Huutokaupat.com

Heinolan kaupunki myy

Rantarakennuspaikka Ruotsalaisen rannalla pyöröhirsirakennuksineen, Korpinmaantie 330, Heinola

Katsottu 3 421 kertaa

1 / 31

Myydään

Nauttisitko seuraavasta kesästä kimmeltävän veden äärellä?


Ruotsalaisen saariston Korpinmaalla, Korpinmaantie 330, on myynnissä rantarakennuspaikka, jolla on valmiina pyöröhirsirakennuksia vapaa-ajan viettoon. Rakennuspaikalle on tie perille.


Ruotsalaiselta on vesiyhteys Kalkkisten kanavan kautta Päijänteelle ja Kimolan kanavan kautta pääsee retkeilemään Kouvolaan asti.


Korpinmaalla on voimassa Ruotsalaisen rantaosayleiskaava. Rakennuspaikka osoitteessa Korpinmaantie 330. Koko alue on kooltaan n. 5000 m². Siitä n. 4600 m2 on varsinaista rakennuspaikkaa. Maapohjasta muodostetaan ostajalle oma tila lohkomalla. Tilan 111-406-3-545, josta määräala lohkotaan, omistaa Heinolan kaupunki. Lohkomiskustannukset maksaa ostaja. Rantaosayleiskaavan mukainen kaavamerkintänä on RM-2 Leirikeskus. Kaavamääräyksestä on mahdollista hakea poikkeamista.


Rakennuspaikalla on pyöröhirrestä ja laudasta rakennetut rakennukset. Rakennukset ovat 1980-luvulta ja sen ajan määräysten mukaan rakennettuja. Alueella on mökki, sauna, aitta ja varasto-puucee.  


Korpinmaalle on tieyhteys (Korpinmaan yksityistie). Heinolan keskustan palveluihin on matkaa tietä pitkin noin 8 km ja veneellä noin 5 km. Lähimpään kauppaan ja E75-moottoritien liittymään matkaa on autolla noin 6 km. Pääkaupunkiseudulle ajaa noin 1,5 h. Marja - ja sienestysmetsät ovat vieressä.

Rakennuspaikka on virkistysalueen ympäröimä. 


Maanomistaja ja maapohjan myyjänä on Heinolan kaupunki, yhteyshenkilönä Hanna Uimonen. Rakennukset omistaa Lahden Seudun Toimihenkilöt Pro ry

Y-tunnus 0223323-8, yhteyshenkilönä Marko Heino, jonka kanssa voi sopia tutustumiskäynnistä rakennuksiin.


Heinolan kaupunki järjestää lauantaina 25.5.2024 " Tänään kylään -huomenna asumaan" tapahtuman uudella Sinitaipaleen asuinalueella klo 10:00-14:00. Sinulla on mahdollisuus päästä silloin tutustumaan myös Sinilähde-taloon. Lue lisää tapahtumasta Heinola.fi sivustolta. Moni muukin hauska tutustumiskohde Heinolassa on auki silloin. (kopio linkki selaimeen) www.heinola.fi/tanaan-kylaan-huomenna-asumaan/


Tervetuloa tutustumaan kohteeseen 25.5. klo 10-14, jolloin pääsy myös rakennuksiin sisälle.


Huukinkorven tuulivoimaselvitysalue ulottuu lähimmillään noin 6 -7 km päähän myynnissä olevasta ranta-rakennuspaikasta.

Hankkeessa Heinolan puolelle suunnitellaan kolmea tuulivoimalaa ja kauemmas Asikkalan puolelle kolmea.

Lue lisää hankkeesta ( kopioi linkki selaimeen): www.heinola.fi/ajankohtaista/heinolassa-ja-asikkalassa-puhalletaan-eteenpain-huukinkorven-tuulivoimahanketta/







Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoajat sitoutuvat siihen, että heidän yhteystietonsa voidaan luovuttaa Huutokaupat.comin toimesta ilmoittajalle myyntipäätöksen ja siitä tiedottamisen mahdollistamiseksi.

Tarjoukset tehdään annettuun ajankohtaan mennessä. Korkein tarjous on se tarjous, jonka myyjä on korkeimpana hyväksynyt. Tarjouksen tehnyt hyväksyy nämä myyntiehdot suorittaessaan huudon.


Heinolan kaupunki pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.


Tarjoajat sitoutuvat siihen, että heidän yhteystietonsa voidaan luovuttaa Huutokaupat.comin toimesta ilmoittajalle myyntipäätöksen ja siitä tiedottamisen mahdollistamiseksi.  Ehdollisia tarjouksia ei hyväksytä. Tarjoukset annetaan vain sähköisesti järjestelmän kautta. 


Huutokaupassa tehdyt tarjoukset ovat sitovia. Mikäli tehty tarjous hyväksytään, on tarjouksen tekijä velvollinen maksamaan tarjoamansa kauppahinnan sovitun maksuajan kuluessa. Tarjotun kauppahinnan maksamatta jättäminen voi johtaa korvausvelvollisuuteen. Mikäli korkeimman sitovan tarjouksen tehnyt tekee aiheettoman tarjouksen, on hänen maksettava 3 vrk:n kuluessa 6% (huutohinnasta) myyjälle sanktiomaksua.


Heinolan kaupungin toimivaltainen viranomainen pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkeimman tarjouksen. Lopullinen tarjottu korkein kauppahinta edellyttää Heinolan kaupunginhallintosäännon ja kaupunginhallituksen toimintaohjeen mukaisen toimielimen hyväksyntää ja erillistä myyntipäätöstä. Tarjouksen käsittelee Heinolan kaupungin toimivaltainen viranomainen. Tonttia koskeva kauppakirja on allekirjoitettava viimeistään kolmen kuukauden kuluttua myyntipäätöksen lainvoimaistumisesta.



Kohteeseen tutustuminen

Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua kyseiseen kiinteistöön, dokumentteihin ja asiakirjoihin. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita.


Myyjän antamat tiedot

Myyjät vakuuttavat antaneensa ostajalle kaikki tiedot, jotka myyjät tietävät ja joiden voidaan olettaa vaikuttavan kauppaan.

Kaupan solmiminen

Ostaja maksaa kauppahinnan ja kauppahinta tulee olla maksettuna viimeistään kaupantekotilaisuudessa. Ostaja saa kohteen omistusoikeuden Heinolan kaupungin toimivaltaisen viranomaisen myyntipäätöksen, kauppakirjan allekirjoittamisen ja kauppahinnan maksamisen jälkeen. Kaupanteossa käytetään kaupungin laatimaa kauppakirjaa. Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta sovitaan ostajan kanssa sen jälkeen, kun kaupungin myyntipäätös on saanut lainvoiman. Kauppakirjat tulee allekirjoittaa 3 kk:n kuluessa lainvoimaisen myyntipäätöksen jälkeen. Kiinteistön kauppa on tehtävä maakaaressa säädetyssä muodossa.  Kaupanvahvistajan palkkion maksaa ostaja.



Muut kustannukset


Ostaja vastaa varainsiirtoverosta, joka on 3 % velattomasta kauppahinnasta.

Lohkomiskustannus (1220 €) tulee ostajan maksettavaksi. Kiinteistön kauppa on tehtävä maakaaressa säädetyssä muodossa.  Kaupanvahvistajan palkkion (128 €) maksaa ostaja .

Tiedostot

Ilmoittaja: Heinolan kaupunki

Ilmoituksia tällä hetkellä 5 kpl

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 266 666 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Huutokauppa päättyy ma 27.5.2024 klo 18.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4778249

Katsottu 3 421 kertaa

Kohteen sijainti

Korpinmaantie 330, 18100 Heinola

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan arkisin: Heinolan Kaupunki Hanna Uimonen p. 044-7975736 tai Mirja Ruutu p 044-7694374. Rakennuksiin tutustuminen: Lahden Seudun Toimihenkilöt Pro ry Marko Heino p. 0400-613820. Tervetuloa lauantaina 25.5. klo 10-14 tutustumaan kohteeseen, jolloin ovet myös auki.

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

14.5.2024 klo 9.12

Jaa kohde kaverillesi

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä