Huutokaupat.com

Ulosottolaitos, Päijät-Häme / Kanta-Häme myy

Ulosmitattu Jaguar I-PACE, henkilöauto Hämeenlinnassa, Hämeenlinna

vm. 2018

Katsottu 8 233 kertaa

1 / 13

Myydään

Jaguar I-PACE Farmari (AC) 5ov, ko 2018, rek.nro SPK-434. Tarkemmat tiedot myytävästä omaisuudesta sekä myyntiehdoista ilmenevät myyntiesitteestä.

Myyntiehdot

Kohde myydään www.huutokaupat.com internetsivustolla järjestettävässä nettihuutokaupassa, joka päättyy 02.05.2024 klo 18:00 tai kolme minuuttia viimeisen huutokauppaan hyväksytyn tarjouksen jälkeen. Ulosottomies voi hyväksyä tai hylätä korkeimman tehdyn tarjouksen. Korkeimman tarjouksen tehneen henkilön on tarjouksen hyväksymisen jälkeen maksettava tilisiirtona koko kauppasumma Ulosottolaitoksen virkavarain tilille.

 

Huutokaupat.com -sivustolle tehdyt huudot ovat sitovia, eikä niitä voi perua. Ks. yleiset huutokauppaehdot tarjouksen sitovuudesta ja ostajan korvausvelvollisuudesta. Ulosottoviranomainen ei vastaa palveluntarjoajan järjestelmän toimivuudesta. Korkein tarjous on se, jonka palveluntarjoajan järjestelmä on korkeimpana hyväksynyt.

 

Ulosottolaitos ottaa yhteyttä korkeimman tarjouksen tekijään, jonka huuto on hyväksytty. Korkeimman tarjouksen tekijän tulee tällöin myös ilmoittaa, kenen lukuun huuto tehtiin. Muussa tapauksessa korkeimman tarjouksen tekijä katsotaan ostajaksi.

 

Muut tiedot:

 

Omaisuus on ulosmitattu ja se myydään ulosottomiehen toimittamalla vapaalla virallismyynnillä (UK 5:76 §) ns. nettihuutokaupalla noudattaen soveltuvin osin ulosottokaaressa säädettyjä yleisiä huutokauppaehtoja ja myyntiesitteessä mainittuja asiakohtaisia myyntiehtoja.

 

Mikäli ostotarjousta ei ole mahdollista tehdä huutokaupat.com -palvelun kautta, voi ostajaehdokas toimittaa ulosottomiehelle kirjallisen ostotarjouksen, joka liitetään osaksi nettihuutokauppaa korotusautomaatin mukaisena enimmäistarjouksena. Kirjallinen ostotarjous on sitova ja sen osalta noudatetaan samoja ehtoja kuin nettihuutokaupassa. Kirjallinen tarjous on allekirjoitettava ja tarjouksesta tulee ilmetä tarjouksen jättäjän henkilö- ja yhteystiedot, tarjouksen enimmäismäärä sekä huutokaupat.com -palvelun kohdenumero, johon tarjous jätetään. Kirjallisen tarjouksen jättämisestä tulee sopia ulosottomiehen kanssa etukäteen ja tarjous tulee olla toimitettuna Ulosottolaitoksen Hämeenlinnan toimipaikkaan 2.5.2024 klo 10:00 mennessä. Kirjepostina toimitettava tarjous tulee toimittaa seuraavasti: Ulosottolaitos, Hämeenlinnan toimipaikka Arvi Kariston katu 5, 13100 Hämeenlinna tai sähköpostilla lahti.realisointi.uo@oikeus.fi.

 

 

Markku Piikkilä

Ulosottoylitarkastaja

 

Tiedostot

  • Myyntiesite.pdf
  • Yleiset huutokauppaehdot.pdf
  • Yleiset huutokauppaehdot ruotsiksi.pdf

Huutokauppa päättyi 2.5.2024 klo 18.01

Päättynyt, tarjous hyväksytty

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Huutokauppa päättyy to 2.5.2024 klo 18.01, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4749996

Katsottu 8 233 kertaa

Kohteen sijainti

Luukkaankatu 9 (Oranssi halli ja sisäpihan puoleinen pääty), 13110 Hämeenlinna

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Esittely 30.04.2024 15.00 - 15.30. Ulosottoylitarkastaja Markku Piikkilä puhelin 029 56 59819.

Tiedustelut

Ulosottoylitarkastaja Markku Piikkilä

+358 29 5659819

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

19.4.2024 klo 15.06

Jaa kohde kaverillesi

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä