Huutokaupat.com

Suomen Yrityskonsultointi myy

Holiday Club Hannunkivi/ Viikko 13/ Ensimmäinen käyttöoikeus 22.3-29.3.2025, Kivijärvi

Katsottu 546 kertaa

1 / 7

Myydään

Myydään tilava lomaosake: Hannunkiven Lomakylä Oy 13.13 (mökki 13, käyttöviikko 13), 3h+k+saunaos.+parvi 67,5 m2, vastike 333,00€/vuosi. Tästä mahtava kevättalven pilkkiviikko, joka sattuu esimerkiksi 2027 pääsiäisen aikoihin.

  • Kodikas mökki, jossa on tilaa koko perheelle.

  • Kaikki Hannunkiven loma-asunnot on sisustettu rauhallisin värein, tyylikkäästi. Keittiö on hyvin varusteltu, siellä on hyvin tilaa kokata.

  • Liinavaatteet ja loppusiivous kuuluvat Holiday Club -loma-asunnon varusteisiin, samoin takka ja takkapuut.

    Mökkiloma parhaimmillaan Hannunkivessä luonnonkauniilla niemellä, Kivijärven rannalla sijaitsevat Hannunkiven lomakylän loma-asunnot ovat keskellä aidointa suomalaista maisemaa. Hannunkivessä vietät koko perheen mökkiloman, jossa voit harrastaa kaikkia perinteisiä mökkeilyyn kuuluvia asioita; uimista, soutelua, marjastusta, pyöräilyä ja pihakeinussa rentoutumista. Lisäksi nautit nautit kaikista hyvin varustellun loma-asunnon tarjoamista mukavuuksista.

    Huutokauppaan osallistuminen ilman ostoaikomusta on kiellettyä.

Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoukset tehdään annettuun ajankohtaan mennessä. Korkein tarjous on se tarjous, jonka myyjä on korkeimpana hyväksynyt. Suomen Yrityskonsultointi ja ostaja sitoutuvat kirjaamaan kaikki tarjoukset järjestelmään. Tarjouksen tehnyt hyväksyy kaikki myyntiehdot suorittaessaan huudon. Lomaosakekaupoissa kauppakirjat allekirjoitetaan aina sähköisesti Visma palvelun kautta huutokaupan päätyttyä, myyjä laatii kauppakirjan ja lähettää allekirjoituslinkin korkeimman huudon tehneelle ostajalle. Huudot ovat sitovia ja osake tulee maksaa kauppakirjassa näkyvälle pankkitilille 3pv:n kuluessa huutokaupan päättymisestä.


Kaupasta vetäytyminen

Jos kauppa jää syntymättä tarjouksen tekijän puolella olevasta syystä, myyjällä on oikeus saada perättömästä huudosta ja liiketoiminnan häiritsemisestä vahingonkorvausta minimissään 280€ tai 10% korkeimmasta huudosta. (HUOM! Kyseinen lasku on ulosottokelpoinen)

Kohteeseen tutustuminen

Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua kyseiseen huoneistoon, yhtiötä koskeviin dokumentteihin ja asiakirjoihin. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita. Osakkeet myydään ilmoituksessa olevilla tiedoilla.

Myyjän antamat tiedot

Suomen Yrityskonsultointi vastaa kohteeseen liittyvien asiakirjojen oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta. Suomen Yrityskonsultointi vakuuttaa antaneensa ostajalle kaikki tiedot, jotka myyjä tietää ja joiden voidaan olettaa vaikuttavan kauppaan. Suomen Yrityskonsultointi vakuuttaa että kaikki vastikkeet ja muut yhtiölle menevät maksut on maksettu kaupantekopäivään asti.

Muut kustannukset

Ostaja vastaa varainsiirtoverosta, joka on 1,5% velattomasta kauppahinnasta sekä Holiday Clubin rekisteröintimaksusta (39€ yksityiset / 59€ yritykset). Suomen Yrityskonsultointi lähettää ohjeet varainsiirtoveron tekemiseen sähköpostilla kun kauppahinta on maksettu. Suomen Yrityskonsultointi lähettää isännöitsijälle kauppakirjan, kopion osakekirjan siirtomerkinnästä ja todistuksen varainsiirtoverosta osakkeen rekisteröintiä varten.

Tiedostot

  • yhtiojarjestys-hannunkiven-lomakyla-oy.pdf

Ilmoittaja: Suomen Yrityskonsultointi

Ilmoituksia tällä hetkellä 14 kpl

Ilmoittajan saama palaute viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 57 %

Neutraaleja 36 %

Negatiivisia 7 %

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Huutokauppa päättyy su 5.5.2024 klo 20.30, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4734872

Katsottu 546 kertaa

Kohteen sijainti

Hannunkiventie 1, 43800 Kivijärvi

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan

3D- tai videoesittely

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

14.4.2024 klo 13.21

Jaa kohde kaverillesi

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä