Huutokaupat.com

Suomen Yrityskonsultointi myy

Holiday Club Vista Amadores / viikko 11/ Gran Canaria, Helsinki

Katsottu 1 981 kertaa

1 / 5Myydään eniten tarjoavalle

Myydään

Holiday Club Vista Amadores viikko 11 asunto, 1mh / 2+2 hlö


vastike 500€/v


Holiday Club Vista Amadores

Kun kaipaat muuta kuin loma-asuntosi ylellisiä mukavuuksia tai auringonottoa altaalla, voit suunnata kohti Amadoresin rantaa tai eloisia baareja – lyhyen kävelymatkan päässä on paljon nähtävää.

Vista Amadoresin tiloissa onnistuu myös kuntosaliharjoittelu ja squashin peluu. Kuntoilun jälkeen voit rentoutua saunassa.

Vista Amadoresin kaikista asunnoista on mahtava näköala Amadoresin kultaiselle hiekkarannalle, jossa palmut huojuvat lämpimässä tuulessa. Kohteessa on 36 upeaa yhden ja kahden makuuhuoneen loma-asuntoa.

Vista Amadoresin kaikissa asunnoissa on ilmastointi. Tilavassa kylpyhuoneessa on poreamme ja suihku. Suurikokoinen ja mukava makuuhuone tarjoaa myös paljon varastotilaa. Suosituimmat kansainväliset kanavat näkyvät satelliitti-TV:n kautta. Tyylikkäästi kalustettu olohuone ja keittiö, jossa astianpesukone, keraaminen liesi, mikroaaltouuni ja uuni tai grilli, takaavat, että viihdyt varmasti.

Tilavalla parvekkeella voit nauttia Atlantille avautuvasta näkymästä tai rentoutua uima-altaalla tai poreammeessa.

Tilat

  • Suuri allas ja erillinen lastenallas

  • Täysin varusteltu keittiö, jossa on mikroaaltouuni, keraaminen liesi ja astianpesukone

  • Ilmastointi

  • Porealtaat

  • Pyykinpesukone ja kuivausrumpu yleisissä tiloissa

  • Sauna, kuntosali ja squash-kentät ovat vieraiden käytössä

  • Ravintola tarjoaa aamupalaa, lounasta ja päivällistä

  • Internet

  • Satelliitti-TV

  • Ilmainen bussikuljetus rannalle ja takaisin


    Sijainti

    Vista Amadores sijaitsee Gran Canarian aurinkoisella etelärannikolla Amadoresin rannalla kuuluisassa turistikohteessa ostoskeskusten ja lukuisten vapaa-ajan mahdollisuuksien äärellä.

    Pääset Vista Amadoresiin autolla lentokentältä noin puolessa tunnissa. Jos haluat, lomaklubimme reservations@hccanarias.com voi järjestää matkasi lentokentältä ja sinne takaisin.


    Gran Canaria

    Gran Canaria on uskomaton saari – melkein kuin manner pienoiskoossa. Vuoden keskilämpötila on 25 °C ja ilmasto on aina keväinen. Auringonpaisteessa ympäri vuoden kylpevä saari on ihanteellinen lomakohde milloin tahansa.

    Gran Canarialta löydät kaikkea: pieniä kuvankauniita kyliä, ystävällisiä ihmisiä, aavikkomaisemia, vihreitä palmujen peittämiä laaksoja, vaikuttavia hiekkadyynejä, eksoottisia rantoja ja lähes kahden kilometrin korkeuteen kurkottavia vuoria. UNESCO on julistanut saaren biosfäärialueeksi tukeakseen aktiivisesti saaren monipuolisen ja ainutlaatuisen ympäristön joka ikisen osan suojelua.


Holiday Club Vista Amadores

c/ Montana Clara nº 12
35130 Puerto Rico
Mogan, Gran Canaria
 customerservice@hccanarias.com


Varaukset

Tel. +34 928 153 776
reservations@hccanarias.com

Myyntiehdot

Myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoukset tehdään annettuun ajankohtaan mennessä. Korkein tarjous on se tarjous, jonka myyjä on korkeimpana hyväksynyt. Ethän tee huutoa mikäli et aio lunastaa osaketta! Suomen Yrityskonsultointi ja ostaja sitoutuvat kirjaamaan kaikki tarjoukset järjestelmään. Tarjouksen tehnyt hyväksyy kaikki myyntiehdot suorittaessaan huudon. Lomaosakekaupoissa kauppakirjat allekirjoitetaan aina sähköisesti Visma palvelun kautta huutokaupan päätyttyä, myyjä laatii kauppakirjan ja lähettää allekirjoituslinkin korkeimman huudon tehneelle ostajalle. Huudot ovat sitovia ja osake tulee maksaa kauppakirjassa näkyvälle pankkitilille 3pv:n kuluessa huutokaupan päättymisestä.


Kaupasta vetäytyminen

Jos kauppa jää syntymättä tarjouksen tekijän puolella olevasta syystä, myyjällä on oikeus saada perättömästä huudosta ja liiketoiminnan häiritsemisestä vahingonkorvausta minimissään 280€ tai 10% korkeimmasta huudosta. (HUOM! Kyseinen lasku on ulosottokelpoinen)

Kohteeseen tutustuminen

Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua kyseiseen huoneistoon, yhtiötä koskeviin dokumentteihin ja asiakirjoihin. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita. Osakkeet myydään ilmoituksessa olevilla tiedoilla.

Myyjän antamat tiedot

Suomen Yrityskonsultointi vastaa kohteeseen liittyvien asiakirjojen oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta. Suomen Yrityskonsultointi vakuuttaa antaneensa ostajalle kaikki tiedot, jotka myyjä tietää ja joiden voidaan olettaa vaikuttavan kauppaan. Suomen Yrityskonsultointi vakuuttaa että kaikki vastikkeet ja muut yhtiölle menevät maksut on maksettu kaupantekopäivään asti.

Muut kustannukset

Ostaja vastaa rekisteröintimaksusta 300€ . Suomen Yrityskonsultointi lähettää rekisteröintidokumentit isännöitsijälle.

Ilmoittaja: Suomen Yrityskonsultointi

Ilmoituksia tällä hetkellä 13 kpl

Ilmoittajan saama palaute viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 54 %

Neutraaleja 38 %

Negatiivisia 8 %

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Huutokauppa päättyy ma 6.5.2024 klo 18.30, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4753923

Katsottu 1 981 kertaa

Kohteen sijainti

Gran Canaria, 00100 Helsinki

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan

3D- tai videoesittely

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

22.4.2024 klo 9.26

Jaa kohde kaverillesi

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä