Huutokaupat.com

PKY Travel myy

Villas Saimaan Rantapuisto, Lappeenranta

Katsottu 2 233 kertaa

1 / 14Myydään eniten tarjoavalle

Myydään

Huutokaupataan Holiday Club Saimaalta upea Kiinteistö Oy HC Villas Saimaan Keskuspuisto, 1 – 6 osaomistus. Vuodessa 8-9 viikkoa, joka kuudes viikko omistuksessa. Käytä itse mieleisesi viikot ja jätä loput viikot vuokrattavaksi. Holiday Clubin velotan myyntihinta ollut noin 58 000 €. Ostaja saa käyttöönsä Villas omistajan edut, jolloin lomailet holiday clubin villas huoneistoissa vapaan kapasiteetin mukaan pikalähdöllä 45 €/vrk - 80€/vrk. 


Yhtiölainan osuus 15 093,83 € per 11.4.2024.


Hoitovastike 147,51 €/ kk .


Rahoitusvastike 166,50 €/kk lyhenee vuokratilitysten yhteydessä.


Tasokas loma-asunto takaa miellyttävän viikon Saimaalla vuodenajasta riippumatta nautiskellen. Holiday club Saimaa sijaitsee aivan Saimaan rannan äärellä. Sirkusteemainen kylpylä pitää kokea, siellä viihtyy kaiken ikäiset vauvasta vaariin. Koko perheen lomakohde. Sopii myös yritysten käyttöön.


Ympärivuoden Saimaalla. Holiday Club alueella myös golfkenttä ja lapsille Angry Birds -puisto, keilaradat sekä lasten leikkihuone ja paljon muita aktiviteettejä. Jos kaipaat hemmottelua, pääset ihanaan Harmony Spa hoitoihin. Maukkaat ravintolat pitävät huolen, että jokaiselle löytyy jotakin. Täältä löydät kaikki, mitä tarvitset lomallasi!


Käyttöoikeus alkaa 1.9.2024. Vuodelle 2024 käyttöviikot ovat 5,11,17,23,29,35,41,47. Mikäli halaut käyttää viikot, asiakaspalvelusta voi kysyä ovatko mahdollsiesti vielä vapaana sillä viikot on annettu vuokraukseen, niitä ei ole varattu omaan käyttöön. Viikkojen kiertorytmi palautuu alkuun kolmen vuoden välein.


Tulopäivä perjantai klo 16 ja lähtö seuraavana perjantaina klo 11.

Kiinteistö Oy HC Villas Saimaan Rantapuisto, Huoneisto G39, sarja 1.

57,1m2, 2hm+tupakeittiö+s+lasitettu terassi, vuodepaikat 4 + 2, paritalo. 


Osakkeeseen ei kohdistu maksamattomia yhtiövastikkeita. Vastike 4/2024 (147,51 €) erääntyy 30.4.2024 ja myyjä maksaa sen ja muutkin vastikkeen 8/2024 saakka.


Huoneistoon saa tuoda lemmikkieläimen (35€).


Huoneistot ovat kalustettuja sisältäen:

liinavaatteet, astiastot, kahvinkeitin, vedenkeitin, vatkain, leivänpaahdin, mikroaaltouuni, jääkaappi-pakastin, liesitaso ja uuni, liesituuletin, astianpesukone, pyykinpesukone, hiustenkuivaaja, digi-tv, dvd-soitin, cd-radio, pölynimuri, koneellinen ilmanvaihto, ilmalämpöpumppu, silitysrauta, silityslauta, huoneistokohtainen internetyhteys, terassi kalusteineen


Muut tilat:

Vastikkeeseen sisältyy vastaanottopalvelut. Lisäksi lisäpalvelusta on saatavissa kylpylä-, ravintola-, harraste- ja hoitopalveluja. Palvelujen saatavuus vaihtelee sesongin mukaan.


Olemme yhteydessä voittaneeseen huutajaan seuraavana päivänä, jolloin myös lasku tulee.

Myyntiehdot

Myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Kohde myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se ilmoituksessa ja kaupantekohetkellä on. Ostajalla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Kohteelle ei myönnetä takuuta. Kohteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Ilmoituksen kuvaukset ovat ainoastaan myyjän arvioita myytävästä kohteesta. Huutokauppaan osallistuvan on itse tutustuttava kohteeseen ennen sitovan tarjouksen tekemistä. Tarjouksen jättämällä huutaja hyväksyy kohteen kunnon sellaisenaan.

Huutokauppaan voi osallistua myös henkilökohtaisesti paikan päällä jättämällä myyjälle kirjallinen sitova tarjous. Kaikki tarjoukset rekisteröidään julkisiksi kohteen ilmoitukseen.

PKY Travel ja ostaja sitoutuvat kirjaamaan kaikki tarjoukset järjestelmään. Kohde voidaan myydä vain järjestelmään kirjatun korkeimman tarjouksen tehneelle.


Kauppakirjat sisältyy kauppahintaan. Ostaja vastaa osakkeen rekisteröinnistä aiheutuvista kustannuksista (käsittelymaksu) Holiday Club Resorts (HCR) hinnaston mukaisesti (arvio 69 €)), mahdollisesta varainsiirtoverosta. Osake on sähköisessä rekisterissä, reksiteröinti tehdään maanmittauslaitokselle. Ostaja vastaa siitä aiheutuvat kulut, arvio 80 €.


Kaupasta vetäytyminen

Mikäli korkeimman tarjouksen tekijä jättää kohteen lunastamatta mistä tahansa syystä, hän sitoutuu maksamaan vahingonkorvausmaksuna myyjälle 10% kauppahinnasta tai vähintään 100 €, mikäli 10% korvaus on alhaisempi kuin 100 euroa. 

Tiedostot

  • Yhtiöjärjestys Saimaan Keskuspuisto.pdf
  • VILLAS SAIMAAN KESKUSPUISTO, viikkokalenteri 2023-2025.pdf
  • ISÄNNÖITSIJÄNTODISTUS Villas Saimaan Keskuspuisto.pdf (vaatii sisäänkirjautumisen)

Ilmoittaja: PKY Travel

Ilmoituksia tällä hetkellä 4 kpl

Ilmoittajan saama palaute viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 100 %

Neutraaleja 0 %

Negatiivisia 0 %

Huutokauppa päättyi 28.4.2024 klo 22.00

Päättynyt, tarjous hyväksytty

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 5 000 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Huutokauppa päättyy su 28.4.2024 klo 22.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4741040

Katsottu 2 233 kertaa

Kohteen sijainti

Rauhanrinne 1, 55320 Lappeenranta

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Ei

3D- tai videoesittely

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

17.4.2024 klo 13.25

Jaa kohde kaverillesi

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä