Huutokaupat.com

Lost & Found Finland Oy ilmoittaa, Huutokaupat.com myy

Bora X Pure Puxa -induktiotaso liesituulettimella, hormiin poisto, Vantaa

Katsottu 132 kertaa

1 / 5Myydään eniten tarjoavalle

Myydään

Uusi avaamattomassa pakkauksessa.


Bora X Pure induktiotaso integroidulla liesituulettimella on täydellinen valinta moderniin keittiöön, ja sillä luot upean avaran tunnelman tinkimättä puhtaasta ilmasta.


Monipuolinen induktiotaso yhdistettynä tehokkaaseen liesituulettimeen

Tämä tehokas ja nopea induktiotaso soveltuu intohimoisemmallekin ruoanlaittajalle. Siinä on suuret rajattomat keittoalueet automaattisella siltatoiminnolla, jonka ansiosta laajennetun keittoalueen koko on jopa 23 x 46 cm. Ohjaus on erittäin miellyttävää intuitiivisesta sControl -säätimesta, joka ovat varustettu kauniin valkoisilla ja sinisillä LED-valoilla. Liesituuletin on varustettu automaattisella ohjauksella, jotta sinä voit keskittyä täydellisen aterian loihtimiseen asetusten säätämisen sijaan. Tasolla on myös kätevä kolmitasoinen lämpimänäpitotoiminto.


Helppo ja vaivaton puhdistus

Keittotasoon integroidun liesituulettimen puhdistus on kaikkea muuta kuin vaikeaa. Kaikki liesituulettimen likaantuvat osat on helppo poistaa imuaukon kautta ja ne voidaan pestä vaivattomasti astianpesukoneessa. Rasvasuodatin on ruostumattomasta teräksestä ja rasvasuodattimeen on integroitu kätevä rasvankeräystarjotin.


Upea muotoilu

Liesitaso on minimalistisen tyylikäs ja rajattomien keittoalueiden ansiosta näkyvissä on pelkästään elegantit sinivalkoiset LED-ohjaimet. Liesitason pinta on kaunis mattapinta. Liesituulettimen ja liesitason yhdistelmä mahdollistaa aiempaa avaramman keittiömuotoilun.


Palkittua laatua

Bora X Pure on palkittu Plus X Award 2020 -palkinnolla innovaatio, korkea laatu, muotoilu, käyttömukavuus ja toiminnallisuus kategorioissa. MUSE Design Awards 2019 -kilpailussa se sai Platinum-palkinnon.


Tuotteitamme koskee kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus, mutta tehdastakuuta emme tuotteille lupaa.

Myyntiehdot

Myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle.

Tämän kohteen myyjä on Huutokaupat.com. Lost & Found Finland Oy antaa Huutokaupat.comin puolesta kohteesta lisätietoja ja vastaa kohteen luovutuksesta. Kohde tulee aina maksaa Huutokaupat.com-sivustolla olevien verkkomaksupainikkeiden kautta tai Huutokaupat.comin laskulla. Jos kohdetta ei makseta Huutokaupat.comille, Huutokaupat.com ei hyväksy mitään vastuuta kaupasta.


Tutustuthan tähän huutokauppaan sovellettaviin Huutokaupat.com-kauppojen huutokauppaehtoihin, sekä myyntiehtoihin ennen tarjouksen tekemistä.


Ja huomaathan, että

  • huutokauppaan osallistuminen ilman ostoaikomusta on kiellettyä
  • sinun tulee tutustua kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista (kohteet myydään muille kuin kuluttaja-asiakkaille sellaisena kuin se on-ehdoin)
  • käytettynä myytävien kohteiden kunto, käyttöikä ja päivitysmahdollisuudet eivät yleensä vastaa uutena myytäviä tavaroita - lisätietoja asiasta löydät täältä
  • kohde on maksettava yhden (1) arkipäivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

Tarkempia tietoja kohteesta ja sen myyntiin liittyvistä asioista voit tarvittaessa kysyä ilmoittajalta. Muissa asioissa voit olla yhteydessä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun. Kuluttajien tekemiin kauppoihin liittyy kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus, jota koskevat ehdot ja rajoitukset ilmenevät myyntiehdoista.

Ilmoittaja: Lost & Found Finland Oy

Ilmoituksia tällä hetkellä 88 kpl

Ilmoittajan saama palaute viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 86 %

Neutraaleja 12 %

Negatiivisia 2 %

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 199 €

Sisältää arvonlisäveron (24 %)

Hintaan lisätään käsittely- ja toimituskulut

Hintaan lisätään käsittely- ja toimituskulut

Toimitustavat ja kulut

  • Toimitus 49 € (sis. pakkaus- ja lähetyskulut)
  • Nouto 10 €
  • Käsittelykulu 2 €

Toimituskulut koskevat toimitusta Manner-Suomeen.

Huutokauppa päättyy su 5.5.2024 klo 20.50, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4731065

Katsottu 132 kertaa

Kohteen sijainti

Porttikaari 7, 01200 Vantaa

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Ei näyttöä

Tiedustelut

Maksutapa

Verkkopankkimaksu kaikilla suomalaisilla pankeilla tai lasku. Maksuaika 24 tuntia tarjouksen hyväksymisestä. Huomaathan, että laskulla maksaessa maksu kirjautuu viiveellä ja saat maksumuistutuksia kunnes maksu on kirjautunut järjestelmäämme.

Päivitetty viimeksi

11.4.2024 klo 15.28

Jaa kohde kaverillesi

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä