Huutokaupat.com

T:mi Heli Hedman myy

Holiday Club Naantalin Kylpylä Residence viikko 34 lomaosake, Naantali

Katsottu 1 573 kertaa

1 / 19

Myydään

Myytävänä Holiday Clubin viikko-osake

Naantalin Kylpylä , Naantali Residence ylimmän kerroksen huoneisto elokuun viikolle 34.


Naantalin Kylpylänranta Oy huoneisto 6404 (Osake N.o 640434). Huoneistosta ja parvekkeelta on upea merinäköala.


Nyt olisi hieno mahdollisuus ostaa oma osake upeasta ja aurinkoisesta Naantali Residencestä!


Holiday Club Naantali Residencen ylelliset lomahuoneistot sijaitsevat meren rannalla Naantalin Kylpylän vieressä. Kylpyläkohteen monipuoliset ravintola-, kylpylä-, hoito- ja elämyspalvelut ovat lomailijoiden ulottuvilla.


Naantalista löydät paljon sekä sisä- että ulkoaktiviteetteja. Naantalin keskusta, satama ja idyllinen vanha kaupunki sijaitsevat kävelymatkan (n. 1km) päässä. Voit myös rentoutua Naantalin Kylpylän rauhoittavissa vesissä tai nauttia herkullisesta ateriasta mieleisessäsi ravintolassa.


Lomalla pitää viihtyä ja syödä hyvin! Naantalin Kylpylässä nautit eri ravintoloiden tarjonnasta sekä mm. tansseista, show & dinner-esityksistä, teatterista karaokesta ja Suomen eturivin artistien keikoista.


Leppoisiin lomapäiviin Naantali tarjoaa lukuisia ravintoloita, kahviloita sekä kauniita kävelyreittejä vanhankaupungin sydämessä ja meren rannalla. Illan suussa kaupungin terassit, kuppilat, baarit ja ravintolat täyttyvät hyväntuulisesta kansasta.


Lapsiperheiden ykköskohde on tietenkin Muumimaailma jossa elämä on juhlaa. Muumimaailmassa voi kokea vaikka mitä hauskaa ja kummaa. Muumitalossa näkee miten Muumit ihan oikeasti asuvat, ja Noidan talossa voi nähdä kaikenlaista outoa ja jännää. Niiskun keksintöpuistossa riittää ihmeteltävää hieman isommillekin ja Nuuskamuikkusen leirillä kuulee niin huuliharpun soittoa kuin jännittäviä tarinoitakin. Satukohteiden lomassa voi istahtaa teatteriesityksen äärelle, tassutella paljasjalkapolulla tai vaikka pulahtaa hiekkarannalla uimaan.


Lomahuoneiden läheisyydessä sijaitsee useampi golfkenttä.


Kauppakeskus Mylly sijaitsee n. 15 min. ajomatkan päässä ja sieltä löydät yli 150 liikettä ja Finnkino LUXE elokuvatettarin.


Turun keskusta sijaitsee n. 15 min. ajomatkan päässä ja sinne pääset paikallisliikenteen vuoroilla 15min. välein.


Ylellinen ylimmän 4. kerroksen studio huoneisto 33m2 jossa yhdistetty olohuone ja makuuhuone, kylpyhuone, wc ja kalustettu parveke merinäköalalla. Keittiön varustuksena on minijääkaappi, mikroaaltouuni ja veden- ja kahvinkeitin.


Huoneistoon kuuluu vuodevaatteet, pyyhkeet, kylpytakit, silitysvälineet, hiustenkuivaaja, tv, tallelokero ja langaton internetyhteys. Huonesiivous, loppusiivous ja autopaikka lämpimässä hallissa sisältyy vastikkeen hintaan!


Makuupaikat 4:lle joista 2 lisävuoteessa.


Lemmikit ei ole sallittu Naantali Residencen huoneistoissa.


Oma lomaviikko on ennenkaikkea huoletonta lomailua. Lomaviikon omistajana hankit osakkuuden loma-asunnosta. Holiday Club huolehtii kunnossapidosta ja siivouksesta liinavaatteisiin joten sinä voit keskittyä lomailuun ja viihtymiseen.


Vastike v. 2024:


Perusvastike 145€ / vuosi

Palveluvastike 228€ / vuosi


Yht. 373€ / vuosi.


Ei remonttilainaa / rahoitusvastiketta!


Vastike kattaa loppusiivouksen, autopaikan lämpimässä hallissa, liinavaatteet, pyyhkeet, saunatakit, kulutustavarat, huoneiston ja pihan ylläpidon, hankintoja ja kunnostuksia, lämmityksen, sähkön, veden, vakuutuksen, kiinteistöveron, huoltopalvelut- ja päivystyksen, vastaanotto- ja avainpalvelun jne.


Jos et itse pääse lomailemaan tämä viikko on helposti vuokrattavissa eteenpäin tai voit antaa viikon tuttavan käyttöön. Ilmoitus vain respaan kuka noutaa avaimet.


Ostaja maksaa v. 2024 vastikkeen ja saa käyttöönsä huoneiston tästä vuodesta alkaen. Viikko 34/2024 on pe 16.8.2024 - pe 23.8.2024.

Huoneiston saa käyttöön klo 16 ja pois luovutus klo 11.


HUOM! Oletko myymässä loma- tai villas osaketta? Tarjoa minulle puh/txt/whatsApp 040-4166764. Nopeat ja helpot kaupat, hoidan kaikki paperit. Maksu heti tilille.

Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Kaikki myynnissä olevat osakkeet on omiani ellei toisin mainita.


Kauppakirjat ja osakekirjan lähetys kirjattuna kirjeenä sisältyy hintaan. Osakekirjan toimitus postivakuutettuna lähetyksenä 20€ lisähintaan.


Maksu 2vrk kuluessa kohteen sulkeutumisesta.


Ostaja vastaa Holiday Clubin rekisteröintimaksusta (39€ yksityiset / 59€ yritykset). T:mi Heli Hedman toimittaa kaikki rekisteröintiin tarvittavat dokumentit Holiday Clubille.


Ostaja tekee viipymättä varainsiirtoveroilmoituksen ja maksaa varainsiirtoveron (1,5% kauppahinnasta) ja toimittaa myyjälle varainsiirtoverotodistuksen. T:mi Heli Hedman lähettää ostajalle yksityiskohtaiset ohjeet varainsiirtoveroilmoituksen tekemiseen omaverossa.


Mikäli korkeimman tarjouksen tekijä jättää kohteen lunastamatta hän on

velvollinen maksamaan vahingonkorvauksena myyjälle 10% kauppahinnasta (vähintään 250€).


Ilmoituksen kuvat ovat suuntaa antavia ja kuvia saattaa olla myös lähialueista - tai ympäristöstä. Ilmoitetut tiedot ja hinnat ovat tämänhetkisiä ja ne saattavat muuttua vuosittaisten yhtiökokousten päätösten mukaisesti.


Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua huoneiston ja yhtiön tietoihin. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita. Osake myydään ilmoituksessa olevilla tiedoilla.


Osake ei ole RCI pistejärjestelmässä, ja vaikka olisikin jäsenyys/ pisteet ei koskaan siirry kaupan yhteydessä. Ostaja voi halutessaan lisämaksusta liittää osakkeen pistejärjestelmään. Lisätiedot RCI asiakaspalvelusta.

Ilmoittaja: T:mi Heli Hedman

Ilmoituksia tällä hetkellä 4 kpl

Ilmoittajan saama palaute viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 100 %

Neutraaleja 0 %

Negatiivisia 0 %

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 700 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Huutokauppa päättyy ma 6.5.2024 klo 21.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4745183

Katsottu 1 573 kertaa

Kohteen sijainti

Matkailijantie 2, 21100 Naantali

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Katso kohde- ja huoneistokuvaus, kuvat ja virtuaaliesittely.

3D- tai videoesittely

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

28.4.2024 klo 12.29

Jaa kohde kaverillesi

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä