Huutokaupat.com

Oriveden seurakunta myy

Eräjärven seurakuntakoti (PURKUNTOINEN), Orivesi

Katsottu 3 630 kertaa

1 / 12

Myydään

KOHDE MYYDÄÄN PURKUNTOISENA rakennuksen iän ja teknisen kunnon vuoksi.


YLEINEN ESITTELY MAANANTAINA 29.5. 2024 KLO 17.00-19.00 TERVETULOA!


Eräjärven seurakuntakoti on paikalleen rakennettu 1967 alun perin nykyiseen käyttötarkoitukseensa seurakuntataloksi. Rakennuksen kantava runko on osin betonia ja osin puuta. Rakennus on perustettu arviolta maanvaraisten anturoiden varaan. Kattomuotona on pääosin loiva harjakatto. Rakennusmateriaalina tiili ja puu. Seurakuntakodin bruttoala on 450 m2, kerrosluku 2 ja kerrosala 352 m2. Tontin koko 0,42 ha. Tontti on yleiskaava alueella. Kiinteistössä on n. 60 m2 asuinhuoneisto, lisäksi sali, suurtalouskeittiö, päiväkerhotila, alakerran kerhotila ja aula. Kiinteistöllä on öljylämmitys, joka on pääosin teknisen käyttöikänsä päässä. Kiinteistöstä on saatavilla 2021 tehty LVIS kuntoarvio raportti.


Viheralue on nurmikkoa ja joitakin puita. Pihan päällysrakenteet ovat kulkuväylien osalta asvalttipäällysteisiä. Päällysteiden kunto on heikentynyt. Piha aluetta ei ole aidattu. Kellarin portaiden yhteydessä on betonirakenteinen maapainemuuri. Pääsisäänkäynnin yhteydessä on luonnonkiviaskelmin tehdyt ulkoportaat, joiden kunnossa korjaustarpeita. Talon ulkopuoliset kuivatusrakenteet: Vedenpoisto vesikatolta sadevesikourujen ja syöksyjen avulla. Syöksyjen alla on erilaisia ratkaisuja vesien ohjaukseen, perusmuurin vedeneristyksessä ja salaojissa on käytetty rakennusajalle tyypillisiä ratkaisuja ja niissä on puutteita.


Kiinteistö myydään purkukuntoisena. Seurakunta pidättää itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous. Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena. Myyjä on julkishallinnollinen yhteisö ja myynnistä päättää kirkkovaltuusto. Päätös myynnistä tehdään kirkkovaltuuston kokouksessa 21.5.2024. Voittava tarjoukseen vaikuttaa korkein tarjous ja tuleva käyttötarkoitus.


HUOM! Takuumaksu 10%:ia korkeimmasta huutohinnasta tai minimissään 1000 € (tuhat) tulee maksaa 3 vrk:den kuluessa seurakunnan ilmoittamalle tilille. Takuumaksua ei palauteta, mikäli kauppa peruuntuu muusta kuin seurakunnan ilmoittamasta syystä.

Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoajat sitoutuvat siihen, että heidän yhteystietonsa voidaan luovuttaa Huutokaupat.comin toimesta ilmoittajalle myyntipäätöksen ja siitä tiedottamisen mahdollistamiseksi.

Tarjoukset tehdään annettuun ajankohtaan mennessä. Korkein tarjous on se tarjous, jonka myyjä on korkeimpana hyväksynyt. Huutokauppaan voi osallistua myös henkilökohtaisesti paikan päällä jättämällä myyjälle tarjouksen. Oriveden seurakunta ja ostaja sitoutuvat kirjaamaan kaikki tarjoukset järjestelmään. Tarjouksen tehnyt hyväksyy nämä myyntiehdot suorittaessaan huudon.

Kohteeseen tutustuminen

Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua kyseiseen kiinteistöön, dokumentteihin ja asiakirjoihin. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita.

Myyjän antamat tiedot

Oriveden seurakunta vakuuttaa antaneensa ostajalle kaikki tiedot, jotka myyjä tietää ja joiden voidaan olettaa vaikuttavan kauppaan.

Kaupan solmiminen

Kiinteistön kauppa on tehtävä maakaaressa säädetyssä muodossa. Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta ja paikka sovitaan ostajan kanssa erikseen. Kauppahinnan maksaminen tapahtuu kaupantekotilaisuudessa. Kaupanvahvistajan palkkion maksavat myyjä ja ostaja puoliksi.

Muut kustannukset

Ostaja vastaa kulloinkin voimassa olevan verokäytännön mukaisesta varainsiirtoverosta.

Kaupasta vetäytyminen

Osapuolen, joka kieltäytyy tekemästä kauppaa, on maakaaren perusteella korvattava toiselle osapuolelle ilmoittelusta, kiinteistöön tutustumisesta sekä muista kaupantekoon liittyvistä tarpeellisista toimista aiheutuneet, kohtuulliset kustannukset.

Tiedostot

  • karttaote_56244000030090_KARTTAOTE_FI.pdf
  • kiinteistorekisteriote_56244000030090_FI.pdf
  • lainhuutotodistus_56244000030090_FI.pdf
  • rasitustodistus_56244000030090_FI (1).pdf

Ilmoittaja: Oriveden seurakunta

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Huutokauppa päättyy la 4.5.2024 klo 20.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4728169

Katsottu 3 630 kertaa

Kohteen sijainti

Eräjärventie 1553, Eräjärvi, 35220 Orivesi

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

30.4.2024 klo 15.02

Jaa kohde kaverillesi

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä