Huutokaupat.com

T:mi Heli Hedman myy

Holiday Club Katinkulta viikko 40 (upea Katinkultaranta) lomaosake, Sotkamo

Katsottu 665 kertaa

1 / 31

Myydään

Myydään Holiday Clubin Katinkullan viikko-osake viikolle 40.


Kiinteistö Oy Katinkultaranta , huoneisto 16 E 1 (Osake N.o 16.E.1.40).


Nyt olisi hieno mahdollisuus ostaa oma viikko pohjoismaiden monipuolisimmasta lomakeskuksesta Nuasjärven rannalta Holiday Club Katinkullasta Vuokatista.


Upealla, parhaalla paikalla rannalla (kuvissa aluekartta josta näet huoneiston sijainnin) aivan rantarivistössä sijaitseva v. 2014 rakennettu viihtyisä ja tyylikäs huoneisto 99m2 (alakerta 81m2 ja yläkerta 18m2) paritalossa. Katinkullan hienoimmat huoneistot joista on esteetön järvinäkymä.


Olohuone, täysin varusteltu koneellistettu avokeittiö, 3 makuuhuonetta, sauna, kylpyhuone, 2 erillistä WC:tä, takka, oma kalustettu terassi kaasugrillillä ja 2kpl polkupyöriä.


Vuodepaikat kahdeksalle (kuusi makuuhuoneiden kolmessa parisängyissä ja kaksi lisävuodetta varapatjoista).


Yläkerran makuuhuoneessa on työpiste joten huoneisto soveltuu hyvin etätyöskentelyyn. Yläkerran makuuhuoneessa on myös oma tv.


Kolmen parisängyllisen makuuhuoneen ja 2 erillisen wc:n ansiosta huoneistossa majoittautuu mukavasti isompikin porukka esim. 3 pariskuntaa. Keittiössä on 8 hengen ruokailuryhmä ja olohuoneessa 2 sohvaa joten ajanvietto yhteisissäkin tiloissa onnistuu hienosti isommallakin porukalla.


Huoneistoihin kuuluu vuodevaatteet ja pyyhkeet, pesukone ja kuivauskaappi, ilmalämpöpumppu, takka ja takkapuut, hiustenkuivaaja, imuri, silitysvälineet, tv, radio ja langaton internet yhteys.

Loppusiivous, ilmainen autopaikka ja kuntosalin käyttö sisältyy vastikkeen hintaan!


Oma lomaviikko on ennenkaikkea huoletonta lomailua. Lomaviikon omistajana hankit osakkuuden loma-asunnosta. Holiday Club huolehtii kunnossapidosta ja siivouksesta liinavaatteisiin ja takkapuihin joten sinä voit keskittyä lomailuun ja viihtymiseen.

Jos et itse pääse lomailemaan viikko on helposti vuokrattavissa tai voit luovuttaa viikon tuttavalle, ilmoitus vain respaan kuka noutaa avaimet.


Holiday Club Katinkulta on Pohjoismaiden monipuolisin lomakeskus Vuokatissa.


Ihaile ja nauti syksystä ulkoillen, pyöräillen tai patikoiden Katinkullan upeissa maisemissa ja pulahda sen jälkeen kylpylän lämpimiin poreisiin.

Katinkullan korkeatasoinen, tyylikäs ja monipuolinen kylpylä tarjoaa lomaviihdettä koko perheelle ympäri vuoden. Kylpylässä on yli 20 erillistä allasta, porealtaita, vastavirta-altaita, hierovia suihkuja, suihkulähde sekä lapsille vesiliukumäki. Ulkona savusauna, avanto, ulkoallas ja palju poreilla! Lapsille kylpylästä löytyy lisäksi oma lämmin lasten allas, kellukkeita ja uimamattoja. Veden ja ilman lämpötila on aina +32 ºC.


Nauti ja rentoudu Katinkullan uusitussa Saunamaailmassa. Katinkullan uudet sauna- ja pukutilat otettiin käyttöön joulukuussa 2018. Saunamaailmassa on nyt kaksi höyrysaunaa, luolasauna, tavallinen sauna ja hirsisauna, joka sijaitsee elämyssuihkujen vieressä. Uutuutena on siis kaksi trooppista elämyssuihkua, joissa valittavana neljä erilaista ohjelmaa valo- ja ääniefektein.


Katinkullan championship-tason golfkenttä, Nuas, on Suomen kauneimpia. Lisäksi Katinkullassa on jokamieskenttä Vuokatti aloitteleville golf-sankareille, Klubikenttä Tenetti sekä range lyöntien harjoittelulle.


Lisäksi hieno uimaranta, ravintoloita, Harmony Spa hoitola, superpark, megazone & lasten seikkailusaari ja upeat harrastusmahdollisuudet (Golf, keilaus, uiminen,  kuntosali,  golfsimulaattori, tennis, squash, sulkapallo, sähly, pingis, lentopallo ...).


Vastike v.  2024:


Perusvastike 366,92€ / vuosi.
Käyttövastike 131,54€ / vuosi.

Yht. 498,46€


Osakkeeseen ei kohdistu remonttilainaa / rahoitusvastiketta!


Vastike kattaa loppusiivoukset, liinavaatteet, pyyhkeet, kulutustavarat, huoneiston ja pihan ylläpidon ja hankinnat, lämmityksen, sähkön, veden, vakuutukset, kiinteistöveron, huoltopalvelut- ja päivystyksen, vastaanotto- ja avainpalvelun jne.


Huoneisto on vapaana tästä vuodesta (2024) alkaen. Tänä vuonna viikko 40 on pe 27.9.2024 - pe 4.10.2024. Huoneiston saa käyttöön pe klo 18 ja pois luovutus seuraavana pe klo 10.


Lemmikit sallittu (lemmikkimaksu 35€ / vk).


Kuvat ovat suuntaa antavia.


HUOM! Oletko myymässä loma- tai Villas osaketta? Tarjoa minulle puh/txt/whatsapp 040-4166764. Nopeat ja helpot kaupat, hoidan kaikki paperit. Maksu heti tilille.

Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Kaikki myynnissä olevat osakkeet on omiani ellei toisin mainita.


Kauppakirjat ja osakekirjan lähetys kirjattuna kirjeenä sisältyy hintaan. Osakekirjan toimitus postivakuutettuna lähetyksenä 20€ lisähintaan.


Maksu 2vrk kuluessa kohteen sulkeutumisesta.


Ostaja vastaa Holiday Clubin rekisteröintimaksusta (39€ yksityiset / 59€ yritykset). T:mi Heli Hedman toimittaa kaikki rekisteröintiin tarvittavat dokumentit Holiday Clubille.


Ostaja tekee viipymättä varainsiirtoveroilmoituksen ja maksaa varainsiirtoveron (1,5% kauppahinnasta) ja toimittaa myyjälle varainsiirtoverotodistuksen. T:mi Heli Hedman lähettää ostajalle yksityiskohtaiset ohjeet varainsiirtoveroilmoituksen tekemiseen omaverossa.


Kuvat ovat suuntaa antavia ja kuvia saattaa olla myös lähialueista- ja ympäristöstä. Ilmoitetut tiedot ja hinnat ovat tämänhetkisiä ja ne saattavat muuttua vuosittaisten yhtiökokousten päätösten mukaisesti.


Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua huoneiston ja yhtiön tietoihin. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita. Osake myydään ilmoituksessa olevilla tiedoilla.


Mikäli korkeimman tarjouksen tekijä jättää kohteen lunastamatta hän on

velvollinen maksamaan vahingonkorvauksena myyjälle 10% kauppahinnasta (vähintään 250€).


Osake ei ole RCI pistejärjestelmässä ja vaikka olisikin jäsenyys / pisteet ei koskaan siirry kaupan yhteydessä. Ostaja voi halutessaan lisämaksusta liittää osakkeen pistejärjestelmään. Lisätiedot RCI:n asiakaspalvelusta.

Ilmoittaja: T:mi Heli Hedman

Ilmoituksia tällä hetkellä 2 kpl

Ilmoittajan saama palaute viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 100 %

Neutraaleja 0 %

Negatiivisia 0 %

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 700 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Huutokauppa päättyy su 12.5.2024 klo 20.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4753523

Katsottu 665 kertaa

Kohteen sijainti

Katinkullantie 15, 88610 Sotkamo

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Katso kohdekuvaus, kuvat, huoneistoesittely ja virtuaaliesittely.

3D- tai videoesittely

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

28.4.2024 klo 12.29

Jaa kohde kaverillesi

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä