Huutokaupat.com

Suomen Yrityskonsultointi myy

Lomaosake Sallasta/ Viikko 47/ Ensimmäinen käyttöoikeus 16-23.11.2024, Salla

Katsottu 807 kertaa

1 / 6

Myydään

Myydään upea lomaosake: Kiinteistö oy Sallan Eraustähti C4.47 (huoneisto C4, viikko 47).

Ensimmäinen käyttöoikeus 16-23.11.2024

Huonekuvaus ja varustelu

  • Kaksikerroksinen huoneisto, jossa kaksi makuuhuonetta, olohuone, tupakeittiö, saunaosasto ja erillinen wc (63m2)

  • Vuodepaikat neljälle makuuhuoneissa ja lisävuoteena vuodesohva kahdelle olohuoneessa

  • Lemmikkimaksu 35 €/viipymä

  • vuodevaatteet ja pyyhkeet

  • koneellistettu keittiö

  • astiasto kuudelle

  • pyykinpesukone ja kuivauskaappi

  • takka ja takkapuut

  • tv ja cd-soitin

  • wlan-yhteys

Sallan viikko-osakkaana omistat oman loma-asunnon keskellä Lapin tunnelmallista erämaata Sallan lomakeskuksen yhteydessä. Laadukkaat loma-asunnot sijaitsevat aivan kylpylä ja laskettelurinteiden tuntumassa ja sopivat erinomaisesti rauhaa rakastavalle lomailijalle. Holiday Club Salla on koko perheen lomakohde Lapissa. Sallan erämaa ihastuttaa – voit vaeltaa tuntureilla ja hiihtoladut sekä laskettelurinteet kutsuvat. Aktiivisen päivän jälkeen voit suunnata kylpylän lämpöön-vietä ikimuistoinen kylpyläloma tunturimaisemissa!

Viikko-osakkaana nautit huolettomasta lomasta omassa loma-asunnossasi. Kaksikerroksinen huoneisto, jossa kaksi makuuhuonetta, olohuone, tupakeittiö, sauna, kylpyhuone ja erillinen wc. Vuodepaikat neljälle makuuhuoneissa ja lisävuoteena vuodesohva kahdelle olohuoneessa. Hoitovastike 378€/vuosi. Vastike kattaa loppusiivoukset, liinavaatteet, pyyhkeet, kulutustavarat, huoneiston ja pihan ylläpidon ja hankinnat, lämmityksen, sähkön, veden, vakuutukset, kiinteistöveron, huoltopalvelut, vastaanotto- ja avainpalvelun jne.

Huutokauppaan osallistuminen ilman ostoaikomusta on kiellettyä.

Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

TTarjoukset tehdään annettuun ajankohtaan mennessä. Korkein tarjous on se tarjous, jonka myyjä on korkeimpana hyväksynyt. Ethän tee huutoa mikäli et aio lunastaa osaketta! Suomen Yrityskonsultointi ja ostaja sitoutuvat kirjaamaan kaikki tarjoukset järjestelmään. Tarjouksen tehnyt hyväksyy kaikki myyntiehdot suorittaessaan huudon. Lomaosakekaupoissa kauppakirjat allekirjoitetaan aina sähköisesti Visma palvelun kautta huutokaupan päätyttyä, myyjä laatii kauppakirjan ja lähettää allekirjoituslinkin korkeimman huudon tehneelle ostajalle. Huudot ovat sitovia ja osake tulee maksaa kauppakirjassa näkyvälle pankkitilille 3pv:n kuluessa huutokaupan päättymisestä.


Kaupasta vetäytyminen

Jos kauppa jää syntymättä tarjouksen tekijän puolella olevasta syystä, myyjällä on oikeus saada perättömästä huudosta ja liiketoiminnan häiritsemisestä vahingonkorvausta minimissään 280€ tai 10% korkeimmasta huudosta. (HUOM! Kyseinen lasku on ulosottokelpoinen)

Kohteeseen tutustuminen

Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua kyseiseen huoneistoon, yhtiötä koskeviin dokumentteihin ja asiakirjoihin. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita. Osakkeet myydään ilmoituksessa olevilla tiedoilla.

Myyjän antamat tiedot

Suomen Yrityskonsultointi vastaa kohteeseen liittyvien asiakirjojen oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta. Suomen Yrityskonsultointi vakuuttaa antaneensa ostajalle kaikki tiedot, jotka myyjä tietää ja joiden voidaan olettaa vaikuttavan kauppaan. Suomen Yrityskonsultointi vakuuttaa että kaikki vastikkeet ja muut yhtiölle menevät maksut on maksettu kaupantekopäivään asti.

Muut kustannukset

Ostaja vastaa varainsiirtoverosta, joka on 1,5% velattomasta kauppahinnasta sekä Holiday Clubin rekisteröintimaksusta (39€ yksityiset / 59€ yritykset). Suomen Yrityskonsultointi lähettää ohjeet varainsiirtoveron tekemiseen sähköpostilla kun kauppahinta on maksettu. Suomen Yrityskonsultointi lähettää isännöitsijälle kauppakirjan, kopion osakekirjan siirtomerkinnästä ja todistuksen varainsiirtoverosta osakkeen rekisteröintiä varten.

Tiedostot

  • yhtiojarjestys-koy-sallan-eraustahti.pdf
  • aluekartta_salla_0321.pdf

Ilmoittaja: Suomen Yrityskonsultointi

Ilmoituksia tällä hetkellä 14 kpl

Ilmoittajan saama palaute viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 57 %

Neutraaleja 36 %

Negatiivisia 7 %

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 300 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Huutokauppa päättyy pe 10.5.2024 klo 20.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4734816

Katsottu 807 kertaa

Kohteen sijainti

Revontulentie 2, 98900 Salla

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan

3D- tai videoesittely

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

13.4.2024 klo 13.21

Jaa kohde kaverillesi

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä