Huutokaupat.com

Pasi Räihä myy

Tilava upea hirsimökki Kuhmossa Jämäsjoen varrella., Kuhmo

Katsottu 11 560 kertaa

1 / 29

Myydään

Myydään Kuhmossa hieno ja paikallisesti tunnettu pyöröhirsimökki Riusala. Mökki on alkujaan rakennettu vuonna 1981. Vuonna 2008 on haettu rakennuslupa, jolloin rakennettu sauna, pesuhuone ja 2 wc:tä. Vuonna 2022 haettu edelleen rakennuslupamuutos, jolloin rakennus muutettu julkisesta käytöstä vapaa ajan käyttöön soveltuvaksi ja tehty merkittävä muutos mökin pohjaratkaisuun. Mökki on tässä kokenut ison remontin ja sisätilojen uudistuksen. Mökki sijaitsee edullisella 1,67 hehtaarin kokoisella vuokratontilla. Vuonna 2022 on jatkettu 30-vuoden vuokrasopimus. Mökin kokonaispinta-ala on noin 250 neliömetriä. Upea 25 metriä pitkä terassi on Jämäsjoen suuntaan.


Pohjakuvissa näet vanhan Riusalan juhlatilan ja näet vapaa-ajan käyttöön uudistetut pohjakuvat. PDF liitteenä myös uudistettu pohjakuva. Nämä ovat nykyisen omistajan näkemys pohjan muutoksista, mutta koska muutoksia ei ole vielä täysin toteutettu kuvissa näkyvien puolilämpimimien tilojen osalta, niin se jättää vielä uudelle omistajalle mahdollisuuksia toteuttaa omia unelmia. Molemmille puolille on esimerkiksi omat sisäänkäynnit ja vedet ja viemäröinti, niin tässä on mahdollisuuksia myös 2 asunnon tekemiseen. Helpoimillaan voit vain kalustaa takkahuoneen oman näköiseksi ja pitää muut tilat varastotiloina, niin näinkin ne ovat toimivaa tilaa. Vain mielikuvitus on rajana.


Mökki on remontoitu valmiiksi noin 160 neliömetrin osalta pohjakuvien mukaisesti. Yhdessä pohjakuvista näetkin merkittynä remontoidun ja remontoimattoman alueen. Remontissa on rakennettu kuvien mukaisesti lämpöseinä, jolloin mökissä voi pitää lämpöä pienemmällä eli noin 160 neliön alueella. Tähän saakka lämmöt pidetty koko mökissä.


Mökin remontti on runkotöiden osalta toteutettu ammatti kirvesmiesten tekemänä ja kaikki LVI ja sähkötyö muutokset ovat ammattilaisten tekemiä. Valaistukset ja sähkötyöt onkin laajalti uusittu saneeratulla puolella. Muita pintatöitä on tehty omistajan toimesta. Mökissä on molemmilla puolilla Mitsubishin ilmalämpöpumput ja lisänä sähköpattereita. Kosteissa tiloissa ja wc tiloissa lattialämmitykset.


Mökki sijaitsee korkealla paikalla Jämäsjoen varrella. Mökki on täysin omassa rauhassa. Lähin naapuri noin 1 kilometrin päässä Ollilantien varrella. Mökille menevällä 800 metriä pitkällä viimeisellä tiellä ei ole yhtään muuta mökkiä tai asuntoa. Keskustan palveluihin matkaa noin 7 kilometriä.


Mökissä on oma hyvä vesikaivo, oma jäte umpisäiliö sekä imeytyskenttä. Kuvat järjestelmästä löytyy mökin kuvista.


Mökin remontoitu puoli sisältää ison 60 neliömetrin tupakeittiön, neljä makuuhuonetta, iso sauna (8-10 henk.), pesuhuone, pukuhuone, kaksi wc:tä, sekä tilava eteinen. Mökin terassi on 25 metriä pitkä, josta upeasti näkymä korkealta alas Jämäsjoelle. Mökki on Jämäsjoen lopussa ja yhdistyy noin kilometrin päässä Ontojärveen. Ontojärvi onkin kalastajan ja veneilijän paratiisi. Aivan mökin lähistöllä saa laskettua isonkin veneen järvelle.


Mökki on ollut omassa ja vuokra käytössä. Vuokra kysyntä on ollut hyvä. Vuokratuotot puolelta vuodelta oli 4065 €. Mainonta Tori.fi:ssä. Voitkin jatkaa halutessaan esimerkiksi osittaista vuokra toimintaa oman käytön lisäksi. Siihen on kaikki materiaali valmiina olemassa.


Mökki myydään lähes kaikkineen varusteineen ja kalusteineen. Kalusteisiin kuuluu mm. jalkiolliset Ahlborn urut ja 1800-luvun Becker flyygeli. Keittiössä runsas varustus, useita valmiita nukkumapaikkoja ja vaatesäilytys komerot huoneissa. Lisäksi mukaan tulee useita mäntyisiä pöytäryhmiä. Mökki on siis täysin valmis lomailua varten.


Mökissä valmiina myös kameravalvonta järjestelmä ja 46" verkossa toimiva televisio ja DVD laitteet. Näiden toimintaan tarvitaan Wifi yhteys, joka toimii alueella hyvin.


Kuhmo kaupunkina tarjoaa erinomaiset ulkoilu ja retkeilymahdollisuudet. Pajakkakoski on tunnettu koskikalastus paikka ja Ontojärvi kalastajan unelma järvi. Vieraile Kuhmo Visit sivustolla. Löydät Kuhmon aktiviteetteja sieltä runsaasti lisää. Kuhmo on myös erinomaisten metsästysmaiden keskellä, sekä kelkkareittien ja retkeilyreittien äärellä.


Mökiltä on 60 kilometriä Vuokattiin. 45-minuutissa hurautat laskettelemaan Vuokattiin tai alueen muihin kattaviin palveluihin. 


Mökin kauppakirjat ja varsinainen kauppa hoidetaan ammattilaisen kanssa. Näin varmistutaan, että kaikki paperiasiat ja kauppaan liittyvät asiat hoituu ammattimaisesti.


Tästä sinulle jo heti alkukesästä mahdollisuus päästä mökkeilemään ja jatkamaan omien unelmien toteuttamista tässä paikassa.  


Jos jotain lisäkysymyksiä heräsi, ota rohkeasti yhteyttä.



MÖKIN ESITTELY LAUANTAINA 25.5. KLO 13.00-14.00.

Myyntiehdot

Tässä kohteessa on hintavaraus. Hintavarauksen täyttyessä myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle. Mikäli hintavaraus ei täyty, myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoukset tehdään annettuun ajankohtaan mennessä. Korkein tarjous on se tarjous, jonka myyjä on korkeimpana hyväksynyt. Tarjouksen tehnyt hyväksyy nämä myyntiehdot suorittaessaan huudon.

Kohteeseen tutustuminen

Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua kyseiseen kiinteistöön, dokumentteihin ja asiakirjoihin. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita. Kohde myydään myyntihetken mukaisessa kunnossa ja ostaja vastaa kohteen mahdollisista tulevista korjauksista ja muutoksista kohteen ostopäivästä eteenpäin.

Myyjän antamat tiedot

Pasi Räihä vakuuttaa antaneensa ostajalle kaikki tiedot, jotka myyjä tietää ja joiden voidaan olettaa vaikuttavan kauppaan.

Kaupan solmiminen

Kiinteistön kauppa on tehtävä maakaaressa säädetyssä muodossa. Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta ja paikka sovitaan ostajan kanssa erikseen. Kaupat tehdään viipymättä huutokaupan päättymisen jälkeen. Kauppahinnan maksaminen tapahtuu kaupantekotilaisuudessa. Kaupanvahvistajan palkkion maksavat myyjä ja ostaja puoliksi.

Muut kustannukset

Ostaja vastaa kulloinkin voimassa olevan verokäytännön mukaisesta varainsiirtoverosta. Maanvuora on maksettu vuodelta 2024 myyjän toimesta.

Kaupasta vetäytyminen

Osapuolen, joka kieltäytyy tekemästä kauppaa, on maakaaren perusteella korvattava toiselle osapuolelle ilmoittelusta, kiinteistöön tutustumisesta sekä muista kaupantekoon liittyvistä tarpeellisista toimista aiheutuneet, kohtuulliset kustannukset. Kustannus on 8 prosenttia tehdystä tarjoushinnasta.

Tiedostot

  • Pohjakuva PDF.pdf
  • Sähkökuva.pdf

Ilmoittaja: Pasi Räihä

Ilmoituksia tällä hetkellä 2 kpl

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Huutokauppa päättyy ma 3.6.2024 klo 18.30, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4780860

Katsottu 11 560 kertaa

Kohteen sijainti

Ollilantie 201, 88900 Kuhmo

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

MÖKIN ESITTELY 25.5. KLO 13.00 - 14.00. Muut ajat sopimuksen mukaan!

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

16.5.2024 klo 10.49

Jaa kohde kaverillesi

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä