kuin 100 euroa. 

Ilmoittaja: PKY Travel

Ilmoituksia tällä hetkellä 4 kpl

Ilmoittajan saama palaute viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 100 %

Neutraaleja 0 %

Negatiivisia 0 %

Huutokauppa päättyi 19.5.2024 klo 22.34

Päättynyt, tarjous hyväksytty

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Huutokauppa päättyy su 19.5.2024 klo 22.34, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4784769

Katsottu 813 kertaa

Kohteen sijainti

Keitaankatu 12, 73310 Kuopio

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Ei

3D- tai videoesittely

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

7.5.2024 klo 11.06

Jaa kohde kaverillesi

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä