Huutokaupat.com

Lost & Found Finland Oy ilmoittaa, Huutokaupat.com myy

reMarkable 2 -paperitabletti, RM110 + Marker Plus -kynä, Vantaa

Katsottu 279 kertaa

1 / 4Myydään eniten tarjoavalle

Myydään

Käytetty mutta siisti, mukana suojakotelo, laturi ja kosketuskynä.


Ainoa paperinomainen tabletti
Paperitabletti, joka mullistaa muistiinpanojen tekemisen. Koe digitaalisissa laitteissa ennennäkemätön paperinomaisuus.

Suunniteltu auttamaan keskittymisessä
Ei häiriötekijöitä. Ei ilmoituksia, ponnahdusmainoksia tai sosiaalista mediaa. Vain sinä ja ajatuksesi, joten voit keskittyä työskentelyyn.

Kaikki muistiinpanot järjestyksessä
Pidä käsinkirjoitetut muistiinpanot, tehtävälistat, PDF-tiedostot, e-kirjat ja luonnokset kaikki yhdessä paikassa.

Muistiinpanoja mobiililaitteella tai tietokoneella
Kirjaa ajatuksesi muistiin haluamallasi laitteella mobiili- ja työpöytäsovelluksiemme avulla. Kun kaikki työsi on tallennettu yhteen keskitettyyn muistiinpanovälineeseen, voit lisätä uusia ideoita missä vain tai jatkaa helposti siitä mihin jäit.

Tilaa Connect*, niin voit tehdä muistiinpanoja mobiililaitteella tai tietokoneella.

Käsinkirjoituksen muuntaminen
Muunna käsinkirjoitetut muistiinpanosi helposti uudelleen käytettäväksi digitaaliseksi tekstiksi. Jälkeenpäin voit hioa tai laajentaa muunnettuja muistiinpanoja täysin uudella Type Folio -näppäimistöllä (myydään erikseen), ladata ne pilvitallennuspalveluun tai jakaa ne sähköpostitse silmänräpäyksessä.

Google Drive-, Dropbox- ja OneDrive-integrointi
Pääset suosittuihin pilvipalveluihin suoraan paperitabletiltasi, mikä parantaa työnkulkua. Paikanna tallennetut tiedostot, kopioi ne paperitablettiisi ja lataa ne valitsemaasi palveluun.

Tee muistiinpanoja suoraan PDF-tiedostoihin
Lue ja tarkista raportteja ja esityksiä kirjoittamalla kommenttisi suoraan asiakirjaan. PDF-tiedostojen allekirjoittaminen ja asiakirjojen kommentointi on entistä helpompaa.

Lähetä sisältöä reMarkable-tablettiisi
Tallenna nettisivuja, Microsoft Word -asiakirjoja tai PowerPoint-esityksiä paperitablettiisi myöhempää käyttöä varten. Yksi napsautus Read on reMarkable -laajennuksella riittää.

Jaa näyttöäsi reaaliaikaisesti
Jaa muistiinpanosi ja ideasi suoraan isolle näytölle. Paperitablettisi toimii digitaalisena kirjoitustauluna, jolle voi kirjoittaa, piirtää ja havainnollistaa konsepteja reaaliaikaisesti.

Silmäystävällinen lukukokemus
Koska taustavaloa tai heijastuksia ei ole, voit lukea PDF-tiedostoja ja e-kirjoja reMarkablella tuntien ajan. Saat paperinomaisen lukukokemuksen ilman paperia.

Akunkesto jopa kaksi viikkoa
reMarkable 2 on aina valmiina käyttöön, sillä sen akku kestää käytössä jopa kaksi viikkoa ja valmiustilassa 90 päivää.

Paperinohut muotoilu
reMarkable on maailman ohuin tabletti. Vain 4,7mm:n paksuiselle tabletille on mukava kirjoittaa, ja sitä on helppo kuljettaa mukana. Tämä takaa reMarkablelle tunnusomaisen paperimaisuuden.

Marker Plus
Verraton digitaalinen kirjoitusväline, jonka päässä on myös pyyhekumi. Voit pyyhkiä kirjoitusta tavallisen kynän tapaan vain kääntämällä sen ylösalaisin. Marker Plus on olennainen osa reMarkablen paperinomaista kokemusta.

Book Folio
Tyylikäs ja käytännöllinen suoja paperitabletillesi. Book Folio on valmistettu minimalistisesta polymeerikankaasta, ja se sopii paperitablettiisi täydellisesti. Sisäänrakennettujen magneettien ansiosta reMarkable 2 pysyy paikallaan kotelossaan työskennellessäsi.


Käytetyn laitteen ostaminen on ympäristöystävällinen valinta!


Laitteet myydään tyhjennettynä ja toimiviksi testattuina, mutta tuotteitamme koskee myös kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus.

Myyntiehdot

Myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle.

Tämän kohteen myyjä on Huutokaupat.com. Lost & Found Finland Oy antaa Huutokaupat.comin puolesta kohteesta lisätietoja ja vastaa kohteen luovutuksesta. Kohde tulee aina maksaa Huutokaupat.com-sivustolla olevien verkkomaksupainikkeiden kautta tai Huutokaupat.comin laskulla. Jos kohdetta ei makseta Huutokaupat.comille, Huutokaupat.com ei hyväksy mitään vastuuta kaupasta.


Tutustuthan tähän huutokauppaan sovellettaviin Huutokaupat.com-kauppojen huutokauppaehtoihin, sekä myyntiehtoihin ennen tarjouksen tekemistä.


Ja huomaathan, että

  • huutokauppaan osallistuminen ilman ostoaikomusta on kiellettyä
  • sinun tulee tutustua kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista (kohteet myydään muille kuin kuluttaja-asiakkaille sellaisena kuin se on-ehdoin)
  • käytettynä myytävien kohteiden kunto, käyttöikä ja päivitysmahdollisuudet eivät yleensä vastaa uutena myytäviä tavaroita - lisätietoja asiasta löydät täältä
  • kohde on maksettava yhden (1) arkipäivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

Tarkempia tietoja kohteesta ja sen myyntiin liittyvistä asioista voit tarvittaessa kysyä ilmoittajalta. Muissa asioissa voit olla yhteydessä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun. Kuluttajien tekemiin kauppoihin liittyy kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus, jota koskevat ehdot ja rajoitukset ilmenevät myyntiehdoista.

Ilmoittaja: Lost & Found Finland Oy

Ilmoituksia tällä hetkellä 76 kpl

Ilmoittajan saama palaute viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 86 %

Neutraaleja 12 %

Negatiivisia 2 %

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 24 €

Sisältää arvonlisäveron (24 %)

Hintaan lisätään käsittely- ja toimituskulut

Hintaan lisätään käsittely- ja toimituskulut

Toimitustavat ja kulut

  • Toimitus 20 € (sis. pakkaus- ja lähetyskulut)
  • Nouto 10 €
  • Käsittelykulu 2 €

Toimituskulut koskevat toimitusta Manner-Suomeen.

Huutokauppa päättyy ma 6.5.2024 klo 18.45, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4743879

Katsottu 279 kertaa

Kohteen sijainti

Porttikaari 7, 01200 Vantaa

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Ei näyttöä

Tiedustelut

Maksutapa

Verkkopankkimaksu kaikilla suomalaisilla pankeilla tai lasku. Maksuaika 24 tuntia tarjouksen hyväksymisestä. Huomaathan, että laskulla maksaessa maksu kirjautuu viiveellä ja saat maksumuistutuksia kunnes maksu on kirjautunut järjestelmäämme.

Päivitetty viimeksi

17.4.2024 klo 12.56

Jaa kohde kaverillesi

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä