Huutokaupat.com

Midasco ilmoittaa, Huutokaupat.com myy

Timanttisormus 0,30 ct, Ylöjärvi, Ylöjärvi

Katsottu 235 kertaa

1 / 7

Myydään

Koru

Materiaali 18k valkokulta

Korun paino 2,53 grammaa

Korun leveys edestä 2,8 mm

Sormuksen koko 17,15 mm



Timantti/Timantit

Kappalemäärä 12 kpl

Hiontamuoto briljantti

Laskennallinen paino n. 0,30 ct 12x0.02-0.03

Puhtaus n. SI-I1

Väri n. I-J



Uuden hinta: 1100 euroa




-Tämä kohde sisältää:korun,valitsemamme rasian ja aitoustodistuksen

-Todistus leimataan/päivätään ostopäivänä



Puhdistettu Midascon ammattilaisten toimesta.         



Kaikkien tuotteidemme on tutkimuksin todettu olevan kultaa, timantteja, jalokiviä(luonnollisia tai synteettisiä) tai muita arvometalleja. Kohteen koru on uudenveroinen/vähänkäytetty/käytetty eikä siinä ole isoja käytönjälkiä tai kaiverruksia, joita ei olisi kuvissa kuvattuna tai tuotteen kuvauksessa ilmoitettu(poislukien leimat/valmistajan merkinnät).

Kuvailemme kohteen aina mahdollisimman tarkasti ja ilmoituksessa olevat kuvat ovat aina poikkeuksetta meidän ottamiamme.


Kuvat kertovat paljon myytävästä kohteesta.

Tutkittehan kohteen tarkasti ennen huutoa  ja kysytte, jos tarvitsemaanne tietoa ei ole saatavilla kohteen tiedoissa. Näin vältymme tarpeettomilta sekaannuksilta.

Jos kysyttävää ilmenee, niin autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä. Sähköpostilla saa normaalisti vastauksen vuorokauden  kuluessa arkipäivinä.

Puhelimella olemme tavoitettavissa parhaiten alkuviikosta aamu/päiväsaikaan.

Täysin vakuutetun lähetyksen postimaksu on postin voimassa olevan hinnaston mukainen johon on lisätty pakkaus kulut (33 € /lähetys  v. 2024).



Tuotekuvaus:


Korut on yrityksemme toimesta tutkittu mahdollisimman huolellisesti parhaan tietotaitomme pohjin vuosien kokemuksella.Testaamme jalometallit aina happotesteillä tai alkuaine anlyysilla. Timantit tarkistamme visuaalisesti ja elektronisesti.Jalokivet saattavat sisältää  käsittelyjä jotka ovat yleisiä useille jalokiville.Jos kohteessa on mikä tahansa hinta-arvio on se subjektiivinen eikä se ole takuu arvioidusta hinnasta.Arvolla kuvataan yleensä summaa jolla kohde voitaisiin uudelleen tuottaa yksittäiskappaleena laadukkaalla suomalaisella tekijällä.Kohteisiin tulee  mukaan todistus/analyysi tai sertifikaatti jos sellainen on erikseen mainittu tai kuvattu kohteessa. Tarjotessaan kohteistamme asiakas hyväksyy, että eri ihmiset,laitokset ja laboratoriot voivat antaa toisistaan poikkeavia lausuntoja subjektiivisen luokittelun ja erilaisten luokitusmenetelmien takia. Midasco ei ota vastuuta asiakkaan tappioista/vaurioista tai kohteissa olevista mahdollisista virheistä olivatpa ne mitä tahansa. Tarjotessaan ostaja sitoutuu kaikkeen kohteessa ja myyntiehdoissa mainittuun.Korut saattavat sisältää nikkeliä.Jalokivissä saattaa olla kulumia/puuttuvia palasia jotka ovat hyvin yleisiä käytetyille kiville.Kohteissa olevat kuvat ovat vain Midascon käyttöön,kuvien luvaton käyttö ja kopiointi on kielletty.Kuvat ovat osa kohteen kuvausta tekstin kanssa joista ilmenee kohteen kunto jne...



Huomaa että kyseessä on realisointihuutokauppa.

Kohde myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se ilmoituksessa ja kaupantekohetkellä on. Ostaja on velvollinen tarkastamaan kohteen tiedot huolellisesti ennen tarjouksen tekemistä ja näin ollen muodostamaan itsenäinen käsityksen kohteen kokonaisuudesta,kunnosta ja arvosta.



Kohteella on 14vrk palautus oikeus kuluttaja asiakkailla takaisin myyjälle eli huutokaupat.com. Ostajalla on mahdollisuus tutustua kohteeseen ennen sitovan tarjouksen jättämistä, erikseen sovittavana ajankohtana osoitteessa, jossa myytävä kohde sijaitsee. 


Näyttö: 

Sopimuksen mukaan




Ostajan vastuu:

Jättämällä kohteesta tarjouksen ostaja sitoutuu poikkeuksetta ostamaan kohteen. Ostaja on vastuussa kaikista hänen huutokaupat.com -tunnuksillaan jätetyistä tarjouksista. 


Arvonlisävero: 
Myyntihinta ei sisällä normaalisti vähennettävää arvonlisäveroa (marginaaliverollinen).

Ilmoituksessa on kuitenkin mainittu jos tuote kuuluu arvonlisäveron piiriin. 




Nouto:Kohteet voidaan luovuttaa/noudosta voidaan sopia VASTA kun se näkyy maksettuna huutokaupat.com sivuilla maksettu tilassa,EI ennen sitä millään poikkeavalla tavalla esim.pankki kuitit tai joku muu vastaava. Sovithan noudon AINA meidän kanssamme ennen kuin tulet jolloin osaamme olla paikalla.  Maksu näkyy välittömästi huutokaupat.comin kautta tehdyissä maksuissa eikä siitä tarvitse enää erikseen ilmoittaa. Noudot poikkeuksetta huutokaupan päättymisestä heti seuraavina päivinä: Maanantai-Tiistai-Keskiviikko ellei poikkeus järjestelyistä sovita myyjän kanssa. Tästä kuitenkin kysyttävä aina ENNEN sitovan tarjouksen jättämistä. Nouto ajat klo.10-15 ERIKSEEN SOVITTUNA AIKANA


Postitus: Maksu näkyy välittömästi huutokaupat.comin kautta tehdyissä maksuissa eikä siitä tarvitse enää erikseen ilmoittaa.Toimitamme kohteen postitse täysin vakuutettuna lähetyksenä. Postimaksu maksetaan etukäteen huutokaupat.com kautta.

Myyntiehdot

Tässä kohteessa on hintavaraus. Hintavarauksen täyttyessä myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle. Mikäli hintavaraus ei täyty, myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Tämän kohteen myyjä on Huutokaupat.com. Midasco antaa Huutokaupat.comin puolesta kohteesta lisätietoja ja vastaa kohteen luovutuksesta. Kohde tulee aina maksaa Huutokaupat.com-sivustolla olevien verkkomaksupainikkeiden kautta tai Huutokaupat.comin laskulla. Jos kohdetta ei makseta Huutokaupat.comille, Huutokaupat.com ei hyväksy mitään vastuuta kaupasta.


Tutustuthan tähän huutokauppaan sovellettaviin Huutokaupat.com-kauppojen huutokauppaehtoihin, sekä myyntiehtoihin ennen tarjouksen tekemistä.


Ja huomaathan, että

  • huutokauppaan osallistuminen ilman ostoaikomusta on kiellettyä
  • sinun tulee tutustua kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista (kohteet myydään muille kuin kuluttaja-asiakkaille sellaisena kuin se on-ehdoin)
  • käytettynä myytävien kohteiden kunto, käyttöikä ja päivitysmahdollisuudet eivät yleensä vastaa uutena myytäviä tavaroita - lisätietoja asiasta löydät täältä
  • kohde on maksettava yhden (1) arkipäivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

Tarkempia tietoja kohteesta ja sen myyntiin liittyvistä asioista voit tarvittaessa kysyä ilmoittajalta. Muissa asioissa voit olla yhteydessä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun. Kuluttajien tekemiin kauppoihin liittyy kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus, jota koskevat ehdot ja rajoitukset ilmenevät myyntiehdoista.

Ilmoittaja: Midasco

Ilmoituksia tällä hetkellä 5 kpl

Ilmoittajan saama palaute viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 100 %

Neutraaleja 0 %

Negatiivisia 0 %

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Hintaan lisätään käsittely- ja toimituskulut

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Toimitustavat ja kulut

  • Toimitus 33 € (sis. pakkaus- ja lähetyskulut)
  • Nouto 0 €
  • Käsittelykulu 2 €

Toimituskulut koskevat toimitusta Manner-Suomeen.

Huutokauppa päättyy su 19.5.2024 klo 20.20, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4779543

Katsottu 235 kertaa

Kohteen sijainti

soppeentie 2 a 6, 33470 Ylöjärvi

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan

Tiedustelut

Maksutapa

Verkkopankkimaksu kaikilla suomalaisilla pankeilla tai lasku. Maksuaika 24 tuntia tarjouksen hyväksymisestä. Huomaathan, että laskulla maksaessa maksu kirjautuu viiveellä ja saat maksumuistutuksia kunnes maksu on kirjautunut järjestelmäämme.

Päivitetty viimeksi

3.5.2024 klo 16.07

Jaa kohde kaverillesi

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä