Huutokaupat.com

AA Realisointi ilmoittaa, Huutokaupat.com myy

Ajettava ruohonleikkuri keräimellä ja Briggs & strattonin koneella, katso video - Piha ja puutarha, Salo

Katsottu 831 kertaa

1 / 20

Myydään

Ajettava ruohonleikkuri:


  • Merkki: Clip 102

  • Moottori: Briggs & Stratton Diamond I/C

  • Teho: 13 Hv

  • Käyttövoima: Bensiini

  • Uusi akku

  • Keräin

  • Juuri huollettu Kone Korpelan korjaamolla: www.konekorpela.fi



Katso myös muut tuotteemme sivun alareunasta (harmaa pohja) 👇


Kohteen säilytyksestä perimme 30 euroa vuorokaudelta, jos tuotetta ei noudeta seitsemän päivän kuluessa huutokaupan päättymisestä tai ilmoituksessa kerrottuna ajankohtana (niissä kohteissa joissa nouto on mahdollinen). Kohdetta voi tulla katsomaan ja toteamaan sen kunnon itse, kunhan vain ilmoitat ja sovit näytöstä etukäteen. Kohteen ilmoitettu kunto on pintapuolisen tarkastuksen tulos ja muitakin vikoja voi ilmetä. Tule itse tutustumaan tarkemmin tuotteeseen ennen sitovan tarjouksen jättöä. Huutohintaan lisätään 49 € toimistomaksu riippumatta siitä haetaanko tuote vai toimitetaanko se asiakkaalle. Tuotteen huutokauppailmoitus on tehty myyjän havaintoihin perustuen, tuotteessa saattaa olla piileviä vikoja tai virheitä, mitä myyjä ei ole huutokauppailmoitusta laatiessa havainnut. Näistä myyjä ei pysty vastaamaan huutokaupan päättymisen jälkeen.

Havaitut viat

  • Tuotteen huutokauppailmoitus on tehty myyjän havaintoihin perustuen, tuotteessa saattaa olla piileviä vikoja tai virheitä, mitä myyjä ei ole huutokauppailmoitusta laatiessa havainnut. Näistä myyjä ei pysty vastaamaan huutokaupan päättymisen jälkeen.

Myyntiehdot

Tässä kohteessa on hintavaraus. Hintavarauksen täyttyessä myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle. Mikäli hintavaraus ei täyty, myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Tämän kohteen myyjä on Huutokaupat.com. AA Realisointi antaa Huutokaupat.comin puolesta kohteesta lisätietoja ja vastaa kohteen luovutuksesta. Kohde tulee aina maksaa Huutokaupat.com-sivustolla olevien verkkomaksupainikkeiden kautta tai Huutokaupat.comin laskulla. Jos kohdetta ei makseta Huutokaupat.comille, Huutokaupat.com ei hyväksy mitään vastuuta kaupasta.


Tutustuthan tähän huutokauppaan sovellettaviin Huutokaupat.com-kauppojen huutokauppaehtoihin, sekä myyntiehtoihin ennen tarjouksen tekemistä.


Ja huomaathan, että

  • huutokauppaan osallistuminen ilman ostoaikomusta on kiellettyä
  • sinun tulee tutustua kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista (kohteet myydään muille kuin kuluttaja-asiakkaille sellaisena kuin se on-ehdoin)
  • käytettynä myytävien kohteiden kunto, käyttöikä ja päivitysmahdollisuudet eivät yleensä vastaa uutena myytäviä tavaroita - lisätietoja asiasta löydät täältä
  • kohde on maksettava yhden (1) arkipäivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

Tarkempia tietoja kohteesta ja sen myyntiin liittyvistä asioista voit tarvittaessa kysyä ilmoittajalta. Muissa asioissa voit olla yhteydessä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun. Kuluttajien tekemiin kauppoihin liittyy kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus, jota koskevat ehdot ja rajoitukset ilmenevät myyntiehdoista.

Voit halutessasi pyytää ilmoittajalta toimitustarjouksen tälle kohteelle.

Ilmoittaja: AA Realisointi

Ilmoituksia tällä hetkellä 176 kpl

Ilmoittajan saama palaute viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 67 %

Neutraaleja 28 %

Negatiivisia 5 %

Huutokauppa päättyi 1.5.2024 klo 13.59

Myyty

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Toimitustavat ja kulut

  • Nouto 49 €
  • Käsittelykulu 2 €

Huutokauppa päättyy ke 1.5.2024 klo 13.59, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4750898

Katsottu 831 kertaa

Kohteen sijainti

Inkereentie 1021, 25190 Salo

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Yhteydenotot sähköpostilla myynti@aarealisointi.fi

Maksutapa

Verkkopankkimaksu kaikilla suomalaisilla pankeilla tai lasku. Maksuaika 24 tuntia tarjouksen hyväksymisestä. Huomaathan, että laskulla maksaessa maksu kirjautuu viiveellä ja saat maksumuistutuksia kunnes maksu on kirjautunut järjestelmäämme.

Päivitetty viimeksi

20.4.2024 klo 10.26

Jaa kohde kaverillesi

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä