Huutokaupat.com

Heinolan kaupunki myy

Rantarakennuspaikka Ruotsalaisen rannalla Heinolassa, Korpinmaantie 142, Heinola

Katsottu 3 689 kertaa

1 / 8

Myydään

Viettäisitkö ensi kesän kimmeltävän veden äärellä?


Ruotsalaisen saariston Korpinmaalla on myynnissä rantarakennuspaikka, jolla on vapaa-ajanrakennusoikeutta. Rakennuspaikalle on tie perille.


Ruotsalaiselta on vesiyhteys Kalkkisten kanavan kautta Päijänteelle ja Kimolan kanavan kautta pääsee retkeilemään Kouvolaan asti.


Korpinmaalla on voimassa Ruotsalaisen rantaosayleiskaava. Rakennuspaikka osoitteessa Korpinmaantie 142 on kooltaan 2309 m² ja sen kokonaisrakennusoikeus on 150 m². Rakennusoikeudesta 90 k-m² voi käyttää päärakennukseen ja 25 k-m² saunaan. Kiinteistötunnus 111-406-3-52.


Rakennuspaikalla on heikkokuntoinen puusta rakennettu pieni mökki/saunarakennus. Lisäksi tontilla heikkokuntoinen puuvaja. Rakennukset myydään purkukuntoisina. Mökin kokonaisala on noin 25 m2.  Kiinteistön rajat on alustavasti merkattu maastoon kepeillä.


Korpinmaalle on tieyhteys. Heinolan keskustan palveluihin on matkaa tietä pitkin noin 7 km ja veneellä noin 5 km. Lähimpään kauppaan ja E75-moottoritien liittymään matkaa on autolla noin 5 km. Pääkaupunkiseudulle ajaa noin 1,5 h. Marja - ja sienestysmetsät ovat vieressä.

Rakennuspaikka on virkistysalueen ympäröimä. 


Järjestämme lauantaina 25.5.2024 " Tänään kylään -huomenna asumaan" tapahtuman uudella Sinitaipaleen asuinalueella klo 10:00-14:00. Sinulla on mahdollista päästä silloin tutustumaan myös Sinilähde-taloon. Lue lisää tapahtumasta Heinola.fi sivustolta. (kopioi googlen hakukenttään)

heinola.fi/tanaan-kylaan-huomenna-asumaan/


Huukinkorven tuulivoimalahankkeessa Heinolan puolelle suunnitellaan kolmea tuulivoimalaa ja kauemmas Asikkalan puolelle kolmea.

Huukinkorven tuulivoimaselvitysalue ulottuu lähimmillään noin 5 km päähän myynnissä olevasta tontista.

Lue lisää hankkeesta (kopioi googlen hakukenttään): heinola.fi/ajankohtaista/heinolassa-ja-asikkalassa-puhalletaan-eteenpain-huukinkorven-tuulivoimahanketta/







Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoajat sitoutuvat siihen, että heidän yhteystietonsa voidaan luovuttaa Huutokaupat.comin toimesta ilmoittajalle myyntipäätöksen ja siitä tiedottamisen mahdollistamiseksi.

Tarjoukset tehdään annettuun ajankohtaan mennessä. Korkein tarjous on se tarjous, jonka myyjä on korkeimpana hyväksynyt. Tarjouksen tehnyt hyväksyy nämä myyntiehdot suorittaessaan huudon.


Heinolan kaupunki pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.


Tarjoajat sitoutuvat siihen, että heidän yhteystietonsa voidaan luovuttaa Huutokaupat.comin toimesta ilmoittajalle myyntipäätöksen ja siitä tiedottamisen mahdollistamiseksi.  Ehdollisia tarjouksia ei hyväksytä. Tarjoukset annetaan vain sähköisesti järjestelmän kautta. 


Huutokaupassa tehdyt tarjoukset ovat sitovia. Mikäli tehty tarjous hyväksytään, on tarjouksen tekijä velvollinen maksamaan tarjoamansa kauppahinnan sovitun maksuajan kuluessa. Tarjotun kauppahinnan maksamatta jättäminen voi johtaa korvausvelvollisuuteen. Mikäli korkeimman sitovan tarjouksen tehnyt tekee aiheettoman tarjouksen, on hänen maksettava 3 vrk:n kuluessa 6% (huutohinnasta) myyjälle sanktiomaksua.


Heinolan kaupungin toimivaltainen viranomainen pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkeimman tarjouksen. Lopullinen tarjottu korkein kauppahinta edellyttää Heinolan kaupunginhallintosäännon ja kaupunginhallituksen toimintaohjeen mukaisen toimielimen hyväksyntää ja erillistä myyntipäätöstä. Tarjouksen käsittelee Heinolan kaupungin toimivaltainen viranomainen. Tonttia koskeva kauppakirja on allekirjoitettava viimeistään kolmen kuukauden kuluttua myyntipäätöksen lainvoimaistumisesta.



Kohteeseen tutustuminen

Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua kyseiseen kiinteistöön, dokumentteihin ja asiakirjoihin. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita.

Myyjän antamat tiedot

Heinolan kaupunki vakuuttaa antaneensa ostajalle kaikki tiedot, jotka myyjä tietää ja joiden voidaan olettaa vaikuttavan kauppaan.

Kaupan solmiminen

Ostaja maksaa kauppahinnan ja kauppahinta tulee olla maksettuna viimeistään kaupantekotilaisuudessa. Ostaja saa kohteen omistusoikeuden Heinolan kaupungin toimivaltaisen viranomaisen myyntipäätöksen, kauppakirjan allekirjoittamisen ja kauppahinnan maksamisen jälkeen. Kaupanteossa käytetään myyjän laatimaa kauppakirjaa. Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta sovitaan ostajan kanssa sen jälkeen, kun myyntipäätös on saanut lainvoiman. Kauppakirjat tulee allekirjoittaa 3 kk:n kuluessa lainvoimaisen myyntipäätöksen jälkeen. Kiinteistön kauppa on tehtävä maakaaressa säädetyssä muodossa.  Kaupanvahvistajan palkkion maksaa ostaja.



Muut kustannukset


Ostaja vastaa varainsiirtoverosta, joka on 3 % velattomasta kauppahinnasta.

Lohkomiskustannus (1 100 €) tulee ostajan maksettavaksi. Kiinteistön kauppa on tehtävä maakaaressa säädetyssä muodossa.  Kaupanvahvistajan palkkion maksaa (128 €) ostaja .

Tiedostot

  • Kiinteistörekisteriote.pdf
  • Rasitustodistus.pdf
  • Lainhuutotodistus.pdf
  • Yk8_Ruotsalaisen_rantaosayleiskaava (1).pdf
  • Kantakartta, Korpinmaantie 142.pdf

Ilmoittaja: Heinolan kaupunki

Ilmoituksia tällä hetkellä 5 kpl

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 129 000 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Huutokauppa päättyy su 2.6.2024 klo 20.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4778019

Katsottu 3 689 kertaa

Kohteen sijainti

Korpinmaantie 142, 18100 Heinola

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan arkisin Hanna Uimonen p. 044-7975736 tai Mirja Ruutu p 044-7694374.

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

3.5.2024 klo 8.13

Jaa kohde kaverillesi

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä