Huutokaupat.com

Ulosottolaitos, Etelä-Savon toimipaikat myy

Ulosmitattu kiinteistö (tontti) Varkaudessa / Utmätt fastighet i Varkaus, Varkaus

Katsottu 2 847 kertaa

1 / 11

Myydään

Ulosottomiehen toimittamalla vapaalla myynnillä kiinteistö (tontti) Varkaudessa.


Kohde: Kiinteistö 915-4-62-9, Kesäranta II, kiinteistön pinta-ala 885 m2. Kiinteistöllä sijaitsee palaneen talon betonirakenteinen kellarikerros, joka on kattolaattoineen purkamatta.


Tarkemmat tiedot myyntiesitteessä.

Myyntiehdot

Kohde myydään nostotarjouksin www.huutokaupat.com -internetsivustolla järjestettävässä nettihuutokaupassa 24.4.2024 - 15.5.2024 välisenä aikana. Huutokauppaan osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä. Tarjousten esittämisen määräaika päättyy 15.5.2024 klo 14.00 tai kolme minuuttia viimeisen hyväksytyn tarjouksen jälkeen.


Ulosottolaitos ei vastaa palveluntarjoajan järjestelmän toimivuudesta. Korkein tarjous on se tarjous, jonka palveluntarjoajan järjestelmä on korkeimpana hyväksynyt. Ulosottomies päättää korkeimman tarjouksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä erikseen. Päätös hyväksymisestä tai hylkäämisestä voi viedä yli kaksi päivää.


Nettihuutokaupassa jätetyt tarjoukset ovat sitovia. Korkeimman huudon tehneellä ei ole peruuttamisoikeutta. Mikäli tehty tarjous hyväksytään, on tarjouksen tekijä velvollinen maksamaan tarjoamansa kauppahinnan sovitun maksuajan kuluessa. Tarjotun kauppahinnan maksamatta jättäminen voi johtaa ulosottokaaren 5 luvun 25 §:n mukaiseen ostajan korvausvelvollisuuteen.


Mikäli ostotarjousta ei ole mahdollista antaa www.huutokaupat.com -palvelun kautta, voi ostajaehdokas toimittaa ulosottomiehelle kirjallisen ostotarjouksen. Tarjous liitetään osaksi nettihuutokauppaa korotusautomaatin mukaisena enimmäistarjouksena. Tarjous tulee toimittaa kirjallisesti viimeistään 13.5.2024 klo12.00 mennessä osoitteella:


Ulosottolaitos, Pieksämäen toimipaikka

Savontie 18, 76100 Pieksämäki

TAI

kouvola.realisointi.uo@oikeus.fi


Kirjallinen tarjous on sitova ja sen osalta noudatetaan samoja ehtoja kuin nettihuutokaupassa. Kirjallinen tarjous on allekirjoitettava ja tarjouksesta tulee ilmetä tarjouksentekijän yhteystiedot, tarjouksen enimmäismäärä sekä nettihuutokauppapalvelun kohdenumero johon tarjous jätetään. Ulosottoviranomainen pidättää oikeuden lopettaa myynti tai jatkaa myyntiaikaa.


Mikäli tarjouksentekijä tekee tarjouksen yhteiseen tai toisen lukuun, tulee myyntipäätökseen merkittävän ostajan tai ostajien tiedot ilmoittaa välittömästi korkeimman tarjouksen hyväksymisen jälkeen sähköpostitse osoitteella kouvola.realisointi.uo@oikeus.fi. Muussa tapauksessa myyntipäätökseen merkitään ostajaksi se, joka on tehnyt korkeimman hyväksytyn tarjouksen.


Omaisuus on ulosmitattu ja se myydään ulosottomiehen toimittamalla vapaalla myynnillä noudattaen soveltuvin osin ulosottokaaressa säädettyjä yleisiä huutokauppaehtoja.


Ostajaehdokkaita kehotetaan tutustumaan hyvin myytävänä olevaan kohteeseen, myyntiesitteeseen sekä liitteenä oleviin asiakirjoihin.


Ulosottovalitus myynnistä ja myyntiin liittyvästä tai myyntiä edeltävästä toimesta on tehtävä kolmen viikon määräajassa myynnistä lukien. Valitusosoitus liitetään myyntipäätökseen.

Tiedostot

  • Allmanna auktionsvillkor.pdf
  • Yleiset huutokauppaehdot.pdf
  • Kiinteistörekisteriote.pdf
  • Myyntiesite.pdf
  • Kiinteistörekisterin karttaote.pdf
  • Basinformation på svenska.pdf

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Huutokauppa päättyy ke 15.5.2024 klo 14.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4756757

Katsottu 2 847 kertaa

Kohteen sijainti

Rantasalmentie 4, 78300 Varkaus

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Kohteesta ei järjestetä yleistä esittelyä. Kohteeseen voi tutustua omatoimisesti; kohteessa pyydetään noudattamaan erityistä varovaisuutta. Tiedustelut ulosottoylitarkastaja Hanna Holopainen p. 029 565 9316

Tiedustelut

UO Kouvola Realisointi

kouvola.realisointi.uo@oikeus.fi

Ulosottoylitarkastaja Hanna Holopainen

+358 29 5659316

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

23.4.2024 klo 9.44

Jaa kohde kaverillesi

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä