Huutokaupat.com

Alajärven kaupunki myy

Terveystalo- niminen tila rakennuksineen (PURKUKUNTOISET) Alajärven Lehtimäellä, Alajärvi

Katsottu 782 kertaa

1 / 30

Myydään

Alajärven kaupunki myy Terveystalo-nimisen tilan Lehtimäen Keskikylässä osoitteessa Huvitie 5a ja 5b. Kiinteistötunnus 5-414-2-6. TIlan pinta-ala on 4182 m2.

Kaupan kohteen alueella on kaksi rakennusta, joiden valmistumisvuodet ovat 1953 ja 1970.


HUOM! Rakennukset myydään purkukuntoisina niiden iän ja teknisen kunnon vuoksi.


1953 valmistunut rakennus on toiminut terveystalona vuoteen 1990 asti ja sen jälkeen järjestöjen kokoontumistilana viime vuosiin saakka. Rakennuksen kerrosala on 280 m2 ja huoneistoala 198 m2. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Rakennus on kylmillään. Kiinteistöllä on 3 X 25 A sähköliittymä.


1970 valmistunut rakennus on rivitalo, jossa on kaksi asuntoa, pinta-aloiltaan 84 m2 ja 31 m2 sekä yhdistetty asunto/ toimitila, pinta-alaltaan 111 m2. Rakennuksen kerrosala on 280 m2 ja huoneistoala 226 m2.Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Rakennuksessa on öljylämmitys. Kiinteistöllä on 3 X 35 A sähköliittymä, liittymä on jaettu asunnoittain 3 X 25 A mittauksiin.


Molemmat rakennukset ovat tyhjillään.


Rakennukset ovat liitetty kunnalliseen viemäriin ja vesijohtoon. Liittymät seuraavat kauppaa.


Kaupan kohteen alueella on asemakaava, kaavamerkintä Y, yleisten rakennusten korttelialue. 1953 valmistuneen vanhan terveystalon kohdalla on lisäksi merkintä sr, suojeltava rakennus.


HUOM!

Ostaja on tutustunut rakennuksen kuntoon haluamassaan laajuudessa eikä tule esittämään myyjälle vaatimuksia rakennuksen kuntoon liittyen omistusoikeuden siirtymisen jälkeen. Ostajalla ei ole oikeutta hinnanalennukseen, vahingonkorvaukseen tai muuhun korvaukseen tai palautukseen. Ostajalla ei ole oikeutta esittää muita vaatimuksia myyjää kohtaan.


HUOM!

Korkeimman tarjouksen tehneen tulee jättää 3 vrk:n kuluessa huutokaupan päättymisestä 5 000 (viisituhatta) euron suuruinen TAKUUMAKSU kaupungin ilmoittamalle tilille. Takuumaksua ei palauteta, mikäli kauppa peruuntuu muusta kuin kaupungin ilmoittamasta syystä.


Tilinumero: FI67 5188 0720 0000 51


Kohteen esittelyt:

Ti 7.5.2024 klo 12.00 - 13.00

Ti 11.6.2024 klo 12.00 - 13.00


Ehdollisia tarjouksia ei hyväksytä. Tarjoukset vain sähköisesti Huutokaupat.com -järjestelmän kautta.


Alajärven kaupunki ja ostaja sitoutuvat kirjaamaan kaikki tarjoukset järjestelmään. Kohde voidaan myydä vain järjestelmään kirjatun korkeimman tarjouksen tehneelle.


Huutokaupassa tehdyt tarjoukset ovat sitovia. Mikäli tehty tarjous hyväksytään, on tarjouksen tekijä velvollinen maksamaan tarjoamansa kauppahinnan sovitun maksuajan kuluessa. Tarjotun kauppahinnan tai takuumaksun maksamatta jättäminen voi johtaa korvausvelvollisuuteen. Mikäli korkeimman sitovan tarjouksen tehnyt tekee aiheettoman tarjouksen, on hänen maksettava 3vrk:n kuluessa 5 000 (viisituhatta) euroa myyjälle sanktiomaksua aiheutuneista kustannuksista.


Lopullinen myyntipäätös tehdään Alajärven kaupungin hallintosäännön mukaisesti.

Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoajat sitoutuvat siihen, että heidän yhteystietonsa voidaan luovuttaa Huutokaupat.comin toimesta ilmoittajalle myyntipäätöksen ja siitä tiedottamisen mahdollistamiseksi.

Tarjoukset tehdään annettuun ajankohtaan mennessä. Korkein tarjous on se tarjous, jonka myyjä on korkeimpana hyväksynyt. Alajärven kaupunki ja ostaja sitoutuvat kirjaamaan kaikki tarjoukset järjestelmään. Tarjouksen tehnyt hyväksyy nämä myyntiehdot suorittaessaan huudon.

Kohteeseen tutustuminen

Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua kyseiseen kiinteistöön, dokumentteihin ja asiakirjoihin. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita.

Myyjän antamat tiedot

Alajärven kaupunki vakuuttaa antaneensa ostajalle kaikki tiedot, jotka myyjä tietää ja joiden voidaan olettaa vaikuttavan kauppaan.

Kaupan solmiminen

Kiinteistön kauppa on tehtävä maakaaressa säädetyssä muodossa. Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta ja paikka sovitaan ostajan kanssa erikseen. Kauppahinnan maksaminen tapahtuu kaupantekotilaisuudessa. Kaupanvahvistajan palkkion maksaa ostaja.

Muut kustannukset

Ostaja vastaa varainsiirtoverosta.

Kaupasta vetäytyminen

Osapuolen, joka kieltäytyy tekemästä kauppaa, on maakaaren perusteella korvattava toiselle osapuolelle ilmoittelusta, kiinteistöön tutustumisesta sekä muista kaupantekoon liittyvistä tarpeellisista toimista aiheutuneet, kohtuulliset kustannukset.

Tiedostot

  • rasitustodistus-1.pdf
  • lainhuutotodistus-12.pdf
  • kiinteistorekisteriote.pdf
  • karttaote.pdf
  • Asemakaavaote.pdf

Ilmoittaja: Alajärven kaupunki

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajan saama palaute viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 0 %

Neutraaleja 100 %

Negatiivisia 0 %

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Huutokauppa päättyy ma 17.6.2024 klo 12.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4741191

Katsottu 782 kertaa

Kohteen sijainti

Huvitie 5, 63500 Alajärvi

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan, kts. erillinen aikataulu

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

16.4.2024 klo 14.20

Jaa kohde kaverillesi

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä