Huutokaupat.com

Lost & Found Finland Oy ilmoittaa, Huutokaupat.com myy

Polar Vantage M -älykello, Vantaa

Katsottu 201 kertaa

1 / 4Myydään eniten tarjoavalle

Myydään

Käytetty, näyttö pintanaarmuilla mutta muuten ok ja toimiva. Mukana laturi.


Saavuta tuloksia ja riko ennätyksiä. Polar Vantage M -urheilukello on täynnä käteviä ominaisuuksia, joiden avulla seuraat urheilusuorituksiasi ja kehittymistäsi selkeältä 1,2 tuuman värinäytöltä. Vantage M -kellon kevyt rakenne ja laadukkaat valmistusmateriaalit, ruostumattomasta teräksestä valmistetut näppäimet ja liukumaton, vaihdettava kelloranneke tekee kellosta erinomaisen asusteen joka tilaisuuteen.

Multisport-toiminto
Voit luoda kustomoituja profiileja eri liikuntalajeille ja mukauttaa kullekin lajiprofiilille omat asetukset. Valittavana on yli 130 vaihtoehtoa ja kustomoitavaa asetusta jokaiselle urheilulajille. Mittaa aikaa, matkaa tai sykettä ja vertaile tuloksia aikaisempiin erityisessä multisport-tilassa. Voit siirtää tiedot mobiilisovellukseen ja seurata sekä tallentaa suorituksia. Urheilukellossa on seuraavat profiilit: multisport, uinti, laskuvarjohyppy, golf, juoksu, painonnosto, kiipeily, pyöräily ja paljon muuta.

Polar Precision Prime
Polar Vantage M on varustettu Polar Precision Prime -yhdistelmäanturiteknologiaa, jossa yhdistyvät optinen sykkeenmittaus ja ihokontaktimittaus. Uusi mittausteknologia mahdollistaa tarkemmat mittaustulokset jopa kaikkein vaativimmissa olosuhteissa ja treenitilanteissa.

Training Load Pro
Vantage M kerää tietoa kehosi rasituksesta urheilusuorituksen aikana ja antaa sinulle yksityiskohtaista tietoa kehoalueiden rasitusasteesta. Training Load Pro -ominaisuus vertailee tietoja ja antaa sinulle tietoa siitä, minkälaiset harjoitteet sopivat sinulle parhaiten ja miten voit viedä suoritustasi entistä pidemmälle. Ominaisuus kertoo, kannattaako tänään treenata kovaa vai ottaa rennosti.

FitSpark
FitSpark-treeniopas ehdottaa henkilökohtaisiin tarpeisiisi mukautettuja treeniohjelmia palautumisen, kuntotason ja harjoitteluhistorian mukaan. Helposti seurattavat ohjeet mahdollistavat käyttäjän saavan parhaan mahdollisen hyödyn kuntoharjoittelusta.

Race Pace
Race Pace -ominaisuus helpottaa tasaisen juoksurytmin ylläpitämistä. Voit määritellä kohdetason ja saada tietoa siitä, miten lähellä sitä olet. Voit mukauttaa ominaisuutta kellon kautta, Flow-verkkopalvelulla tai älypuhelinsovelluksella.

Muut ominaisuudet:
- Koko S/M: 140-210mm
- Pitkäkestoinen akku: 25 tuntia GPS- ja sykemittauksella
- Yhteensopivuus: Android / iOS
- Juoksuohjelma
- Uintiohjelma
- Sleep Plus Stages -unenseuranta
- Nightly Recharge -ominaisuus mittaa palautumista
- Serene-hengitysharjoitukset
- Jatkuva taustavalaistus treenauksen aikana (valinnainen)
- Huomautus vähäisestä aktiivisuudesta tunnin paikallaanolon jälkeen


Käytetyn laitteen ostaminen on ympäristöystävällinen valinta!


Laitteet myydään tyhjennettynä ja toimiviksi testattuina, mutta tuotteitamme koskee myös kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus.

Myyntiehdot

Myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle.

Tämän kohteen myyjä on Huutokaupat.com. Lost & Found Finland Oy antaa Huutokaupat.comin puolesta kohteesta lisätietoja ja vastaa kohteen luovutuksesta. Kohde tulee aina maksaa Huutokaupat.com-sivustolla olevien verkkomaksupainikkeiden kautta tai Huutokaupat.comin laskulla. Jos kohdetta ei makseta Huutokaupat.comille, Huutokaupat.com ei hyväksy mitään vastuuta kaupasta.


Tutustuthan tähän huutokauppaan sovellettaviin Huutokaupat.com-kauppojen huutokauppaehtoihin, sekä myyntiehtoihin ennen tarjouksen tekemistä.


Ja huomaathan, että

  • huutokauppaan osallistuminen ilman ostoaikomusta on kiellettyä
  • sinun tulee tutustua kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista (kohteet myydään muille kuin kuluttaja-asiakkaille sellaisena kuin se on-ehdoin)
  • käytettynä myytävien kohteiden kunto, käyttöikä ja päivitysmahdollisuudet eivät yleensä vastaa uutena myytäviä tavaroita - lisätietoja asiasta löydät täältä
  • kohde on maksettava yhden (1) arkipäivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

Tarkempia tietoja kohteesta ja sen myyntiin liittyvistä asioista voit tarvittaessa kysyä ilmoittajalta. Muissa asioissa voit olla yhteydessä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun. Kuluttajien tekemiin kauppoihin liittyy kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus, jota koskevat ehdot ja rajoitukset ilmenevät myyntiehdoista.

Ilmoittaja: Lost & Found Finland Oy

Ilmoituksia tällä hetkellä 76 kpl

Ilmoittajan saama palaute viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 86 %

Neutraaleja 12 %

Negatiivisia 2 %

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 24 €

Sisältää arvonlisäveron (24 %)

Hintaan lisätään käsittely- ja toimituskulut

Hintaan lisätään käsittely- ja toimituskulut

Toimitustavat ja kulut

  • Toimitus 20 € (sis. pakkaus- ja lähetyskulut)
  • Nouto 10 €
  • Käsittelykulu 2 €

Toimituskulut koskevat toimitusta Manner-Suomeen.

Huutokauppa päättyy ke 8.5.2024 klo 19.45, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4750277

Katsottu 201 kertaa

Kohteen sijainti

Porttikaari 7, 01200 Vantaa

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Ei näyttöä

Tiedustelut

Maksutapa

Verkkopankkimaksu kaikilla suomalaisilla pankeilla tai lasku. Maksuaika 24 tuntia tarjouksen hyväksymisestä. Huomaathan, että laskulla maksaessa maksu kirjautuu viiveellä ja saat maksumuistutuksia kunnes maksu on kirjautunut järjestelmäämme.

Päivitetty viimeksi

19.4.2024 klo 16.33

Jaa kohde kaverillesi

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä